Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Doorwerth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Doorwerth heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Doorwerth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Doorwerth of directe omgeving.

65 klanten uit Doorwerth bevelen een bij Casius in Doorwerth aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Doorwerth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Doorwerth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Doorwerth:

Laminaat laten leggen

Heb een vlakke vloer (flatwoning) en wil het oude laminaat verwijderd hebben inclusief ondervloer. Wil daarna nieuwe ondervloer en daarover laminaat. Mijn woning is 75 vierkante meter. Laminaat wat ik gezien heb bij de Gamma kost 10,50 euro per vierkante meter. Kunt u mij dan een offerte geven wat het mij totaal zou kosten, zoals hier boven beschreven?

Parketvloer leggen op begane grond

Wij willen graag een parket vloer in ons nieuwe huis. BGG: hal, woonkamer en daaraan grenzende open keuken. Keukenunit en diepe kast is helemaal weg, evenals de bank aan de haard. We willen van muur tot muur. Alleen de hal is een aparte ruimte (alles doorlopend leggen zonder drempel of randen en plinten). Omdat we uiteindelijk de hal bij de keuken willen trekken nadat we in de toekomst gaan uitbouwen, kan het zijn dat uw advies is om eerst bv schoonloop tapijt in de hal te leggen opdat, als die muur weg is, je het parket mooier kunt doorleggen. We willen hogere mdf plinten die eventueel door een timmerman geplaatst kunnen worden die ook boekenkasten en dergelijke zal maken. Er zit nu een oude plavuizenvloer in, die moet eruit, waarna we een isolatielaag willen hebben waarop het parket komt. Er is een kamerlange convectieput aanwezig voor een brede schuifpui, waarop al iets op ligt. In een hoek van de woonkamer bevindt zich een open spiltrap. Het parket is al gekocht; eiken stroken van 400x70x9 mm voorzien van mes en groef. Ik zou het liefst geniet hebben in de groef. Dit product is al gelakt, maar we kunnen ter plekke bekijken wat er nog verder aan moet gebeuren. We hebben een hond en losse tapijten, maar een paar stevige (boot?) laklagen is misschien een goede optie. Ik zal eerst iemand moeten regelen die de tegels er uit haalt en de vloer egaliseert; tenzij u dat ook kunt doen. Ik ben PO's aan het verzamelen omdat er ook een nieuwe CV en wellicht nieuwe convectoren geplaatst moeten worden. Vrij recht toe recht aan werk in jaren 70 woning. We kunnen zelf meehelpen. Ik verzorg bouwbegeleiding en interieurs voor cliënten in het westen v.h. land). De vloer is circa 65 m2. Het huis wordt 1 november aanstaande opgeleverd. Ons streven is om er voor 1 Januari te trekken. Maar; liever mooi werk dan snel prutswerk.

Linoleum vloerbedekking vervangen

Betreft vervangen van een linoleum vloerbedekking in de speelzaal van 130 m2 in de bridgeclub. De klus omvat oude vloerbedekking verwijderen, reparatie en egalisatie dekvloer, het leveren en leggen van een nieuwe linoleumvloer, de naden lassen, randen af kitten en vervolgens schoon opleveren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen in de woonkamer en eetkamer

Ik wil graag laminaat gelegd hebben in de woonkamer/eetkamer. Tevens ondervloer en plinten moeten worden geplaatst. Alles is aanwezig.

Eikenvloer met V-groef schuren en lakken

60 m2 massief eikenvloer met v-groef in de kamer/keuken schuren en lakken. De vloer is nu ook gelakt.

Laminaatvloer bestellen en laten leggen

Graag wil ik een offerte voor het laten leggen van een laminaatvloer, ondervloer en hoge plinten. Het gaat om de slaapkamer, hal en een stukje in de keuken. Totaal ongeveer 18 m2 betonnen ondervloer in een appartementengebouw. De oude vloer haal ik er zelf uit. Het laminaat moet minimaal de kwaliteit zijn als de Powerfloor Exclusive en de ondervloer moet minimaal een contactreductie hebben van 10 db. Kleur: midden eiken en met houtnerf motief. Het gaat dus om een prijs van het laminaat, plinten, ondervloer en het laten leggen van het geheel.

Laminaat leggen en met plinten afwerken

Graag laminaat en ondervloer leggen in de huiskamer van 28 m2, slaapkamer 9 m2, halletje van 11 m2 en eetkamer van 15 m2. Compleet afgewerkt met bijbehorende plinten. Het appartement wordt kaal opgeleverd. Graag een prijsopgave, ook voor eventuele levering van de materialen.

Laminaat leggen

Door een lekkage in de keuken moet het laminaat in de keuken en gang vervangen worden,met plinten en ondervloer. Ik heb al een offerte voor het materiaal ik heb nog een offerte nodig voor de man-uren. De offerte die ik meestuur is keer 2 want het zijn de zelfde afmetingen 6 vierkante meter.

Verwijderen vloerbedekking

In een flat moet, omdat hij leeg moet worden opgeleverd, vloerbedekking verwijderd worden. Grootte flat: 100 m2 zit gelijmd. tijdstip van verwijderen: eind oktober

Parket leggen.

Parket leggen.