Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egalisatiemiddel aanbrengen op een vloer:

Egalisatiemiddel aanbrengen op een vloer

In een ruimte van 20 m² hebben wij een onregelmatige betonnen vloer geëgaliseerd. De vloer is nu echter nog onvoldoende vlak om een laminaatvloer op te kunnen leggen. We hebben nog 5 zakken egaline staan. We willen de laatste afwerklaag graag door een vakman laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Brummen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egalisatiemiddel aanbrengen op een vloer uit heel Nederland:

Egaline en blanke laklaag op de vloer aanbrengen

Ik wil graag de keuken (25 m2) en gang (15 m2) voorzien van een egalinelaag op de vloer van 15 mm. Op dit moment zit er een tegelvloer in, deze wil ik graag laten liggen. Na het aanbrengen van het egalisatiemiddel wil ik het graag af laten werken met een coating.

Vloertegels en vloerverwarming leggen

Aanbrengen van elektrische vloerverwarming (elektrische matten) en vervolgens betegelen: - de keuken is 22 m2 - de kelder is 23 m2 Er schijnen 2 manieren te zijn om de vloerverwarming aan te brengen: 1) vloerverwarming aanbrengen, vervolgens de vloer egaliseren en dan de tegels leggen 2) vloerverwarming in de tegellijm aanbrengen en direct tegels leggen Graag wil ik weten weten welke van de 2 bovenstaande opties het beste is. Welke methode zou je aanbevelen? En graag ontvang ik van beide opties een prijsopgave. Aan materiaal heb ik alleen de tegels en de vloerverwarmingsmatten (2 x 20 m2). Dus graag de tegellijm, voorstrijk, voegmiddel en eventueel egalisatiemiddel in de prijs meeberekenen.