Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parketvloer leggen op begane grond:

Parketvloer leggen op begane grond

Wij willen graag een parket vloer in ons nieuwe huis. BGG: hal, woonkamer en daaraan grenzende open keuken. Keukenunit en diepe kast is helemaal weg, evenals de bank aan de haard. We willen van muur tot muur. Alleen de hal is een aparte ruimte (alles doorlopend leggen zonder drempel of randen en plinten). Omdat we uiteindelijk de hal bij de keuken willen trekken nadat we in de toekomst gaan uitbouwen, kan het zijn dat uw advies is om eerst bv schoonloop tapijt in de hal te leggen opdat, als die muur weg is, je het parket mooier kunt doorleggen. We willen hogere mdf plinten die eventueel door een timmerman geplaatst kunnen worden die ook boekenkasten en dergelijke zal maken. Er zit nu een oude plavuizenvloer in, die moet eruit, waarna we een isolatielaag willen hebben waarop het parket komt. Er is een kamerlange convectieput aanwezig voor een brede schuifpui, waarop al iets op ligt. In een hoek van de woonkamer bevindt zich een open spiltrap. Het parket is al gekocht; eiken stroken van 400x70x9 mm voorzien van mes en groef. Ik zou het liefst geniet hebben in de groef. Dit product is al gelakt, maar we kunnen ter plekke bekijken wat er nog verder aan moet gebeuren. We hebben een hond en losse tapijten, maar een paar stevige (boot?) laklagen is misschien een goede optie. Ik zal eerst iemand moeten regelen die de tegels er uit haalt en de vloer egaliseert; tenzij u dat ook kunt doen. Ik ben PO's aan het verzamelen omdat er ook een nieuwe CV en wellicht nieuwe convectoren geplaatst moeten worden. Vrij recht toe recht aan werk in jaren 70 woning. We kunnen zelf meehelpen. Ik verzorg bouwbegeleiding en interieurs voor cliënten in het westen v.h. land). De vloer is circa 65 m2. Het huis wordt 1 november aanstaande opgeleverd. Ons streven is om er voor 1 Januari te trekken. Maar; liever mooi werk dan snel prutswerk.
Onze klant uit Doorwerth (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer leggen op begane grond uit heel Nederland:

Parketvloer in gehele woning leggen

Ik wil graag door me gehele woning een parket vloer laten leggen van 210m2 en wil dat de vakman alles levert duidelijke afspraken is een pre

Tegelwerk buitenshuis aan laten brengen

We zijn bezig met een aanbouw, we willen dan onze huidige houten parketvloer en vloer in de serre vervangen voor een vloer met betontegels. Vloer moet eerst nog drogen. Het gaat om 60 a 70 vierkante meter tegels die gelegd moeten worden. We willen ook gelijk vloerverwarming aan laten leggen.

Parketvloer laten leggen

We hebben een parketvloer gekocht bij de Praxis en willen deze in onze woonkamer van ongeveer 35 m2 laten leggen. De woonkamer is verdeeld met en-suite deuren.

Parketvloer over tegels leggen

60 m2 vloer bedekt met tegels (vloerverwarming). Graag willen wij houten parket legen. Parket hebben wij.

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik de vloer al gekocht en heb ik een parketvloer plaatser nodig om de vloer te leggen. Details: Het gaat om een 100 m2 oppervlakte, en ik wil de vloer zwevend leggen. Anhydrieten dekvloer inclusief vloerverwarming / koeling. Het type hout is “Eiken Rustiek multiplank” onbewerkt. De vloer moet bewerkt worden met olie of wax (keuze nog niet bekend).Ook moeten er luxe mdf plinten geplaatst worden.

Parketvloer verhuizen en leggen

Wij willen een Merbau lamellenparketvloer laten verhuizen. Huidige oppervlak 44 vierkante meter, nieuw oppervlak 34 vierkante meter. De vloer is niet verlijmd. Ligt op betonnen ondervloer en gaat weer naar betonnen ondervloer. De vloer is circa 30 jaar oud. Hij zal geschuurd en gelakt moeten worden. Waarschijnlijk begin maart uitvoeren, we moeten nog horen wanneer we kunnen gaan verhuizen.

Bestaande houten vloer opnieuw leggen

Ik overweeg vloerverwarming en wil graag mijn bestaande parketvloer behouden. Ik zou graag willen weten of mijn vloer geschikt is voor vloerverwarming en of deze eruit gehaald kan worden en weer opnieuw gelegd kan worden. Op het moment dat dat duidelijk is kunnen wij afspraken maken over de klus en de details bespreken.

Laminaatvloer met ondervloer laten leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer 40 m2 laten leggen. Op een parketvloer. Het laminaat en de ondervloer heb ik. Tevens moeten er 4 houten, stompe binnendeuren ingekort worden in verband met het laminaat. Geen plinten.

Eiken klikparket leggen

Ik ben onlangs verhuisd en heb de parketvloer uit mijn vorige woning meegenomen. Ik ben al in mijn nieuwe huis getrokken, maar de parketvloer moet nog worden gelegd. Het gaat om ongeveer 50 m² klikparket met ondervloer. De vloer is pas 2 jaar oud en in prima staat. Ik ontvang graag uw offerte voor de legkosten.

Gespijkerd parket verwijderen en nieuw laminaat leggen

In verband met waterschade willen wij onze parketvloer van 33 m² laten verwijderen. In het halletje willen we een tegelvoer laten verwijderen. We willen er vervolgens laminaat met ondervloer, staande plinten en hoekprofielen laten aanbrengen. Voor een deel zullen we hiervoor een vergoeding krijgen van de verzekering. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Partners

Partners van Casius