Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Arnhem of directe omgeving.

2833 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen, renovate wooden flooring in bedrooms and stair steps, pVC-clickvloer laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Arnhem:

Laminaat leggen

Ik heb een oppervlakte van ongeveer 120 vierkante meter vloer en wil laminaat en plinten laten leggen. Ondervloeren maak ik zelf klaar. Wat zal me ongeveer kosten en Wanneer kan ik op uw dienst verwachten?

Waterschade aan eiken vloer herstellen

De eiken vloer is beschadigd door lekkage. Er zijn vlekken hier en daar. Het gaat om totaal 40m2 vloer maar een klein deel is beschadigd. Graag een offerte voor opnieuw schuren en oliën

Laminaat leggen

Laminaat leggen ongeveer 30 m2

Infrezen betonvloer voor leggen vloerverwarming

Infrezen van een vloerverwarming, circa 70 m2 in een nieuwe betonvloer in de kelder. Deze is overigens goed bereikbaar. 4 cm dekvloer moet nog worden gestort, dus het infrezen kan beperkt blijven. Ergens begin september zou ik graag van start willen gaan met de werkzaamheden.

Laminaat leggen in woonkamer en gang

We willen ca. 34 m2 aan laminaat laten leggen in de woonkamer en gang. Het betreft Quick-Step laminaat Aquanto eik licht grijs 8mm 1,84m². Hoeveel zou dat kosten?

Waterschade aan de laminaatvloer herstellen

Een tijdje geleden is er rioolwater via de badkamer mijn woning (op de 1e etage) binnengestroomd. De verzekering vraagt nu om een offerte voor het verwijderen van de oude vloer en het leggen van een nieuwe. Het gaat om een gang met een oppervlakte van ± 9 vierkante meter en een kamertje met een oppervlakte van ± 8 vierkante meter. Graag ook aanbrengen van plinten (best een ingewikkeld klusje vanwege deurkozijnen met verspringende profielen). Materiaal is nog niet aangeschaft.

Laminaat en plinten leggen

Ik heb een nieuw laminaat dat gelegd moet worden. Ongever 50m2 + 50m plint. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Vinylvloer, ondervloer en plinten leggen

Het verwijderen van de oude laminaatvloer, leggen van nieuwe Vinyl flexx vloer, ondervloer en plinten. Totaaloppervlak 60M ( verdeeld over twee woonlagen )

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil graag 66 m2 laminaat met ondervloer (rollen) laten leggen. Tevens ongeveer 40 meter plinten bevestigen op de muur. Materiaal heb ik al in huis. Het laminaat is extra breed. Het betreft een woonkamer/gang/2 slaapkamers.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een schaderapport voor waterschade. Daarbij is de laminaatvloer beschadigd en deze staat een beetje bol. Graag zou ik de kosten van de taxatie willen ontvangen. Het gaat om een gedeelte van vier vierkante meter dat eventueel vervangen dient te worden.

Vinyl vloer leggen in nieuw appartement

Ik wil bij de Gamma Vinyl bestellen voor mijn appartement met een totale oppervlakte van 80 vierkante meter. Dat wil ik precies laten inmeten in verband met de exacte hoeveelheid Vinyl. Voor de 2 slaapkamers wil ik dezelfde kleur hebben en voor de gang, keuken en huiskamer (hout print circa 50 m2) een andere kleur en soort (marmer print circa 30 m2). De huidige ondergrond is beton en hier kan gewoon overheen gelegd worden. Wat zijn de kosten voor het inmeten en het leggen van het Vinyl? Hoe snel na de bestelling bij de Gamma kunt u dit leggen? Eerste werkdag graag uiterlijk op 21 februari 2018, Zie ook de toegevoegde Plattegrond.

Laminaat leggen

Ik wil een nieuwe ondervloer geplaatst hebben in plaats van de ondervloer die ik nu heb, en vervolgens wil ik laminaat laten leggen op 40 m2.

Laminaat leggen

Ik wil 14 m2 laminaat en plinten laten leggen in de studentenkamer van mijn zoon. Er ligt een vrij nieuwe tapijtvloer en we willen het laminaat hier overheen laten leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer egaliseren

In een betonnen vloer wordt vloerverwarming gefreesd, gelegd en dichtgesmeerd. Oppervlak 17 m2. Daarna is egalisatie nodig met minimale laagdikte (ongeveer 1 mm). Het is een spoedklus. Op z'n vroegst kan er 9 of 10 januari geëgaliseerd worden.

Plavuizen verwijderen

Ik zou graag een prijs willen voor het verwijderen van plavuizen. Deze liggen gelijmd op een zand-cement dekvloer. Het gaat hierbij om ongeveer 50 vierkante meter. Daarna zou de vloer ook glad opgeleverd moeten worden zodat de vloerverwarming ingefreesd kan worden. Het afvoeren van het afval mag apart op de offerte vermeld worden.

Houten vloerdelen leggen

Ik heb vloerdelen. De vloer moet gelegd. Wat zijn de kosten. 50 m2.

Siergrindvloer op betonnen vloer maken

Wij willen graag 5.60 vierkante meter siergrind laten leggen. Er liggen nu nog tegels op de vloer die moeten er waarschijnlijk uit moeten. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen, echter wil de klant wel eerst worden ingelicht.

Granito vloer in entree en toilet leggen

Wij hebben interesse in een granito entree die doorloopt naar het toilet. Ons huis is gebouwd in 1937 en heeft geen granito entree meer. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Betonnen keldervloer egaliseren

Ik wil graag 24 m2 keldervloer (beton) netjes recht maken. Hoeft niets (hout/zeil) opgelegd te worden. Wellicht wat vocht.

Terrazzo vloer maken

Het laten leggen van een Terrazzo vloer in de entree, toilet en badkamer. Totale oppervlakte 10 m2. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat in woonkamer leggen

Door water lekkage woonkamer laminaat compleet vervangen

Kiezelvloer of gietvloer aanleggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een kiezelsteen of een gietvloer in de douchecabine van onze badkamer. De douchecabine is 3,5 m2. Er ligt nu een grove kiezelsteen met epoxylaag in. Hier kan de nieuwe vloer overheen gestort worden.

PVC-vloer volledig afgewerkt laten leggen

Vloer keuken zeil 2 x 4.20 meter volledig afgewerkt laten leggen. De klant heeft zelf al al het materiaal in huis. Enige extra informatie kan worden opgevraagd bij de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloer schuren en lakken of beitsen

Ik heb een benedenwoning gekocht en krijg daarvan op 15 november de sleutel. Er is daar een houten vloer van ongeveer 30 m² die ik wil laten schuren. Daarna moet de vloer worden afgewerkt met lak of olie. Ik denk dat het een grenenhouten vloer is. Ik weet niet wat er momenteel voor afwerking op zit. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloer egaliseren

Ik wil graag onze betegelde woonkamer vloer van ongeveer 40 m2 laten egaliseren. In de gang ligt nog laminaat en weet niet of de vloer ook betegeld is of dat daar gewoon beton onder ligt maar ook de gang graag egaliseren. Is ongeveer maximaal 10 m2. Graag maak ik een vrijblijvende afspraak om de kosten te bespreken.