Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen:

visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen

Ik wil graag een nieuwe visgraat vloer laten leggen in mijn woning. Ik heb al essen houten latjes aangeschaft en wil deze in visgraat motief laten leggen. Het oppervlak bedraagt ong. 28 m2. Ik heb nog geen juiste ondervloer, geen lijm en geen olie. Deze kan ik wel zelf aanschaffen als ik weet wat ik moet halen. een gedeelte van de ruimte heeft een betonnen ondervloer en een ander gedeelte houten platen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen uit heel Nederland:

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Click PVC visgraat vloer leggen

Oude houten vloer (erg ongelijk) egaliseren en nieuwe click pvc visgraat vloer leggen (57m2) Ik heb een variant gezien Comfy click van het merk Floer. Als u dit ook kan leveren, graag meenemen in de offerte.

Woning renovatie

Beste, Wij hebben net een nieuw huis gekocht, oplevering is 5/6. We zouden graag wat zaken willen verbouwen: - Keuken, slopen, afvoeren en een nieuwe erin - nieuwe tegels toilet - Badkamer van 2 bij 1,5 ombouwen tot toilet - Kleine slaapkamer van 2,5 bij 2,5 ombouwen tot badkamer - Vloeren / tapijt vervangen. Beneden, 35 m2 van houten vloer naar visgraat. 1e en 2e verdieping naar tapijt is 37 en 40 m2. - Verfen / Stucen totaal 240 m2 - Dakkapel voor / achter voor 2,5 m en achter 4,5 m en nog wat kleine zaken. Graag kom ik met jullie in contact om te zien of we dit project samen kunnen uitvoeren.

Visgraat vloer schuren en oliën

Ik heb een visgraat houten vloer van 30 m2. Die geschuurd en geolied moet worden. Wat zijn hier grofweg de kosten van?

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil een nieuwe visgraat parketvloer in de woonkamer laten plaatsen. Er ligt nu een oude houten vloer. Deze verwijderen we zelf. We ontvangen graag een prijs inclusief de materialen, met de kosten per m2.

visgraat hout parket verlijmd leggen én afwerken

Wij willen in onze woning een houten visgraat parket vloer laten leggen, het gaat om ongeveer 50m2. Er is onlangs een nieuwe zandcement dekvloer gelegd dus egaliseren is waarschijnlijk niet nodig. Het gaat alleen om de benedenverdieping, deze bestaat uit een heel klein halletje, woonkamer, keuken, badkamer en een bijkamertje. Graag willen wij ook dat er hoge plinten van ongeveer 8-10 cm gemonteerd worden (evtueel zou u die kunnen leveren). Ook moet de vloer afgewerkt worden, wij hebben zelf al een white wash.

Houten vloer boenen en voorzien van basisolie

Onze eikenhouten visgraat vloer van 55m2 (onbehandeld) is vorige week gelegd en in de olie gezet. Met het olien is een fout gemaakt. Op de onbehandelde vloer is namelijk onderhoudsolie gebruikt ipv basisolie. We zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen. Na rondvraag blijkt dat boenen met een grove pet de beste methode is. Een boenmachine is dus vereist.

Visgraat eikenvloer leggen

Wij willen mogelijk in ons huis (waar we middenin aankoopproces zitten) op de beneden etage een vloer laten leggen, liefst visgraat eiken(kleur). Gaat om ongeveer 100 m2 (trappen hoeven niet). En mogelijk op de bovenetage vloerbedekking (ongeveer 70 m2). Er ligt nu een mahonie houten vloer die vlak is. Wat is ongeveer de inschatting wat het zou kosten?

Eiken visgraat aanhelen en gehele vloer schuren en olien

Rond een convectorput moet nog 7m2 eiken visgraat worden gelegd, direct op de houten ondervloer. Vervolgens zou de hele vloer (37m2) geschuurd en geolied moeten worden.

Parketvloer leggen

Het betreft het leggen van een lamelparketvloer licht eiken, ook de optie meenemen voor visgraat, voor 138 m2 exclusief snijverlies. Met ondergrond en hoge witte plinten inclusief leggen. De vloer mag niet zo min mogelijk verkleuren ivm grote hoeveelheid zon. Vanwege ons bouwdepot moeten we de prijs zo veel mogelijk drukken. Mochten er goedkopere opties zijn qua hout, dan horen we het graag. De ondergrond is in de meeste gevallen een houten ondergrond/vloer dus daar graag rekening mee houden.

Partners

Partners van Casius