Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor terrazzo vloer maken:

Terrazzo vloer maken

Het laten leggen van een Terrazzo vloer in de entree, toilet en badkamer. Totale oppervlakte 10 m2. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrazzo vloer maken uit heel Nederland:

Terrazzo vloer laten leggen

Op 15 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Begin maart 2018 willen wij verhuizen en in deze tussentijd willen wij graag een Terrazzo vloer in de hal en aangrenzende keuken laten leggen. Hiervoor zal wel eerst de plavuizen vloer verwijderd en afgevoerd moeten worden. De oppervlakte is 12 tot 14 m2 en er zal een grijze vloer met een zwarte rand geplaatst moeten worden.

Terrazzo vloer in keuken en hal leggen

Ik wil in mijn keuken en hal een Terrazzo vloer aanbrengen. Totaal 11 vierkante meter, naadloos aansluiten op de houten vloer in de woonkamer (open keuken). Ondergrond van de keuken en hal is zandcement. Houtenvloer in woonkamer is 23 mm hoger. Dus terrazzo moet ook 23 mm hoog gelegd worden. Eerst moet de houten vloer gelegd worden.

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een douchecabine van 80 bij 80 cm willen laten plaatsen in mijn badkamer. Deze moet op de Terrazzo vloer worden geplaatst. De wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terrazzovloer in de hal aanbrengen

Ik wil graag een Terrazzo vloer in de hal (en eventueel het toilet) van mij huis laten leggen. De ondervloer is een nieuwe betonnen vloer. Het betreft circa 9 m2. Graag ontvang ik per email een offerte. Werkzaamheden kunnen ergens rond februari van start gaan.

Badkamervloer en wanden slopen

Graag zou ik van u een prijsopgaaf ontvangen voor het slopen van de een badkamervloer. De woning is op drie hoog en het betreft het verwijderen van de badkamervloer, circa 6,5 m2 en tegels van de wand. Waarschijnlijk zal de Terrazzo vloer moeten worden afgevoerd middels een stortkoker naar een container. Ter verduidelijking kan ik foto's sturen. Uit te voeren in december.

Terrazzo vloer leggen in meerdere badkamers

We hebben voor 14 appartementen terrazzo vloer nodig bij de badkamers zo snel mogelijk. Totaal oppervlakte circa 90m2

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Ik wil graag een prijs van een Terrazzo badkamer vloer. De ruimte is 170 cm x 220 cm.

Grind- of terrazzovloer aanbrengen

Voor ons nieuwe huis in Leiderdorp zijn wij nu de badkamer aan het inrichten. Het is een 2 onder 1 kap jaren ‘20 huis (1926), we hebben het (zo goed als) volledig gestript en morgen begint de aannemer. Zij zullen zo’n 5 weken bezig zijn, waaronder het maken van een volledige badkamer. Deze blijft overigens op dezelfde plaats! Er wordt een nieuwe betonvloer aangelegd incl vloerverwarming. We hadden een grote wens voor een lichte terrazzo vloer, echter wordt dit ons van veel kanten afgeraden (bijv ivm scheuren). Graag komen we daarom in contact met de specialist! Het is een ruimte van 2. 35x3. 35. Rechts van de ingang komt een glazen douchewand en inbouwdouche, dan een toilet en tegen de schuine achterwand een vrijstaand bad, en tegen de linkerwand aan het wastafelmeubel. Heel graag zouden wij meer horen over de mogelijkheden en kosten.

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van een Terrazzo vloer in mijn nieuwe badkamer van circa 4,5 m2.

Terrazzo vloer leggen

Graag willen wij een Terrazzo vloer in twee ruimtes van onze woning. Gang en wc/bijkeuken, in totaal zo'n 14 m2. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.

Partners

Partners van Casius