Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Deil te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Deil heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Deil u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Deil of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Deil bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, laminaat laten leggen, cementdekvloer voor woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Deil staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Deil:

Verlijmde PVC vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor onderstaande: - Nieuwbouw woning (oplevering mei/juni 2020) - 86 m² pvc vloer leggen - 76 m1 plinten

Vloeren laten leggen

Ik wil graag vloer leggen in de gang van 10 m2, in visgraat. Momenteel ligt er al een visgraat vloer maar die moet worden vervangen na schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Vloer egaliseren en eventueel deuren inkorten

Graag de betonnen vloer egaliseren beneden in de woonkeuken. Eventueel 2 tussendeuren iets inkorten. Totaal oppervlakte is 22 vierkante meter.

Laminaat in keuken

De keuken is in totaal 9 m2 en de bedoeling is een ondervloer laminaat en plint te leggen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Schuimbeton in nieuw te bouwen garage leggen

60 m2 schuimbeton, 30 cm dik als ondervloer voor garage. Later 6 cm afwerkvloer met wapening. Geen vloerverwarming. Zeer goed bereikbaar via oprit.

Laminaat waterschade rapport maken voor de verzekering

We hebben waterschade gehad door storm aan ons laminaat en willen hier een offerte voor opvragen voor de verzekering. Een stuk van onze kamer is stuk gegaan maar ik denk dat alles opnieuw moet. Is 120 m2.

Tegel vloer egaliseren

Gladde tegel vloer egaliseren hoef maar paar mm

Balken broodjesvloer aanleggen

Ik wil in mijn woonkamer de oude, houten begane grondvloer laten verwijderen en daarna vervangen door een balken broodjesvloer. Er is een kruipruimte aanwezig van circa 1 meter diep. Deze wil ik graag behouden ivm toegang leidingwerk. Het betreft een oppervlak van 32 m2. Offerte graag inclusief verwijderen en afvoeren oude vloer. Geen vloerverwarming nodig.

Laminaat opnieuw leggen

Geachte heer/mevrouw, De grote kras zit op het kliklaminaat in de gang. De vloer loopt door in de woonkamer. Ik heb een offerte nodig voor 50 vierkante meter kliklaminaat, inclusief leggen. (de huidige ondervloer kan blijven liggen.)

Laminaat vervangen

Door waterschade kan ik niet meer de zelfde kleur krijgen van het laminaat Mijn onder verdieping heb ik een kleur laminaat liggen. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Het ongeveer 54 vierkante meter laminaat grijs genuanceerd incl leggen.

Anhydrietvloer storten

Graag laat ik een anhydrietvloer met een dikte van 7 cm storten, voor een oppervlakte van 49 m2. Er dient rekening gehouden te worden met vloerverwarming. Het kan direct gestort worden. Het is op de begane grond. Er is een vrije oprit, de vrachtwagen kan op 20 m afstand staan op eigen grond.

Fundering betonvloer in bestaande loods realiseren

Gaat om bestaande loods met vloeroppervlak van 24,3 x 11,4 meter. Er liggen nu bakstenen maar die ga ik verwijderen en de ondergrond ga ik egaliseren. Mijn aanvraag betreft het aanbrengen van bekisting en bewapening zodat daarna beton gestort kan worden (18 cm ga ik vanuit). Graag hiervoor offerte. Als jullie ook het storten van het beton kunnen verzorgen dan graag daarvoor ook een (aparte) offerte. Ik twijfel of de bekisting nodig is. Ik woon er nog niet en ik heb er eigenlijk niet heel goed op gelet hoe de situatie er echt aan toe is. Maar mogelijk zijn de wanden sterk genoeg en kan daar beton tegenaan gestort worden en hoeft er alleen bij de deur bekisting aangebracht te worden. Rond eind februari, begin maart zou ik graag willen starten. Graag hoor ik wat er mogelijk is en wat de kosten zouden zijn.

Laminaat en plinten leggen op twee verdiepingen

We willen in ons huis graag laminaat + plinten laten leggen. De ondervloer is van hout. 1)begane grond: woonkamer + hal (keuken niet) = ongeveer 32 m2 (zie ook plattegrond bijlage) 2)1e verdieping: 3 slaapkamers + overloop = 35 m2 3) In dezelfde ruimtes ook plinten laten leggen (simpele hoge witte).

Betonvloer storten loods

Ik wil graag in een loods van circa 300 m2 een betonvloer laten storten. Er ligt nu een bakstenen vloer. Voor wat betreft de dikte van de vloer ontvang ik graag advies.

Kurkvloer verwijderen

I.v.m. verhuizing dient de kurkvloer 32m2 conform de eisen van de woningbouwvereniging te worden verwijderd.

Lijmresten betonvloer verwijderen en egaliseren

In onze garage (onder het huis) ligt een verlijmde vloerbedekking. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de verlijmde vloerbedekking inclusief de lijmresten en het egaliseren van de betonvloer zodat er een gladde vloer ontstaat. Garage bestaat uit 2 delen van in totaal ongeveer 50 tot 55 m2

Laminaatvloer laten leggen

Ik zou graag laminaat gelegd willen hebben in mijn huis. Gaat om ongeveer 85 m2.

Pvc vloer leggen

Wij hebben 2 slaapkamers, ongeveer 27 vierkante meter, het is de bedoeling dat hier een pvc-vloer wordt gelegd. Er is een egale ondervloer aanwezig, het klikpvc hebben wij ook al aangeschaft.

Betonrot van balkonvloer herstellen

Graag een prijsopgave voor de reparatie van een betonnen balkonvloer op de 1e verdieping achterzijde van een tussenwoning uit de jaren '50. Er is aan de onderzijde van het balkon sprake van betonrot, aan één hoek is het aan het afbrokkelen. Draagconstructie laat roest zien. Balkon is ong. 1.5 m2.

Laminaatvloer herstellen

Ik wil graag een offerte voor het herstellen van een laminaatvloer van 13 m². Dit i.v.m. een lekkage (waterschade). Kunt u aangeven wat dit ongeveer gaat kosten?

Laminaat leggen

Ik wil op kortte termijn laminaat laten leggen, verdeeld over 2 vertrekken met een oppervlakte van 63 m2. Er hoeft vooraf niets verwijderd etc te worden. Ik beschik zelf over het laminaat.

Parketvloer schuren en kleuren

Er moet een parketvloer laten schuren en kleuren. De grote van de woonkamer is 36 m2.

Eikenhouten vloer schuren

Eiken vloer op de begane grond, circa 125 m2 oppervlak, moet worden geschuurd en behandeld met beschermende beits / verf / vernis o.i.d. Het gaat om de begane grond, voornamelijk de woonkamer. De meubelen halen wij weg.

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag de vloertegels van de keuken en kleine berging laten verwijderen. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden. De keuken is 3 x 2 m. En de kleine berging is 2.20 x 1.45 m. Al het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Laminaat laten leggen

ik wil graag het laminaat in mijn woonkamer laten vervangen wegens waterschade. Gaat om 35 m2. Oude laminaat moet eruit en nieuwe gelegd inclusief plinten