Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor verlengen houten vloer, inclusief schuren en vloer in olie zetten:

Verlengen houten vloer, inclusief schuren en vloer in olie zetten

Wij gaan de woonkamer verlengen met 1.5 meter. Bestaande houten vloer (25 m2) moet verlengd worden. En we willen dan de gehele vloer geschuurd hebben en in behandeld met iets met een andere kleur. Zware voorkeur voor olie, dus geen lak. Eind mei is ongeveer de periode om te starten met deze klus.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlengen houten vloer, inclusief schuren en vloer in olie zetten uit heel Nederland:

Verlengen van onderheide betonplaat

In de hoek van de tuin hebben wij een onder geheide betonplaat liggen van 3 x 4 meter met daarop een houten chalet. Deze plaat ligt aan twee zijden een meter naast de erfgrens. Het chalet is aan vervanging toe en daarom willen we het chalet verplaatsen, zodat het aan twee zijdes tot aan de erfgrens komt. Hiervoor moet de onder geheide betonplaat verlengd worden aan twee zijdes, zodat het een betonplaat van 4 x 5 meter wordt.

Dakopbouw met verlengde nok en dakkapel

Wij hebben nu een berging met een nok van ongeveer 1.25 meter hoog. Wij willen hier graag een dakopbouw van 4.50 meter breed laten plaatsen inclusief het verlengen van de nok. De vlizo trap moet worden verwijderd, trapgat gedicht en een vaste trap geplaatst. De houten vloer dient wel te worden verstevigd en de wanden en plafond gestuukt. Verder wil ik de elektra en het water laten doortrekken. De tekeningen en de vergunning zijn al aanwezig.

Houten terras laten verlengen

Op dit moment hebben wij al een houten terras van ongeveer 40 m2. Deze zouden we graag iets willen vergroten. Daarvoor zouden we gebruik willen maken steigerhout of een vergelijkbaar houtsoort qua prijsklasse. Ons nieuwe terras zou ongeveer 50 m2 worden. Waar moeten we aan denken qua kosten inclusief aanleg?

Steunbalk vervangen door langere in voormalige garage

Onze voormalige garage uit 1971 is door de vorige bewoners omgebouwd tot keuken / leefruimte. Afmeting 10 meter x 4 meter. In deze ruimte zit tevens het toilet. Op een van deze muren van het toilet steunt een stalen C-balk, welke de dak balken (lengterichting ) ondersteunt. Het betreft hier een plat houten dak, zonder opbouw. We willen graag het toilet verplaatsen naar de gang om zo meer ruimte te krijgen in de voormalige garage. Hiervoor verliest de C-balk zijn muur en steun. Deze C-balk willen we graag verlengen/vervangen zodat de balken van het dak ondersteund blijven. Op de plek van de huidige balk, loopt onder de vloer een fundering, omdat op deze plek van oorsprong een muur heeft gestaan. Kunnen jullie het aanpassen van deze ondersteuning verzorgen? Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Jaloezieën verlengen

Ik heb houten jaloezieën gekocht maar helaas verkeerd gemeten. Ze zijn 10 cm tekort. Het zijn witte houten jaloezieën met de lamelbreedte van 50 mm. Ik hoop zo dat ze verlengd kunnen worden.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel is 3 meter, deze moet aan een zijden 2 meter langer worden. Werkzaamheden: - Dakkapel van 3 naar 5 meter (een zijde verlengen); - Nieuwe dak bedekking; - Nieuw Trespa RAL 9001, alle delen (gebroken wit); - Nieuwe kozijnen kunststofprofiel (oude houten kozijn vervangen). Links 1x kantel en vast raam, rechts 1x kantel en vast raam; - Zonder binnen afwerking.

Schuttingen plaatsen en schuurtje verlengen

Om mijn oprit heen wil ik graag een schutting laten plaatsen, met openslaande deuren (met sloten), zodat er eventueel nog een auto op de oprit kan staan. Dit worden dan 2 deuren waarvan er 1 vaak gebruikt gaat worden (ook om met de fiets door te gaan). De oprit is reeds bestraat. Dit betekent dat er waarschijnlijk tegels en klinkers uit moeten en misschien afgeslepen en een klein deel opnieuw bestraat moet worden. Een schuttingdeur en een gaaspaneel moeten verwijderd worden. Verder staat er naast de oprit een houten schuur die ongeveer 1.50 meter verlengd moet worden. De schuur heeft een dak van golfplaten. Is het mogelijk dat er iemand de schuur en oprit komt bekijken en meten? Tevens dat er samen met mij wordt gekeken hoeveel en welke materialen ik moet bestellen bij de Gamma? Alle materialen wil ik graag laten bezorgen door de Gamma.

Aanbouw met overkapping bouwen

Wij zouden graag de woonkamer willen verlengen met een aanbouw achter ons huis met behoud van de kunststof schuifpui. De afmeting zal 4.89 meter bij 2.50 meter gaan worden. De aanbouw zal een plat dak met een lichtstraat krijgen en de elektra dient te worden doorgetrokken. De wanden en de vloer moeten worden afgewerkt. Verder zouden wij of een overkapping willen maken op de houten schuur willen uitbreiden. Het zal dan gaan om ee stuk van 2.02 bi 2.43 meter. Graag willen wij vanuit de vakman hier wat mogelijkheden voor ontvangen. Beide mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terras van 400 cm x 500 cm met houten framewerk op een ruimte van 3700 cm x 3700 cm waar ik graag een dak op wil hebben van ± 4000 cm x 4000 cm. Indien mogelijk met een van de onderstaande materialen. - Polycarbonaat massieve vlakke plaat 3 mm, 90% licht doorlatend - Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm 90% licht doorlatend Tevens wil ik gebruik maken van de service door dit te laten monteren door een van uw specialisten. Foto 1 geeft de veranda weer. Ik heb foto 2 toegevoegd voor een extra vraag: Indien mogelijk zou ik de veranda 100 cm (dat zou een oppervlakte zijn van 100 cm x 400 cm) willen verlengen maar dan eigenlijk alleen middels "armen" die stevig genoeg zijn om de platen die er dan op liggen te dragen (dus in principe zonder staanders. Uiteraard kunnen we ook afspreken om een en ander te bekijken en mogelijkheden te bespreken. Offerteverzoek Zou u mij in de eerste instantie een offerte kunnen sturen gebaseerd op een dakoverkapping van 400 cm x 400 cm. Inclusief het plaatsen hiervan. En indien mogelijk met de extra uitbouw van 100 cm x 400 cm