Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer vervangen:

Laminaatvloer vervangen

Wegens lekkage zou ik graag 2/3 offertes ontvangen voor het vervangen van het laminaat in de keuken. Het is 5,25 m2 en dit kan ik via de verzekering laten vergoeden.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer vervangen uit heel Nederland:

Laminaat vervangen in de slaapkamer

Ik wil een nieuwe laminaatvloer leggen in de slaapkamer (ongeveer 16 vierkante meter). Door een lekkage aan de verwarming heeft de oude vloer schade opgelopen. Het huidige laminaat mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.

Stuk laminaatvloer vervangen

Ik heb ongeveer 12 m2 aan waterschade aan mijn laminaat. Ik haal de oude planken zelf weg. Ik zoek iemand die de nieuwe kan plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer en ondervloer vervangen in verband met waterschade. De oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 15m². En de totale oppervlakte omdat de vloer doorloopt in alle kamers en overloop is 56 m2, ik wil graag laminaat die geschikt is voor de slaapkamers en het moet ook gelegd worden. De vloer zou afgevoerd moeten worden. Plakplinten zijn ook nodig. Alles moet gelegd worden door vakmannen.

Laminaat vervangen na water en schimmel

Ik heb een lekkage gehad in mijn slaapkamer. De laminaatvloer moet vervangen worden ongeveer 20 m2. Ik verwijder de oude vloer zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer

Laminaatvloer op zolder moet vervangen worden nadat er lekkage is geweest. Betreft ongeveer 35m2. Vraag is wat de kosten zijn om een vloer door jullie te laten leggen? Zou u mij hiervan een offerte kunnen doen toesturen. Het gaat puur om het leggen van de vloer ik regel hem zelf.

Woonkamer laminaat en ondervloer leggen vanwege waterschade

Tijdens hevige regenval is water via rail van de schuifpui de woonkamer gestroomd. Een deel van de laminaatvloer in de woonkamer is bol komen te staan. Het laminaat is op de gehele benedenverdieping door gelegd. Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. De ondervloer zal ook deels vervangen moeten worden. Het benodigde materiaal hiervoor zal al aanwezig. Het gaat om 45 m2.

Laminaat repareren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een laminaatvloer na lekkage , +_ 10 planken moeten vervangen worden.

Zolder vloerbalken vervangen

Vloer is voor een groten deel open vanwege renovatie. De balken in de vloer moeten vervangen worden, plus vloer met verder verwijderd worden plus vloer moet gelegd worden. Het is de bedoeling dat er een inspectie wordt uitgevoerd, de balken worden vervangen en dat er een laminaatvloer wordt gerealiseerd. Het gaat om ongeveer 20m2.

Laminaatvloer laten vervangen na waterschade

Na lekkage van de vaatwasser is een deel van mijn laminaat vloer beschadigd. In wil de vloer graag laten herstellen. Gaat in totaal om een oppervlakte van 30 m2 (vloer kan waarschijnlijk niet gedeeltelijk hersteld worden aangezien ik de herkomst van het laminaat niet meer kan achterhalen. Deel van de ondervloer zal waarschijnlijk ook aangetast zijn door vocht. En ook een klein deel van de plint bij de vaatwasser zal vervangen moeten worden.

Vervangen van laminaat vloer

Ik heb in december een laminaatvloer gelegd en nu is er waterschade. Aangezien ik momenteel door omstandigheden zelfs de vloer niet kan leggen vraag ik een offerte aan om de vloer eruit te halen en dan 12 planken tijdens het erin leggen weer te vervangen. 30 vierkante meter woonkamer.

Partners

Partners van Casius