Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Barneveld of directe omgeving.

112 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Barneveld:

Laminaat leggen

Ik kan het zelf niet vandaar deze orfferte-aanvraag. Ongeveer 50 vierkante meter. Verzekeringsofferte.

Vloer laten egaliseren op kleur

Graag ontvang ik een indicatie voor het egaliseren op kleur van een cement dekvloer. Dit zal ook gelijk de eindvloer blijven. De oppervlakte is 50 m2.

Tegels leggen binnen

Betreft het betegelen van 90 m2 vloer oppervlak in een nieuwbouwwoning. Betreft 70 m2 tegels van 20 bij 120 cm en 25 bij 120 cm en 20m2 met tegels 60 bij 60 cm. Woning wordt opgeleverd met een cementdekvloer en als deze er ligt zal gekeken moeten worden of dit egaal genoeg is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Egaliseren van een betonvloer

Ik heb in mijn woning door een bedrijf het verlijmde spaanplaat van de betonnen vloer laten strippen. Dat is keurig gelukt zonder resten of lijm. Ik wil nu graag op korte termijn 75 m² vloer laten egaliseren. Ik laat dit bij voorkeur in week 17 doen, met een kleine uitloopmogelijkheid naar 24 april. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonnen showroomvloer egaliseren

We willen graag de betonnen vloer in een meubelzaak egaliseren. Wat zijn de kosten voor en oppervlakte van ongeveer 360 m2? Er ligt nu vloerbedekking (kunnen we er zelf uit halen) en na het egaliseren willen we deze afwerken met een 2 componenten verf. Zo snel mogelijk, in ieder geval uiterlijk over zes weken moet het klaar.

Betonlook troffel-gietvloer aanbrengen

Begin juni wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. We willen een betonlook vloer zonder naden en daarbij kom je al gauw uit op een gietvloer. We willen een lichte vloer zonder al te veel structuren erin. Daarnaast hebben we vloerverwarming en om die reden lijkt een troffelvloer in combinatie met polyurethaan gietvloer ons een goede combinatie. Wij vragen ons alleen af, wat wel en niet mogelijk is in verband met nieuwbouw en het werken van een huis de eerste jaren. Het ontstaan van scheuren in de vloer is het laatste wat we willen. In de bijlage een tekening van de afmetingen en ook daarin de keuken, zoals die geplaatst gaat worden.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten in mijn appartement. De totale oppervlakte is 100 m2.

Vloer leggen in woonkamer en keuken

Ik wil graag een vloer laten leggen. Het totale oppervlakte is ongeveer 75 m2, bestaande uit: keuken (30 m2), woonkamer (38 m2) en gang (5 m2) en binnenkant trapkast (2 m2). Ik zou graag de prijs willen weten voor een gietvloer of een betonnen vloer.

Vloer egaliseren en PVC leggen

Voor ons huis in aanbouw wil ik graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van een vloer. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ook zou ik graag apart hiervan een totaalprijs ontvangen van egaliseren, inclusief leggen van een PVC vloer voor hetzelfde vloeroppervlak. Alvast hartelijk dank.

Laminaatvloer leggen

Het betreft het leggen van een laminaatvloer en een ondervloer en deels overzetplinten en deels plakplinten voor een woonkamer, keuken en hal van samen 33 m2. Legdatum in onderling overleg. Ik heb de materialen al in huis. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Antislip coating aanbrengen

Graag wil ik een offerte voor het spuiten van een coatinglaag met antislip op een betonnen productievloer. Dit zal in 2 fases gaan, de eerste fase bestaat uit 4 vloeren met een totaal oppervlakte van 1000 m2. Hierop volgend zal een vloer van 14000 m2 gecoat moeten worden, in totaal zal er dus 18000 m2 bewerkt moeten worden. Tussentijds zal er logistiek gepland moeten worden voor het heen- en weer verplaatsen van het materiaal wat in de ruimte staat.

Opnieuw leggen van laminaat

Na waterschade in de keuken is het laminaat aan het opzetten en breken er stukken af, deze moet verwijderd worden en vervangen. De oppervlakte is ongeveer 6 vierkante meter. De vloer van de keuken moet weer aansluiten met het goede gedeelte in de huiskamer. Hiervoor zal in zijn geheel 11 vierkante meter laminaat verwijderd moeten worden en daarna weer opnieuw gelegd. 3,5 meter plint dient los gehaald te worden en opnieuw bevestigd te worden.

Stenen plinten

Wij hebben een leistenen vloer, en wij willen graag dat iemand de plinten tegen de muur bevestigd.

Trap van beneden naar boven dichtmaken

Trap van beneden naar boven dichtmaken. Het is nu een open trap. Ongeveer midden januari.

De woonkamer,keuken en hal moeten ...

De woonkamer,keuken en hal moeten voorzien worden van een chineese hardstenen vloer die in romaans wild verband gelegd moet worden. Ik heb hier iemand voor nodig die dit kan leggen voor alle materiaalen kan ik zelf zorgen. begin data is 25 augustus en mag 1 week duren. 50m2 betreft het.

Het schuren en lakken van een massief ...

Het schuren en lakken van een massief houten vloer in woonkamer en keuken in Barneveld.

Vloer leggen voor keuken van 45 ...

Vloer leggen voor keuken van 45 vierkante meter, over vloerverwarming (bijverwarming) heen.