Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer aanbrengen:

Gietvloer aanbrengen

Leveren en aanbrengen van gietvloeren op begane grond en eerste verdieping. Totaal ca 107 m2 Liefst aanbieden per email
Onze klant uit Dieren (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Gietvloer in de schuur aanbrengen

In de schuur in de achtertuin willen wij graag een strakke vloer zonder voegen en scheve tegels. Er liggen momenteel betontegels van 60x60cm in de schuur en wij willen een gietvloer over deze tegels heen. Het gaat om 20 m2 en is inclusief het voorbereidende werk aan de tegels om een geschikte ondergrond te maken.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij wensen vloerverwarming te laten plaatsen. Het gaat om de keukenvloer (20 m2). De ondervloer is beton. Er ligt nu nog parket dat zowel verwijderd als afgevoerd mag worden door de vakman. Als het kan, willen wij daarna ook een gietvloer aanbrengen. Doet u dit ook? Kunt u als optie 50 m2 woonkamer erbij zetten (met dezelfde werkzaamheden)?

Gietvloer aanbrengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Aan mijn huis zit een betonnen terras. Ooit gelegd als basis voor een uitbouw. Wij gaan niet uitbouwen en willen de betonvloer een opknapbeurt geven zodat wij daar onze buiten tafel e.d. op kunnen zetten. Wat zijn hiervoor passende opties? Ik lees over opbouwdikte, dat kan maximaal 1,5 cm zijn i.v.m. kozijnen. Het gaat om 30 vierkante meter.

Gietvloer aanbrengen

Wij zijn een huis aan het bouwen in Amstelveen en denken er aan om het gehele huis of in ieder geval de begane grond en de badkamers van een gietvloer te voorzien. Indien Het om de begane grond en badkamers gaat, gaat het om ongeveer 300 vierkante meter en indien het gehele huis ongeveer 600 vierkante meter.

PU gietvloer in betonlook aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor een PU gietvloer in betonlook. Het gaat om een keuken + hal + werkkamer, lopen aaneensluitend in elkaar door. Het zal totaal gaan om 31 m2 oppervlakte. Het werkt dient eind maart, begin april uitgevoerd te worden.

Gietvloer aanbrengen

40m2 PU VU licht grijze Gietvloer in woonkamer/keuken/hal. 1 ruimte.

Gietvloer aanbrengen

65 m2 kunststof gietvloer op 1 verdieping - begane grond - in een nieuwbouwwoning. De ruimte zal een woonkamer - keuken - eetkamer in 1 ruimte betreffen.

Gietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Het gaat hier om een gietvloer met verwarming voor de woonkamer, keuken en hal. In totaliteit ongeveer 60 vierkante meter. Er ligt nu een vrij vlakke bamboevloer verlijmd op beton die wij het liefst laten liggen. Graag willen wij met de vakman bespreken wat wij hier kunnen doen.

Gietvloer aanbrengen onder overkapping

Onze nog te maken overkapping buiten willen we voorzien van een gietvloer. De ondergrond wordt gemaakt van een plaatfundering. Afmeting wordt ongeveer 10 bij 3,8 meter. Wat zou het kosten om deze vloer te laten voorzien van een plaatfundering en een gietvloer? Graag een gespecificeerde offerte.

Vloer egaliseren en visgraat parket leggen

Egaliseren alle etages. ( 3 mm ) Beneden volledig egaliseren en in de woonkamer aanbrengen van duoplank visgraat parket 44 m2 Visgraat Duoplank eiken 11 x 90 x 900 mm, rustiek, onbehandeld, geschikt voor vloerverwarming In de keuken wordt daarna gietvloer zelf aangebracht ( PU ).

Partners

Partners van Casius