Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Doesburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Doesburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Doesburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Doesburg of directe omgeving.

81 klanten uit Doesburg bevelen een bij Casius in Doesburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Doesburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Doesburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Doesburg:

Restbeton laten storten

Ik wil graag een betonnen vloer storten voor een smeerput, hier voor heb ik 1.5 m3 nodig.

Eiken vloer leggen

Ik wil graag eiken massieve planken van 20 cm breed x 18 mm dik laten leggen in ons huis circa 55 m2. Het is de bedoeling dat de vloer gelegd en afgewerkt zal worden, voor het afwerken wil ik graag advies, moet hij gelakt of geolied worden?

Badkamervloer renoveren

Ik wil mijn badkamervloer renoveren. De oppervlakte is ongeveer 2 x 1.5 meter. Het is een granieten vloer met omhoog staande randjes. De vloer loopt voor het waterafvoeren af. De afvoer is niet helemaal dicht geweest wat ooit tot lekkage heeft geleidt. Dit wordt uit voorzorg nu elk jaar gekit. Ik wil nu een mooie vloer hebben in een mooie kleur en de vloer zo herstellen dat hij niet meer tot lekkage zal leiden. Ik heb veel gehoord over epoxy vloeren of gietvloeren. Is dit mogelijk?

Anhydrietvloer over vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag over de gehele oppervlakte van twee aangrenzende woonkamers, keuken en hal een anhydrietvloer over de aangebrachte vloerverwarming laten storten (kantstroken zijn aanwezig). De oppervlakte is +/-75M2

Laminaat laten leggen

4 kamers laminaat leggen inclusief plaatsen ondervloer. 2,8 x 2 m 4 x 3 m 2 x 1. 6 m 5. 75 x 4 m

Parketvloer schuren en lakken

Graag parketvloer visgraat woonkamer (eiken? ) ca 60 m (ligt er al) schuren en lakken. We wonen in Doesburg. Hebben zelf schuurmachine gehuurd en 1 laag gelakt, maar ongelukkig met resultaat. Graag professional nodig. Plinten niet nodig, die hebben we wit.

Gietvloer in appartement aanbrengen

Aanbrengen ve gietvloer in een appartement. 1e helft JUNI. Vermoedelijk eerst egaliseren. Graag deze kosten apart benoemen in de offerte. Betreft de gang-hal, woonkamer-keuken en 2 slaapkamers. Zie tekening schaal 1:100

Beton storten in garage 10 cm dik

Wij willen graag een vloer van beton in de garage. Afmetingen zijn 3,1 mtr bij 6 mtr. Dikte moet 10 cm worden. Gaarne ook vlinderen/glad maken. Garage staat 1,5 mtr van de openbare weg en is vrij te bereiken.

Laminaat of parket zwevend laten leggen

Het, zwevend, leggen van laminaat of lamellenparket in de woonkamer van ongeveer 24 m2 en een aangrenzende kamer van ongeveer 12 m2 op isolerende onderlaag en het aanbrengen van plakplinten. De ondergrond is een bestaande(droge) betonvloer. Het materiaal is nog niet gekocht. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden óf de laatste 14 dagen in april óf in de eerste van mei 2015. Een perfecte uitvoering en oplevering is een vereiste. Graag een voorlopige inschatting van het aantal uren.

Parador laminaat laten leggen

Ik wil graag 65 m2 laminaat van het merk Parador laten leggen, dit inclusief ondervloer. Er hoeven geen plinten geplaatst te worden. Ik help graag zelf mee met het leggen en bewerken van de vloer. Ik heb alle materialen en benodigdheden al in huis.

Quick Step laminaatvloer leggen

105 m2 Quick Step laminaat ILW 1538 in drie kamers en hal leggen, inclusief het monteren van plinten. Er ligt al een ondervloer. Het huidige Quickstep laminaat haal ik zelf weg. Het betreft een leeg appartement en de materialen schaf ik zelf aan.

Colorado Oak laminaat laten leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een laminaat vloer van 8 mm dik, eiken. Laminaat Colorado oak (Praxis) Hierbij gaat het om een slaapkamer en overloop. In totaal 20 m2. Ook graag een goede ondervloer. Graag offerte en contact per e-mail.

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen 60 m².

Laminaat leggen inclusief plinten

Laminaat leggen inclusief plinten op een zolder. De zolder bestaat uit verschillende kamers. Het gaat om ongeveer 25 m2. Laminaat kopen we zelf.

Laminaat en plinten leggen

Op zolder die bestaat uit verschillende ruimtes, laminaat leggen en hoge plinten

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen op een zolder inclusief plinten, hoge plinten tegen de wanden aan. De zolder bestaat uit verschillende ruimtes.

Laminaat leggen

2 woonlagen leggen van laminaat (+/- 115 m2). Laminaat is aanwezig in de woning. Incl. ondervloer.

Vloerbedekking over vloerverwarming

Het gaat om het leggen van een vloer over vloerverwarming in een nieuwbouwappartement. We zitten te denken aan laminaat, maar een ander soort vloer is ook mogelijk. Graag hebben wij hierover advies. Vloer kan eventueel ook geleverd worden. Gaat om ongeveer 95 m2. Eind van het jaar is de oplevering.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het leggen van laminaat en ondervloer in een eensgezinswoning in Doesburg. Oppervlakte bedraagt ongeveer 65m2 (ruim gerekend). Woonkamer, hal, overloop en drie slaapkamers.

Leggen van een kunstharsvloer (danwel ...

Leggen van een kunstharsvloer (danwel marmoleum in egale kleur). Vrijwel precies 60 m2 netto. Voor 15 april aanstaande dient e.e.a gelegd te zijn (en beloopbaar) ivm verhuisdatum.

In de woonkamer ligt een houten vloer ...

In de woonkamer ligt een houten vloer die gelijmd is. Zou graag een andere houten vloer willen. Dus huidige vloer moet eruit.

leggen van een laminaat vloer kamer in ...

leggen van een laminaat vloer kamer in de keuken en de gang allemaal in dezelfde kleur ,

Het gaat hier om een natuurstenen vloer ...

Het gaat hier om een natuurstenen vloer (graniet) bestaande uit platen van 60 (l) x 30 (b) x 1 (d) cm; deze tegels kan ik apart bij een bedrijf kopen. De vloer zal gelegd moeten worden in onze nieuwbouw woning op de begane grond (ong. 45-50 m2). Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor het leggen van de vloer (dus puur het legloon) en evt. materiaalkosten apart. Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Jos Kelderman

Onze europees eiken vloer staat op dit ...

Onze europees eiken vloer staat op dit moment in de lak. Wij willen dat hij geschuurd en in de olie gezet word, omdat we een mattere afwerking willen. De vloer bestaat uit planken van verschillende breedte met v-groefje. het is een oppervlakte van plm. 55 m2. E.e.a zal ongeveer in de 1e, 2e of 3e week van april 2004 moeten gebeuren.