Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cement dekvloer leggen:

Cement dekvloer leggen

Het betreft het leggen van een cementdekvloer in een ruimte van ongeveer 3,60 x 8 meter, op de begane grond.
Onze klant uit Beneden Leeuwen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cement dekvloer leggen uit heel Nederland:

Verwarming installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 60 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft woonhuis met bouwjaar 1981. Hoekwoning, beton spouwmuren, betonnen vloer met cement dekvloer. Gaat om woonkamer, keuken, hal en toilet. Totaal oppervlakte ongeveer 60 vierkante meter. Gebruiksklaar opleveren

Vloerverwarming infrezen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken gaat om vloerverwarming infrezen in cement dekvloer ruimtes zijn de woonkamer,keuken,hal,wc

Cementdekvloer in de woonkamer aanbrengen

Op een bestaande betonnen ondervloer in onze woonkamer moet een cement dekvloer van 5 cm. komen. De vloerverwarming komt erin te liggen die door de loodgieter aangelegd wordt. Het gaat om 54 m2. Er hoeft geen bewapening in, er liggen al netjes waar de vloerverwarming op wordt bevestigd. De woning is goed bereikbaar.

Vloerverwarming plaatsen

Ik heb pas een huis gekocht. Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Het betreft een woonkamer, keuken en hal/wc. De cement dekvloer is er al uit. Is het mogelijk om na de klus de cementdekvloer door u terug te plaatsen?

Vloer afwerken met betonverf

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er is een nieuwe cement dekvloer gestort die nog het opstookprotocol van de vloerverwarming moet ondergaan. Daarna willen we de vloer afwerken met een primer, betonverf en een coating. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter.

Vloer isoleren met PUR

100m2 vloer isoleren d.m.v. 12 cm pur op de vloer spuiten waarna de cement dekvloer eroverheen gaat. Die cement dekvloer leggen we zelf.

Betonegaline aanbrengen op de vloer

K wil een offerte voor betonegaline vloer voor vloer in uitbouw van 15M2 , voorraadkast van 4m2 en WC voor 1,5m2. De ondergrond is een cement dekvloer. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? G

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van een zand cement dekvloer op vloerverwarming, matjes+slangen ongeveer 16 mm, 40 m2

Marmeren vloertegels verwijderen en egaliseren

Het gaat om 45 m2 marmeren vloertegels van zo’n 18 mm dik. Ze zijn volledig gelijmd op een cement dekvloer met daarin vloerverwarming welke behouden moet blijven. De tegels zijn keihard en ik denk dat ze lastig te verwijderen zijn. Daarna willen we de vloer laten egaliseren. Graag alleen reageren als u kunt garanderen dat de vloerverwarming heel blijft.

Convectoren door vloerverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 3 convectoren inclusief het dempen van de convectorputten. De verwarming bevindt zich op de begane grond in de woonkamer en open keuken. Vervolgens dient er vloerverwarming te worden aangelegd door middel van frezen in de cement dekvloer. De huidige CV installatie is 2 jaar oud en draait op gas. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius