Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Culemborg of directe omgeving.

397 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Culemborg:

Vochtwerende onderlaag en geluidsisolatie onder houten vloer plaatsen

De keldervloer is beton. Hier zal een vochtwerende onderlaag gepast zijn. Oppervlakte circa 43 m2. Geen vloerverwarming. De begane grond heeft een houten vloer. Een geluidreducerende onderlaag is daar wel gewenst. Ook hier geen vloerverwarming. Oppervlakte circa 50 m2. Ik wil een duo plank (multiplex met toplaag) bamboe Naturel Plainpressed. Graag in de offerte aangeven wanneer eventueel zou kunnen worden gelegd. De locatie is te Putten.

Houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming

De woonkamer is L-Vormig, maar het rechthoekig deel is een houten vloer welke ik vervangen wil hebben voor schuimbeton inclusief vloerverwarming. In het aansluitend deel, welke van beton is, dienen sleuven te komen waar oom vloerverwarming in gelegd wordt. De houten vloer heeft een oppervlak van 30 m2, 3,60 x 8,60 meter, het aansluitend betonnen deel heeft een oppervlak van 9,1 m2, 3,50 x 2,60 meter. De beton vloer heeft geen kruipruimte en is waarschijnlijk niet geïsoleerd, de houten vloer heeft wel een kruipruimte.

Laminaat en plinten vervangen

Nieuwe vloer in de woonkamer, gaat om ongeveer 32 m2. Inclusief de plinten er omheen, totaal 24 m voor de verzekering.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer graag 32 m2 laminaatvloer laten leggen, inclusief plinten kitten. Ik heb zelf de oude vloer al verwijderd en ik lever de spullen aan.

Volera klik-PVC plaatsen

Graag wil ik 74 m2 Volera klik-PVC laten leggen op de begane grond van mijn woning. Onder de vloer komt ook een ondervloer en er moet ongeveer 50 strekkende meter hoge plinten gemonteerd worden.

Grindvloer diep laten reinigen

55m2 grindvloer laten diep reinigen, gaarne reactie per mail.

Laminaat leggen met plinten

Ik wil graag een offerte voor 36 m2 laminaat laten plaatsen met ondervloer en vervolgens ook plinten.

Laminaat verwijderen en afvoeren, nieuw laminaat leggen

Vanwege lekkage in woning. Oude laminaat vloer en ondervloer en plinten verwijderen en afvoeren, wat zijn de kosten. Gaat om 45 m2 op begane grond. Nieuwe laminaat, Ondervloer en plakplinten aanbrengen.

Laminaat met ondervloer leggen

Wij willen graag 12 m2 ondervloer en laminaat laten leggen. Er ligt nu marmoleum. Daar mag de vloer overheen gelegd worden. Er is ruim voldoende speling bij de deuren. Wel zou ik graag horen of we een ondervloer van 3 of van 7 millimeter moeten gebruiken. Ook 12 meter plakplinten monteren. Uitvoering graag op woensdag 3 januari 2018 vanwege verhuizing. Wij zorgen dat het materiaal tijdig geleverd wordt en beschikbaar is.

SIKA comfortvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in maart 2018 worden opgeleverd. Wij willen graag informatie ontvangen over het aanbrengen van een SIKA comfortvloer. Het gaat om een oppervlakte van 60 m² en mogelijk 180 m², wanneer we besluiten om dit in het hele huis toe te passen. De afwerkvloer is een cementdekvloer. Graag informatie over wat het kost om zo´n vloer door uw bedrijf aan te laten leggen. Daarnaast willen we graag weten wat het kost om een Marmoleum Walton vloer te laten leggen, voor dezelfde 60 m² of 180 m².

Grindvloer laten verwijderen

Ik wil graag de grintvloer laten verwijderen de vloer ongeveer 3 mm dik. Het gaat om de woonkamer +/- 38m2 en de hal 3m2. De keuken heeft tegels deze ook graag verwijderen 8m2 . We willen graag als het budget technische mogelijk vloerverwarming met nieuwe vloer van pvc of bamboe. Mijn telefoonnummer kan opgevraagd worden via emailadres

Trap

Graag vloerbedekking verwijderen van trap en van de wangen van de trap. Gereed maken voor houten overzettreden. De wangen moeten worden geschilderd..

Granietenvloer in de hal aanbrengen

Het laten leggen van een granietinvoer in de hal van ongeveer 8 m2. Er liggen nu plavuizen.

Egaliseren keukenvloer en gang

De woonkamer is in september al geëgaliseerd. Doordat de muur van de keuken naar de woonkamer nu is doorgebroken willen we laminaat door leggen. Qua hoogte hebben we de oude vloer er al uit gesloopt tot de echte betonvloer. Het gaat dus om het egaliseren van deze basis betonvloer. Zodat we het laminaat vanuit de woonkamer door kunnen leggen naar de keuken en de gang. In zowel de gang als de keuken zit een gat naar de kruipruimte. Het frame om het gat af te sluiten is vergaan. Dus graag zou ik de frames vast laten zetten in de vloer. Betreft 18 m2 vloer. Het liefst in de week van 1 mei.

Hard clickvinyl leggen

Ik wil graag 42-44 m2 click vinyl (hard materiaal, gelijk aan laminaat) leggen in de woonkamer en de gang. Ondervloer ligt er al. Het gaat om vervanging van bestaand laminaat. Het oude laminaat verwijderen we zelf.

Lamelparket en laminaat vloeren leggen

Graag wil ik een offerte ontvangen om begane grond 40 m2 lamelparket en op de eerste verdieping 24 m2 laminaat te leggen. De ondervloer is een rol met folie. Eventueel plinten maar dan dan wel staande plinten, circa 45 meter in totaal. Ik hoor graag wat het gaat kosten en wanneer jullie tijd hebben om het te leggen. Het is in Culemborg, Gelderland.

Laminaat in de woonkamer en keuken laten leggen

Graag een offerte voor het leggen van laminaat in de woonkamer en keuken, ongeveer 20 m2. Graag inclusief plinten en ondervloer. Type laminaat is GAMMA Confort laminaat zwart eiken. Er dient ook een oude vloer verwijderd te worden (laminaat).

Korrelvloer repareren

We hebben een korrelvloer. De vorige bewoners hadden katten en nu is de vloer op een paar plekken uitgebeten door de pies van de katten. Is dit te verhelpen? Ik heb korrels over en ook 3 cirkels die te gebruiken zijn

Betonnen gewapende vloer aanbrengen

Voor mijn werkplaats vloer, 220 m2, wil ik een nieuwe betonnen vloer met bewapening 14 cm dik. En een 4 tal punten waar een constructieaanpassing in de grond aan bevestigd moet worden. Het geheel wordt daarna voorzien van vloerverwarming. En graag een afwerkvloer!

Zoldervloer egaliseren

Het laten egaliseren van het betonnen deel van de zoldervloer. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 en er dient een laagje van 1 a 2 mm gestort te worden.

Woonkamervloer egaliseren

Graag een offerte voor het egaliseren van de vloer in de woonkamer en hal. De vloer is voorzien van vloerverwarming (in de woonkamer komt lamelparket en in de hal een tegelvloer). Woonkamer 55 m2, hal 10 m2. Graag in december laten uitvoeren.

Betonvloer egaliseren

Dit weekend ben ik met mijn vader bezig geweest om de oude tegelvoer uit mijn huis te slopen. Het idee is om er laminaat op te gaan leggen. Alleen heb ik het idee dat het toch nog geëgaliseerd moet worden. Het gaat om de woonkamer 29 m2. Ik vermoed dat een laag van 2 mm. voldoende is.

Tegelvloer egaliseren

Het egaliseren van een begane grond tegelvloer afm. ca. 70 m2 met vloertegels 45 x 45 cm. En een hal en gang van 13 m2. (marmer 30 x 74 cm.) In de woonkamer ligt vloerverwarming. Moeten de bestaande vloertegels en het marmer opgeruwd worden? Zo ja, hoe gaat dat in zijn werk? Alles in 1x, egalisatie doorlopend. Uitvoering in december of januari 2017.

Gietvloer aanbrengen in de nieuwbouwwoning

Ik zou graag een lichtgrijze PU gietvloer willen op alle 3 verdiepingen. Het is een net opgeleverde eengezinswoning van 136 m2.

Parket schuren en afwerken

Ik wil de parketvloer laten schuren/ afwerken. Het gaat om een vloer van 33 m2.