Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerbedekking verwijderen:

Vloerbedekking verwijderen

Werken jullie ook in Arnhem? Flatje 3e verdieping, geen lift. Ben bezig de vloer er af te halen (met juten ondergrond, overal vastgelijmd), omdat het nog opgehaald kan worden, komende maand door de vuilnisdienst. Nog nodig: Ca < 40 m2 lijmresten verwijderen en evt. egaliseren, betonnen vloer met aan zijkanten een houten lat (bouwjaar 1950. Vroeger spijkerde men het tapijt a/d zijkanten vast ). Dus misschien is egaliseren geen optie? Graag hoor ik van u.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking verwijderen uit heel Nederland:

Trap vloerbekleding bedekken

Vloerbedekking verwijderen op trap 13 treden, inclusief het verwijderen van lijmresten.

verwijderen vloerbedekking trap inclusief verwijderen lijmresten

Verwijderen vloerbedekking trap vastgelijmd inclusief verwijderen lijmrestenstandaardtrap van begane grond naar 1 hoog.

Twee trappen vloerbedekking verwijderen

1 dichte trap 1 open trap zeer zwaar verfijnd en geniet. Beide 12 treden.

Verwijderen vloerbedekking

Graag zou ik de vloerbedekking in de gang willen laten verwijderen. Dit gaat om ongeveer 10m2. Deze zit vastgelijmd aan de betonvloer met bruine lijm. Ik krijg hem met geen mogelijkheid los. Ik ben benieuwd wat het kost als jullie dit zouden doen. En zou dat deze week nog lukken? Hoor het graag.

Traplijm en zeil verwijderen

Ik wil graag een offerte voor - verwijderen van lijm - verwijderen van zeil stootborden De overige vloerbedekking is al verwijderd. De trap is hout en is van 1959. Er zijn 13 treden. We willen deze graag schilderen.

Vloerbedekking trap verwijderen

De trap wordt bekleed met hout/laminaat, wij willen de vloerbedekking voortijds laten verwijderen.

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Wij willen graag het vloerkleed op de trap en overloop vervangen met laminaat. Vloerbedekking verwijderen op 2x 13 treeds trap en overloop +- 3m2. Nieuwe laminaat vloer plaatsen. Graag ook het tapijt afvoeren en laminaat en ondervloer meenemen in de offerte.

Vloerbedekking 2 trappen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van geplakte vloerbedekking van 2 trappen met 2 x draai, breedte 90 cm. Hoogte 265 cm en ieder 13 treden.

Totaalrenovatie woning

Ik ben op zoek naar een verbouwspecialist die de volgende klussen kan uitvoeren: 1.Een nieuwe badkamer: alles graag eruit halen, en alles er ook weer opnieuw erin. Indeling wijzigt, zodat leidingen omgelegd moeten worden, er komt een inloopdouche. Er komt ook een nieuwe cv.ketel en elektrische vloerverwarming. Ruimte is 2x3 (6 m2) 2. Vloerbedekking van trap en zijborden verwijderen en schilderklaar maken. 13/14 treden. 3. Entree en wc moeten worden gerenoveerd. Alle tegels er graag uit. Ca. 7m2. Nieuwe tegels op wand en vloer en deels stucwerk in toilet. Nieuw toilet ophangen, wordt ws. een moderne ouderwetse met hoge stortbak/ketting. 4. Vloerisolatie (oude deel van huis, ca. 30m 2). Ruimte is goed bereikbaar.

Vloerbedekking verwijderen

Ik wil graag de vloerbedekking verwijderen en afvoeren van 45 m2 (ruim gemeten) vloerbedekking. Ligt NIET verlijmd op Egelsoft ondervloer. Er hoeft geen nieuwe vloerbedekking te komen.

Partners

Partners van Casius