Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen (klik-kurk):

Vloer leggen (klik-kurk)

Ik wil op de zolderkamer een kurk-klik-vloer laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ca. 26 m2. Er ligt een houten vloer, die niet helemaal egaal is (enkele mm verschil). Dus er moet eerst nog een ondervloer gelegd worden. Verder moeten er (geen plinten maar) horizontale lijsten gelegd worden. De kurkvloer en lijsten worden geleverd. De keuze en aanschaf van een passende ondervloer laat ik aan de vakman over. De klus zou tussen 1 en 3 augustus uitgevoerd moeten worden. Zou u aub de materiaalkosten en werkkosten apart willen specificeren.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen (klik-kurk) uit heel Nederland:

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om een vloer van 39 m² en het liefst wil ik alpine eik. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Vloer in nieuwbouwwoning egaliseren

Sleuteloverdracht 15 juli 2020. Graag zo spoedig mogelijk daarna de begane grond en de 1e verdieping egaliseren. Totaal circa 110 m2. Moet goed strak en glad ivm later leggen en verlijmen van pvc-vloer.

Vloer tegels laten leggen

Het leggen van tegels op een oppervlakte van beton ong 27m2. Gang en keuken.

Eiken vloer leggen

Wij willen na een verbouwing een eiken combi 14,4 mm vloer in ons huis. 35 m2 zwevend (in oude huis) en 28 m2 lijmen (in de nieuwe uitbouw en vloerverwarming) Oude huis ondergrond nieuw underlayment, uitbouw zandcement. Belangrijk is ook te weten wanneer dit op z'n vroegst door jullie zou kunnen.

Laminaat vloer leggen

Laminaat leggen in woonkamer en hal. Totaal 65 m2. Daarna wil ik het tapijt verwijderen en afvoeren.

Keukenvloer ophogen + egaliseren en tegelvloer leggen

Ik wil de keukenvloer 2.6 × 2.41 m circa 2 cm ophogen/egaliseren. Er ligt nu een laminaatvloer en deze verwijder ik zelf. Daarna wil ik de vloer laten betegelen. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.

Terrazzo vloer Leggen

Ik ben op zoek naar een partij die een terrazzovloer kan leggen bij mijn voordeur/het portiek. Het betreft een oppervlake van 1,80m diep en 2,75m breed. De vloer die er momenteel in ligt is van betontegel en waaltjes. Naar verwachting is de ondervloer zodoende ook niet geschikt om een terrazzovloer op te maken. Dit graag ook meenemen in de offerte.

Een waterdichte grindvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer op de begane grond kan vervangen. We hebben en cementvloer met waterschade. de vloer is nu aan het drogen en we willen graag in woonkamer, keuken en gang een echte dichte siergrindvloer aan laten leggen. zowel voor water vanaf onder als boven. Er is geen kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 50 m2 aan vloer op de begane grond.

Een tegelvloer laten egaliseren

Ik heb een betegelde vloer. Ik zoek een specialist die dit kan egaliseren, zodat ik over de tegels laminaat kan leggen. Onder de tegels ligt vloerverwarming. Door te egaliseren wil ik een minimaal warmteverlies realiseren. Het betreft 35 m2 aan tegels. Ik zoek een specialist die mij hierbij kan helpen.

Laminaat leggen

Ik zou graag mijn laminaat gelegd hebben, 45m2 2 kamer woning vloer is geëgaliseerd de spullen liggen al in huis

Partners

Partners van Casius