Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parketvloer leggen op begane grond:

Parketvloer leggen op begane grond

Wij willen graag een parket vloer in ons nieuwe huis. BGG: hal, woonkamer en daaraan grenzende open keuken. Keukenunit en diepe kast is helemaal weg, evenals de bank aan de haard. We willen van muur tot muur. Alleen de hal is een aparte ruimte (alles doorlopend leggen zonder drempel of randen en plinten). Omdat we uiteindelijk de hal bij de keuken willen trekken nadat we in de toekomst gaan uitbouwen, kan het zijn dat uw advies is om eerst bv schoonloop tapijt in de hal te leggen opdat, als die muur weg is, je het parket mooier kunt doorleggen. We willen hogere mdf plinten die eventueel door een timmerman geplaatst kunnen worden die ook boekenkasten en dergelijke zal maken. Er zit nu een oude plavuizenvloer in, die moet eruit, waarna we een isolatielaag willen hebben waarop het parket komt. Er is een kamerlange convectieput aanwezig voor een brede schuifpui, waarop al iets op ligt. In een hoek van de woonkamer bevindt zich een open spiltrap. Het parket is al gekocht; eiken stroken van 400x70x9 mm voorzien van mes en groef. Ik zou het liefst geniet hebben in de groef. Dit product is al gelakt, maar we kunnen ter plekke bekijken wat er nog verder aan moet gebeuren. We hebben een hond en losse tapijten, maar een paar stevige (boot?) laklagen is misschien een goede optie. Ik zal eerst iemand moeten regelen die de tegels er uit haalt en de vloer egaliseert; tenzij u dat ook kunt doen. Ik ben PO's aan het verzamelen omdat er ook een nieuwe CV en wellicht nieuwe convectoren geplaatst moeten worden. Vrij recht toe recht aan werk in jaren 70 woning. We kunnen zelf meehelpen. Ik verzorg bouwbegeleiding en interieurs voor cliënten in het westen v.h. land). De vloer is circa 65 m2. Het huis wordt 1 november aanstaande opgeleverd. Ons streven is om er voor 1 Januari te trekken. Maar; liever mooi werk dan snel prutswerk.
Onze klant uit Doorwerth (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer leggen op begane grond uit heel Nederland:

Bestaande houten vloer opnieuw leggen

Ik overweeg vloerverwarming en wil graag mijn bestaande parketvloer behouden. Ik zou graag willen weten of mijn vloer geschikt is voor vloerverwarming en of deze eruit gehaald kan worden en weer opnieuw gelegd kan worden. Op het moment dat dat duidelijk is kunnen wij afspraken maken over de klus en de details bespreken.

Laminaatvloer met ondervloer laten leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer 40 m2 laten leggen. Op een parketvloer. Het laminaat en de ondervloer heb ik. Tevens moeten er 4 houten, stompe binnendeuren ingekort worden in verband met het laminaat. Geen plinten.

Eiken klikparket leggen

Ik ben onlangs verhuisd en heb de parketvloer uit mijn vorige woning meegenomen. Ik ben al in mijn nieuwe huis getrokken, maar de parketvloer moet nog worden gelegd. Het gaat om ongeveer 50 m² klikparket met ondervloer. De vloer is pas 2 jaar oud en in prima staat. Ik ontvang graag uw offerte voor de legkosten.

Gespijkerd parket verwijderen en nieuw laminaat leggen

In verband met waterschade willen wij onze parketvloer van 33 m² laten verwijderen. In het halletje willen we een tegelvoer laten verwijderen. We willen er vervolgens laminaat met ondervloer, staande plinten en hoekprofielen laten aanbrengen. Voor een deel zullen we hiervoor een vergoeding krijgen van de verzekering. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Houten parketvloer leggen

Wij hebben bij Gamma 40 m² parket gekocht en dat is hier inmiddels in huis. We willen dat parket vakkundig laten leggen op een houten vloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Parketvloer leggen

Wij hebben een parketvloer gekocht bij de Praxis en willen deze graag laten leggen. Het betreft 3 kleine slaapkamers en een hal van ongeveer 35 m² in totaal. Wij willen het graag laten lijmen. Het parket is hier inmiddels in huis. We ontvangen graag uw offerte en horen daarbij dan ook wanneer u tijd heeft voor deze klus.

Laminaat en plinten plaatsen en deuren inkorten

IK heb op de begane grond in mijn woonkamer, keuken en hal een vaste parketvloer. Ik wil daar graag een laminaatvloer overheen laten leggen. Het parket ligt vastgelijmd en kan niet verwijderd worden. Ook is er een ingebouwde kast. Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van het laminaat en plinten en het inkorten van de deuren. Ik zal hier ongeveer 45 m² laminaat voor aanschaffen.

Visgraat parketvloer leggen

Ik heb 45 m² visgraat click-parket gekocht en wil dit graag laten leggen in mijn keuken, woonkamer en gang. Ik zorg ervoor dat er al een goede ondervloer ligt. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Eiken visgraat parketvloer laten leggen

Ik wil graag door mijn hele huis parket laten leggen. Oppervlakte van de woning is 64 m2, waar de badkamer en keukenblok nog van af moeten. De werkplek is goed bereikbaar.

Parketvloer vervangen door laminaat

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen in de woonkamer en klein stukje gang zonder dorpels . Hiervoor moet eerst de parket verwijderd worden (geplakt) en de grote houten planken die geschroefd zijn. Dit verwijderen gaat makkelijk heb zelf paar parket planken verwijderd om te proberen, zodat ik het hier beter kan omschrijven. Graag hiervoor een offerte. Korte beschrijving: in Heerlen 46m2 -> verwijderen en afvoeren parket en houten ondervloer -> nieuwe ondervloer leggen (groene platen) -> nieuwe laminaat leggen van de gamma. Ondervloer en parket kopen we zelf. (wilt u het laminaat en ondervloer toch aanbieden dan dit in de offerte vermelden, of 2 prijzen noemen met en zonder materiaal). De werkplek is goed bereikbaar en is op de begane grond.

Partners

Partners van Casius