Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Dieren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Dieren heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Dieren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Dieren of directe omgeving.

241 klanten uit Dieren bevelen een bij Casius in Dieren aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dieren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementvloer in souterrain storten, vloerverwarming en pvc vloer, houten vloer vervangen door betonnen vloer met vloerverwarming, dekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen, schuimbeton in kruipruimte laten storten voor isolatie en vloerverwarming, vloertegels leggen in bedrijfspand, plaatsen pvc laminaatvloer, betonfundering /vloer voor schuur, marmoleum Piet Boon vloer leggen, betonvloer storten schuur, vervangen plavuizenvloer, egaliseren leggen PVC/Laminaat, betonvloer storten in stal, betonvloer vlinderen, kurken vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Dieren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Dieren:

Verwijderen oude vloer, leggen nieuwe vloer inclusief vloerverwarming

Ik wil graag een nieuwe vloer in mijn woning. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en toilet, zie plattegrond. De oude plavuizenvloer moet worden uitgehakt, vloerverwarming erin, tegelvloer leggen (tegel met houtlook, 20 x 120 cm). Verder infrezen van leidingen van de meterkast naar de keuken, verwijderen en afdoppen van 3 radiatoren, voorbereiding voor eventuele warmtepomp en verwijderen en dichtmaken convectorput. Graag offerte inclusief alle kosten, exclusief tegels. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60 m2.

Gietvloer aanbrengen

Leveren en aanbrengen van gietvloeren op begane grond en eerste verdieping. Totaal ca 107 m2 Liefst aanbieden per email

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn nieuwe woning, de vloer zijn kaal en van beton. Het gaat om de volgende afmetingen: - Woonkamer: 25 m2 - Keuken: 9 m2 - Slaapkamer 1: 16 m2 - Slaapkamer 2: 11 m2 - Slaapkamer 3: 9 m2 - Gang: 7 m2. De offerte zal ingediend moeten worden bij de gemeente.

Laminaat leggen

Wij hebben op zeer korte termijn, binnen 1 á 2 weken iemand nodig om 25 á 30 m2 laminaat te leggen, omdat degene die het zou leggen, door omstandigheden moest afhaken.

Vloer in de buitenschuur egaliseren

Ik wil de vloer van de schuur laten egaliseren, omdat er behoorlijk veel verschil in zit. Het gaat om ongeveer 6 m2.

Laminaat leggen

Ik wil in 3 ruimtes van mijn bovenverdieping laminaat laten leggen. Deze ruimtes worden niet onderbroken door drempels. Het gaat om ongeveer 30 m2, hier is al een ondervloer aanwezig. Mijn voorkeur gaat uit naar hoge plinten, ik denk dat hier 25 meter voor nodig is. Het benodigde laminaat is al in huis.

Terrazzo vloer leggen

Ik wil graag een nieuwe Terrazzo vloer. Het gaat om de hal, maximaal 5 m2. Er moet een plavuizen vloer verwijderd worden (kleine stenen).

Tegelvloer egaliseren voor aanleggen PVC vloer

Ik wil tegelvloer laten egaliseren voor het leggen van een PVC vloer. Het gaat om 40 m2. De tegels blijven liggen, het zijn drie verschillende gebakken tegels.

Betonvloer storten

Ik wil voor in de gang van 3 m² en in de keuken van 70 m2 waar vloerverwarming komt een afgewerkte betonvloer. De ondergrond is beton waar dan beton op gestort moet worden en de vloer afgewerkt moet worden met een coating dan wel vlinderen om hem glad te krijgen. Ik plaatst op de bestaande betonlaag zelf vloerverwarming en ik zoek een vakman die hierover kan vlinderen en een licht grijze vlakke betonlaag kan leggen.

Laminaatvloer repareren

In april hebben wij op zolder een nieuwe CV - ketel laten plaatsen. Bij het verwijderen van de oude ketel is deze met een punt op het laminaat ( kersenkleur) van de overloop terecht gekomen en zit hier dus een behoorlijk deuk. Het gaat om een oppervlakte van circa 2 m2. Het installatiebedrijf wil dit wel doorspelen aan hun verzekering maar hiervoor hebben we eerst een offerte nodig met een prijsopgaaf.

Betonnen vloer storten in de badkamer

In de badkamer een betonvloer storten met het plaatsen van een douchegoot. De ondergrond is zand. Oppervlakte van de badkamer is 1,60 x 2,20 meter. Daarnaast ook in een apart halletje beton storten, dit betreft 2,20 x 1,00 meter. Beide klussen op de begane grond.

Laminaat in de woonkamer en keuken leggen

In de woonkamer en keuken 26 m2 laminaat leggen. Ondervloer van platen ligt er al. Er hoven geen plinten gelegd te worden. Wat kost dat?

Laminaat en eiken vloerdelen leggen

Betreft het leggen van laminaat op de eerst etage en de zolder. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Daarnaast willen wij eiken houten vloerdelen in de woonkamer. Dit is een oppervlakte van 30 m2. Materialen zijn in overleg te leveren.

Laminaat leggen woonkamer, hal en keuken

Laminaat leggen in woonkamer, hal en keuken. Plus leggen van een ondervloer en plinten. Totale oppervlakte: ± 40 vierkante meter. Vloer gaan we bij de Praxis kopen.

laminaat of zeil

voor buurthuis zoeken wij ongeveer 50 m2 laminaat van goedkope maar wel goede kwaliteit.of ongeveer 15 meter zeil van 4 meter breed. schriftelijke offerte graag hoeft niet nauwkeurig te zijn.

Parket laten schuren

Ik wil van een parketvloer van ca. 5 x 5 meter de oude laklaag laten schuren. Lakken in overleg. De plinten hoeven niet meebehandeld te worden.

Renovatie van bestaande parketvloer ...

Renovatie van bestaande parketvloer (ongeveer 100 m2) en aanleg van nieuw parket (80 m2). Ook de nieuwe vloer leveren.

100 m2 herstel en 80 m2 nieuwe ...

100 m2 herstel en 80 m2 nieuwe parketvloer

Schuren van ong. 110 m2 parket vloer.

Schuren van ong. 110 m2 parket vloer.

Plankenvloer in de gang (standaard ...

Plankenvloer in de gang (standaard eengezinswoning) is door wateroverlast kromgetrokken. er moeten nieuwe planken in (?). Vloer loopt in een gangkast door.

Ben opzoek naar een vakman die voor mij ...

Ben opzoek naar een vakman die voor mij een parketvloer wil leggen en plinten plaatsen. Er moet eerst de oude laminaat vloer verwijderd en afgevoerd worden. Er is ook een beetje haast bij want het zou fijn zijn als het in week 26 of 27 kan maar uiterlijk week 28. Zelf ben ik niet in de gelegenheid om wat te doen omdat ik in een rolstoel zit het komt geheel op uw schouders

Vloerconstructie (balken en poeren) ...

Vloerconstructie (balken en poeren) vijzelen. Waterpas uitlijnen. Op drie plaatsen convectorputten plaatsen. Vloer isoleren.

Apartement beleggen met laminaat met ...

Apartement beleggen met laminaat met geluiddempende onderlaag.

Door lekkage onder de gootsteen is er ...

Door lekkage onder de gootsteen is er water onder de laminaatvloer en isolerend folie in de keuken gekomen. Een gedeelte van het laminaat is vochtig geworden en het klinkt alsof er nog steeds water onder zit. De oorspronkelijke vloer is van beton. De vraag is of de vloer moet drogen en dus of de hele laminaatvloer er uit moet. Tevens dus ook iemand gezocht die een nieuwe laminaat vloer er in kan leggen. De keuken is max. 20 m2.

leggen van natuursteen 99 mtr2 op de ...

leggen van natuursteen 99 mtr2 op de vloer 48 mtr marmer aan wand en vloer toilet en badkamer 8,5 mtr tegels aan wand bijkeuken 20 mtr tegels in garage