Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonnen keldervloer egaliseren:

Betonnen keldervloer egaliseren

Ik wil graag 24 m2 keldervloer (beton) netjes recht maken. Hoeft niets (hout/zeil) opgelegd te worden. Wellicht wat vocht.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen keldervloer egaliseren uit heel Nederland:

Nieuwe betonnen keldervloer glad maken

In oktober is onder onze woning een kelder/souterrain gemaakt, deze is 70 m2 groot en als een waterdichte bak gestort. Er hoeft dus niets beschermt te worden, geen sparingen, geen gaten, geen aangrenzende ruiten. Plat gezegd, egaline storten, en uitvlakken. De vloer is 100% waterpas, bij oplevering, maar denk dat een laag van 1 cm noodzakelijk is gezien de ruwheid van de vloer.

Betonvloer vlak laten maken

Mijn betonnen keldervloer van circa 6,5 m2 wil ik laten uitvlakken. Twee centimeter erop is meer dan genoeg. De kelder heeft stahoogte, ruim twee meter hoogte. De toegang is via een normale deur. De kelder ligt ongeveer 1 meter diep. Er kan niet met een vrachtwagen gekomen worden. Kan ik eerst een indicatie van de kosten geven?

Opsporen en verhelpen van vocht in de kelder

Het betreft een offerte aanvraag voor het verhelpen van een vochtprobleem in onze betonnen keldervloer van 2 x 2 meter. Graag eerst kijken waar vocht vandaan komt en daarna bekijken hoe het opgelost kan worden.

Kruipruimte uitgraven en extra fundering aanbrengen

In onze kelder is een aanzienlijk deel van de kruipruimte al uitgegraven en voorzien van klinkers. Het resterende deel langs de buitenmuren is nog niet afgegraven en wordt nu door betonnen tegels en pilaren gestut. Dit resterende deel wil ik ook graag gaan gebruiken. Dus het zand moet worden afgezogen en er moet op deze plek iets met de fundering worden gedaan (onze fundering rust op zand, geen heipalen). Daarna moet er een betonvloer in en moet deze ruimte waterdicht worden gemaakt (in verband met optrekkend vocht). Geschatte afmetingen af te graven deel (langs 3 buitenmuren): lengte: 15 meter, diepte 0.90 meter, breedte: 2 meter. Volledige oppervlakte keldervloer: 11 x 4.50 meter. Ik weet niet hier een vergunning voor nodig is.

Egaliseren van een keldervloer

Wij willen een betonnen keldervloer van ongeveer 40 m² laten egaliseren. Graag ontvangen wij daarvoor een offerte.

Keldervloer waterdicht laten maken

Ik heb een jaren 30 woning met een kelder van ongeveer 6 meter lang en 2 meter breed, stahoogte 1.70 meter. Nu staat er bij regen altijd water in de kelder, volgens mij komt het uit de vloer maar dat weet ik niet 100% zeker. Er zit op dit moment volgens mij een betonnen vloer in, met hier overheen betonverf. Wat gaat het mij kosten om de kelder weer waterdicht te hebben, graag ontvang ik een offerte.

Keldervloer met lekkage repareren

Er komt grondwater op zetten door scheuren in de kelder vloer 90 x 300 cm. De keldervloer is een betonnen vloer van 1952.

Keldervloer waterdicht maken

De kelder ligt voor 3/4 onder het maaiveld en heeft een vloeroppervlak van 3 x 3 meter. Naast de kelder is een zandbed compartiment van ongeveer 3 x 5 meter. Hierboven is de keuken gelokaliseerd. Na een regenbui lekt helder water uit de verbinding van de zandbedmuur en de betonnen keldervloer verzamelt helder water. Aan de buiten zijde van de keukenfundering op een zandbed is de aarde kleverig en nat. Ook als het een week niet heeft geregend. Er is geen lekkage in de waterafvoersystemen in en buiten de woning noch is er sprake van terugloop van water vanaf de straatzijde. Verdenking op grondwaterlekkage naar het zandbed. die geheel gevuld is met zand en waarboven zich de keuken bevind.

Gewapende betonvloer storten in kelder

Het betreft het aanbrengen van een betonvloer in de kelder. De huidige vloer is een soort leem welke deels uitgegraven moet worden. Daarna dient er een gewapende betonnen keldervloer aanbracht te worden. De oppervlakte is 44 m2. Graag ontvang ik een passende aanbieding.

Keldervloer waterdicht laten maken

Wij hebben een kleine kelder die lekt op een bepaald punt, vanaf de grond. Het gaat om een betonnen muur en de kelder is ongeveer 2 bij 2 meter, stahoogte. Het gaat om een plek op de grond waar dit moet gebeuren. Wij hebben zelf een dompelpomp aangeschaft. Wat wij willen is de vloer, als het kan, waterdicht laten maken. Voor de nood kan de dompelpomp gebruikt worden. De vloer moet ongeveer 10 cm gemetseld worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Er is een foto beschikbaar.