Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Ede of directe omgeving.

955 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer, leisteen vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Ede:

Vervangen van laminaat vloer

Ik heb in december een laminaatvloer gelegd en nu is er waterschade. Aangezien ik momenteel door omstandigheden zelfs de vloer niet kan leggen vraag ik een offerte aan om de vloer eruit te halen en dan 12 planken tijdens het erin leggen weer te vervangen. 30 vierkante meter woonkamer.

Lijmresten betonvloer verwijderen en egaliseren

In onze garage (onder het huis) ligt een verlijmde vloerbedekking. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de verlijmde vloerbedekking inclusief de lijmresten en het egaliseren van de betonvloer zodat er een gladde vloer ontstaat. Garage bestaat uit 2 delen van in totaal ongeveer 50 tot 55 m2

Vloer leggen (klik-kurk)

Ik wil op de zolderkamer een kurk-klik-vloer laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ca. 26 m2. Er ligt een houten vloer, die niet helemaal egaal is (enkele mm verschil). Dus er moet eerst nog een ondervloer gelegd worden. Verder moeten er (geen plinten maar) horizontale lijsten gelegd worden. De kurkvloer en lijsten worden geleverd. De keuze en aanschaf van een passende ondervloer laat ik aan de vakman over. De klus zou tussen 1 en 3 augustus uitgevoerd moeten worden. Zou u aub de materiaalkosten en werkkosten apart willen specificeren.

Laminaat leggen in de woonkamer en in de gang

Graag willen wij een offerte opvragen. Wij moeten in ons huis de woonkamer plus gang opnieuw laten leggen. Het is klik laminaat plus plinten. Het gaat om 50 M2.

Houten vloer vervangen door beton broodjes vloer

Graag willen wij de houten vloer in de woonkeuken van ons nieuwe huis vervangen door een beton broodjes vloer. het gaat om 29m2. het gaat om een L vormige ruimte. het korte stuk is 2.7 bij 2.9 meter. het lange stuk is 5.9 bij 3.5 meter. de werkzaamheden moeten tussen 19 en16 april plaatsvinden.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik heb in mijn drive-in woning uit 1970 in Ede alle cementdekvloeren verwijderd en op de betonnen draagvloer vloerverwarming op noppenplaten geplaatst. Kantstroken (zonder folie) zijn geplaatst. Graag wil ik de zandcement dekvloeren aan laten brengen. Het betreft de 1e en 2e verdieping (niet de begane grond) met ongeveer 45 m2 per verdiepingsvloer. De ruimtes zijn drempelloos en 11,5 x 4,3 meter met trapgaten in het midden van de ruimte. Ik wil graag een vlakke doorlopende vloer op beide verdiepingen om drempelloos een PVC-vloer te plaatsen. De betonnen draagvloeren hebben door de tunnelbouw uit die tijd een doorhang in het midden, waardoor de dekvloer in het midden dikker moet zijn om waterpas / vlak te worden. Het huis ligt in de lengterichting licht onder afschot. (maximaal 2 cm op 11,5 meter).

Laminaat leggen op de overloop

Bij mij op de overloop van de zolder moet nieuw laminaat gelegd worden, in verband met lekkage. Het gaat om ongeveer 10 m2. Verder moet een nieuwe ondervloer gelegd worden,en gelijksoortig laminaat met plinten en overgangsprofiel gelegd worden. Heb nog geen laminaat uitgezocht, als het mogelijk is zou ik daar graag hulp/advies bij willen hebben. Maar eerst moet ik met een prijs komen voor de verzekering in verband met lekkage.

Anhydrietvloer aanbrengen

Ik heb recent 100 m2 zandcement dekvloer op de eerste en tweede verdieping van mijn woning verwijderd om vloerverwarming te plaatsen. Mijn betonnen draagvloer uit 1970 bleek 20 mm 'uitgezakt' in het midden op een kamer breedte van 430 cm. Ik wil vloerverwarming plaatsen met een eindvloer van PVC zonder, noemenswaardige, isolatie onder de dekvloer. Omdat de PVC-vloer op een waterpas vloer moet liggen gaat mijn voorkeur uit naar een anhydriet dekvloer omdat ik dan minimaal egaline nodig heb om het volledig waterpas te maken. Kan een anhydriet dekvloer op een vloerverwarming met noppenplaten (met 10 mm isolatie of zonder isolatie) worden gegoten waarbij de noppenplaten dus ook dezelfde 'doorhang' hebben als de betonnen draagvloer? Hoe dik moet / mag een anhydrietvloer minimaal en maximaal zijn? Ik zit met de doorhang van 20 mm waardoor mijn dekvloer in het midden altijd 20 mm dikker zal zijn dan bij de muren. Wat is de draagkracht van een anhydriet vloer? Kan deze niet-dragende tussenmuren van cellenbeton van 70 mm breed dragen? Is het mogelijk in een badkamer nog een zandcement dekvloer onder afschot op de anhydriet vloer te plaatsen? Ik heb op het moment geen binnenmuren en kan de badkamer dus niet scheiden van de rest van de verdieping.

Laminaat en ondervloer met waterschade vervangen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer leggen inclusief ondervloer op de gehele bovenverdieping 45 m2

Laminaat en ondervloer met waterschade vervangen

Door een lekkage in de keuken heb ik waterschade aan mijn laminaat met ondervloer in de keuken en hal. Het gaat hier om ongeveer 12 m2. Ik wil graag alles laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe ondervloer, laminaat en plinten laten leggen. Materialen voor de vakman.

Laminaat in slaapkamer leggen

Het gaat om een slaapkamervloer met veel hoeken. Er staat een waterbed waar omheen mag worden gelegd. Voorts is er een wand-kledingkast. Oppervlakte zonder bed is 4 x 4,8 meter (minus 2 m2). Het bed is 2 bij 2,2 meter. De kast is 0.8 meter diep over 2,8 meter muur. Dus bij elkaar zo,n 11 a 12 m2. Er ligt nu tapijt met ondervloer van vilt. Dit ligt los cq op een lat vastgemaakt. Het bed staat erop dus rond het bed moet de vloerbedekking weggesneden worden. We zouden het zelf kunnen doen maar graag krijgen we dit mee aangeboden door u.

Zandcementvloer aanbrengen

Ik wik graag een zand cement vloer laten aanbrengen van 45 vierkante meter en 2 centimeter dik. Het net aangebracht worden over 14 mm vloerverwarming tbv een aan te brengen pvc vloer. Kunt u mij hiervoor een passende offerte voor aanbieden?

Laminaatvloer, ondervloer en plinten leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer met ondervloer en plinten in een nieuwbouwwoning. Er ligt geen momenteel geen vloer en er hoeft dus niks verwijderd te worden. Het oppervlak is ongeveer 60 m2 op de begane grond en eerste verdieping. De vloer moet voldoen aan wat eisen van de huurbaas met betrekking tot geluidsisolatie. Het materiaal is nog niet aangekocht, dus een combinatiedeal (materiaal + laten leggen) is mogelijk.

Advies waterschade vinyl vloer

Naar langdurig aanhoudende lekkages in ons appartement is vermoedelijk onze vinyl vloer gaan bobbelen door hoge lucht vochtigheid. Graag hiervoor advies en een vrijblijvende offerte.

Vloerzeil in recreatie chalet vervangen

Het plaatsen en vernieuwen van vloerzeil in een recreatie chalet inclusief afvoer. Zeil dient geschikt te zijn voor veelvuldig gebruik. Oppervlakte is totaal ongeveer 45 m2. Betreft 3 kleine slaapkamers, aparte douche en apart toilet.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Ik wil graag 34 m2 laminaat + ondervloer laten leggen. Plinten optioneel die leg ik eventueel zelf. Verder geen voorwerk nodig.

Open grindvloer schilderen

Mijn nieuwe woning heeft een open grindvloer welke enorm vergeeld is (waarschijnlijk door de zon). Vloer is al grondig gereinigd met schrob/zuigmachine en ontvettend schoonmaakmiddel. Ik wil deze vloer wit met zwarte spikkels laten verven. Vloer is ongeveer 40 m2.

Laminaat leggen

Ik wil 34 m2 aan laminaat en ondervloer laten leggen, en ook wil ik de plinten laten leggen. Het gaat om 70 plinten.

Granitovloer in de hal herstellen

Onze granitovloer in de hal moet hersteld en opgeknapt worden. De vloer is ongeveer 20 m2 groot en heeft een hoge plint van 10 cm. In de vloer, crème met een donker grijze rand, zit een barst en een deel van de plint moet worden hersteld. Verder zou ik de vloer willen laten opknappen.

Granito vloer in toilet aanpassen

Wij hebben een WC met staand toilet met een oude granito vloer. We hebben enkele mogelijkheden: 1. Hangend toilet plaatsen en de oude vloer repareren en gedeelte beton veranderen in granito 2. Hangend toilet plaatsen en oude vloer eruit en nieuwe granito vloer 3. Staand toilet handhaven, renovatie oude vloer en herstellen klein stuk van opstaande rand links voor in hoek tpv verwarmingsbuizen De totale oppervlakte ongeveer 95 x 160 cm.

Betonvloer storten in schaapskooi

Net offerte aangevraagd voor schaapskooi. Vergeten te melden dat het een grondvlak betreft van 80 m2

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1966 en krijgen daarvan half oktober de sleutel. De eerste klus die we daar willen laten doen is het vervangen van de houten vloer op de begane grond door een geïsoleerde betonvloer met eventueel ook vloerverwarming en een afdeklaag. De oppervlakte van de vloer is 6 x 9 meter en er is daaronder een kruipruimte van 75 cm diep. We willen de betonnen afwerkvloer ook aansluitend laten aanbrengen over de granito vloer in de keuken en hal, zodat het één geheel gaat worden. De betonnen vloer moet gevlinderd worden, we willen daar niets meer op leggen. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in posten.

Granito vloeren aanbrengen in monumentaal pand

Kan u voor ons een offerte maken voor 34 m2 (2 x ongeveer 17 m2). Het betreft een monumentaal aangewezen kazerne gebouw in Ede, waarin 2 doorgangen/ ingangen zitten waar we op de vloer graag granito willen. Opgemerkt dient te worden dat monumentenzorg het bepaald. Wij gaan aangeven dat wij dat graag willen. Voor de volledigheid willen wij bij onze motivatie offerten toevoegen.

Egaliseren van een betonvloer

Graag zouden wij 115 m² nieuwe cement dekvloer laten egaliseren zodat er een nieuwe PVC vloer op gelegd kan worden. Het gaat om 6 kamers en 2 overlopen. We willen dit laten uitvoeren omstreeks 15 augustus en ontvangen graag uw prijsopgave.

Laminaatvloer leggen

Ik wil dat bij mij thuis laminaat wordt gelegd op de vloer. De afmetingen zijn 22.61 m2 en de keuken is 8.24 m2 en de hal is 3.33 m2.