Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Duiven of directe omgeving.

401 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, betonvloer laten storten, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade, laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Duiven:

Korrelgrindvloer verwijderen

Hallo, ik heb in de woning (in Duiven vlak bij Arnhem) die ik per 1-10 betrek een korrelgrindvloer liggen op de begane grond (woonkamer, keuken, hal, wc) die ik eruit wil hebben. Onder deze vloer ligt een plavuizen vloer met daaronder ingefreesde vloerverwarming. In de bijlage plattegrond, het is circa 80 m2 waarover we spreken. Vragen die ik heb: • Gaat dan de combinatie plavuizen / korrelvloer eruit (met risico de vloerverwarming te raken? ) of alleen de korrelvloer? • Wat gaat het kosten? Ik hoor graag van u.

Parketvloer leggen in woonkamer

Ik heb een partij ahorn strokenparket gekocht om in de uitbouw van mijn woonkamer te leggen. Om dit goed te laten verlopen zoek ik een parketteur die dit - samen met mij - wil uitvoeren. De spaanplaat ondervloer moet ik nog kopen evenals de lijm. Het is een strokenparket af fabriek voorzien van een waslaag. De oppervlakte van de uitbouw ligt tussen de 30 en 35 m2.

Laminaat leggen

Ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen. Het vloeroppervlak is ongeveer 15 m2. Eventueel ook de oude vloer verwijderen als deze niet als ondervloer gebruikt kan worden. Er moeten ook plinten worden geplaatst.

Laminaat leggen

Ik wil in week 29 of 30 graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om een hal, woonkamer en keuken (45 m2). Wat zijn de kosten voor het leggen van het laminaat?

Flexxfloor leggen

Het leggen van circa 60 m2 flexxfloor click deluxe.

Laminaat leggen in slaapkamers

Laminaat leggen in 5 slaapkamers met plakplinten. De ondervloer ligt nog onder het huidige laminaat. Wij verwijderen zelf het oude laminaat.

Parketvloer schuren en oliën

Ik wil graag onze eikenhoutenvloer op de begane grond geschuurd en geolied hebben. De olie is al gekocht. Oppervlakte is ongeveer 50m2

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een montageservice inschakelen voor het leggen van laminaat op de eerste verdieping. Het gaat om 2 slaapkamers van 20. 4m2 en 10. 7m2 en een overloop van 9m2 (samen ong 40m2) incl. Leggen van ondervloer en plinten - graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montageservice. Kunt u ons ook laten weten hoe ver we dit van te voren dienen in te plannen? We willen het laminaat graag op vrijdag 8 december laten plaatsen in Duiven. P.s. er ligt een marmoleum vloer over de gehele bovenverdieping en we hebben ons laten informeren dat het geen probleem is om het laminaat hierover heen te laten leggen. Klopt dit?

Laminaat leggen

Ik wil graag ongeveer 48 vierkante meter laminaat leggen.

Laminaat met een ondervloer leggen

Er dient een ondervloer met laminaat gelegd te worden. De plinten zijn niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 groot.

Grindvloer in een appartement aanbrengen

In een leeg appartement op de 2e verdieping wil ik graag een grindvloer laten leggen. De oppervlakte is 75 m2.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen van ongeveer 80 vierkante meter. Dit zou voor volgende week woensdag 24 mei klaar moeten zijn.

Tapijt verwijderen

Verwijderen van tapijt. Is geheel verlijmd. Het gaat om een flat met 5 ruimtes, 82 m2. Plinten ook verwijderen, ook gelijmd.

Betonnen vloer in de garage storten

In de garage liggen stoeptegels (30 x 30 cm) op een zandbed. Deze zijn verzakt en smerig. Graag zou ik een betonvloer laten leggen. Verwijderen van de oude tegels kan ik zelf doen. De offerte met een totaalprijs, dus met egaliseren. Maten van de garage zijn 6 x 3 meter. Er ligt zander onder de huidige stoeptegels.

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Wij willen in ons appartement graag de vloerbedekking en oude plinten laten vervangen door laminaat met nieuwe plinten. Het gaat om de woonkamer, keuken, een inloopkast en 2 gangen, in totaal ongeveer 55 m². Er is hier een lift in het complex aanwezig, wij wonen op de 1e etage. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van de materialen. Wij maken graag een afspraak om het werk hier te komen opnemen en ons te laten adviseren. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen met plinten

Wij willen op de boven verdieping, 3 slaapkamers en de zolder laminaat laten verwijderen en nieuw laminaat leveren en leggen. Totaal 44 m2. Er staat een vrij grote kleding kast en een waterbed van 1,80 m. breed en 2,20 m. lang. De kast kan wellicht verplaatst worden maar het waterbed niet. Graag advies over de beste aanpak. Telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar maar als u een bericht achterlaat bellen we terug. Contact per mail kan natuurlijk ook.

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

Laminaat leggen. Afmeting 5,60 x 1,19 meter. Met ondervloer en plakplinten. Vrijblijvende offerte vanwege verzekeringswerk.

Schuren en olieën van parket

Het schuren en afwerken van 244 m2 parket. Op diverse plekken met een totaal van 1,5 m2 ligt het parket los van de cement dekvloer en moet worden vastgelijmd. De vloer is aan de onderkant verlijmd. Daarna de vloer schuren en afwerken met 2k olie of een (beter) alternatief.

Schrale parketvloer opknappen

We hebben een heel schrale lichteiken vloer en willen deze zo onderhoudsvriendelijk mogelijk hersteld hebben. De vloer is in het verleden geolied. We willen dus geen geoliede vloer meer. Wat is het alternatief en hoeveel gaat dit ongeveer kosten? De oppervlakte is ongeveer 42 m2.

Oud parket laten schuren en lakken

Ik heb een oude parketvloer van ongeveer 35 m², gelegd in blokmotief. De vloer is gelakt en vertoont slijtageplekken. Graag ontvang ik advies en een offerte voor het schuren en lakken van de vloer.

PVC of vinyl op de vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe PVC/ vinyl vloer aan laten leggen.

Laminaatvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en leggen van 55 m2 ondervloer en laminaat in mijn appartement. Er dienen ook plinten geplaatst te worden. Hierin heb ik nog geen keuze gemaakt.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen door nieuwe tegels en parketvloer

Ik zou graag een indicatie krijgen voor het vervangen van de plavuizen: deels met nieuwe (nog aan te schaffen) plavuizen (ca 32m2, verdeeld over keuken met aansluitende bijkeuken en aparte gang. En deels vervangen van plavuizen voor (nog aan te schaffen) (lamel)parketvloer (ca 51 m2 aaneengesloten). Behouden vloerverwarming. Ik kijk uit naar uw reactie.

Plavuizen schilderen

Wij hebben een woonkamer met een lichte plavuizen vloer met vloer verwarming. Ongeveer 50m2 Nu willen wij een goedkope oplossing om de vloer er weer mooi uit ziet. Nu las ik iets over vloer verf voor plavuizen en wil hier graag een offerte voor wat dit ongeveer kost

Laminaat leggen in de woonkamer, keuken en hal

Graag wil ik laminaat met ondervloer en plinten gelegd hebben in woonkamer, keuken en hal. In verband met waterschade is het oude laminaat al verwijderd en kan het nieuwe zo gelegd worden. Totaal gaat het om 45 vierkante meter. De materialen heb ik aangeschaft bij de Karwei.