Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Arnhem of directe omgeving.

2928 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Arnhem:

Terrazzovloer in gang maken (6m2)

6 m2 storten in de gang.

visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen

Ik wil graag een nieuwe visgraat vloer laten leggen in mijn woning. Ik heb al essen houten latjes aangeschaft en wil deze in visgraat motief laten leggen. Het oppervlak bedraagt ong. 28 m2. Ik heb nog geen juiste ondervloer, geen lijm en geen olie. Deze kan ik wel zelf aanschaffen als ik weet wat ik moet halen. een gedeelte van de ruimte heeft een betonnen ondervloer en een ander gedeelte houten platen.

Vloerbedekking verwijderen

Werken jullie ook in Arnhem? Flatje 3e verdieping, geen lift. Ben bezig de vloer er af te halen (met juten ondergrond, overal vastgelijmd), omdat het nog opgehaald kan worden, komende maand door de vuilnisdienst. Nog nodig: Ca < 40 m2 lijmresten verwijderen en evt. egaliseren, betonnen vloer met aan zijkanten een houten lat (bouwjaar 1950. Vroeger spijkerde men het tapijt a/d zijkanten vast ). Dus misschien is egaliseren geen optie? Graag hoor ik van u.

Badkamervloer egaliseren en vloer storten in een schuur

Ik zoek een specialist die ongeveer 4 vierkante meter aan badkamervloer kan egaliseren en ophogen (2 cm). De vloer moet gereed zijn om betegeld te kunnen worden (dus waarschijnlijk zandcement). Daarnaast wil ik dat er in mijn gemetselde berging een gewapende vloer gestort word. Dit is ook ongeveer 4 m2.

Laminaat deels vervangen

Ivm waterschade in keuken het laminaat deels vervangen dmv overgang strip naar laminaat of pvc. Huidige laminaat moet dwars doorgezaagd worden. Oppervlakte circa 10 m2.

Laminaat vloer vervangen

Op gehele begane grond laminaat vervangen ivm waterschade keuken en alles is als een geheel gelegd. 72 m2 waarvan 1 lange zijde schijn in ”taartpunt”. Het is een vloer waarbij de voorkant smal is en breder wordt aan de achterzijde van het huis.

Vloer egaliseren

Wij willen graag een offerte aanvragen om de begane grond (woonkamer, keuken en gang) te egaliseren. Het betreft een betonvloer van 50 m2.

Plavuizen

Wij willen ons gehuurde winkelpand met plavuizen laten leggen, 80 m2. Vloer is klaar om te leggen. Het gaat dus puur om het leggen van de plavuizen, materiaal zorg ik zelf voor

De slaapkamers en overloop voorzien van een siergrind vloer

Ik zoek een vloerenbedrijf die een siergrind vloer kan leggen op de eerste verdieping van mijn woning. De huidige laminaat en ondervloer verwijder ik zelf. Het gaat om een betonnen vloer waar het siergrind op gelegd moet worden. Het betreft: Slaapkamer 1 3,30×3,60 Slaapkamer 2 3,70×3,60 Slaapkamer 3 2,70×2,30 Overloop 2,60×1,20

Nieuwbouw appartement met vloerverwarming en anhydriet dekvloer

In ons nieuwbouw appartement met vloerverwarming en anhydriet dekvloer, willen wij een woonbetonvloer laten storten. Geëgaliseerd en geseald. Betreft circa 120 m2 gehele woning). Wij zitten op de 11e verdieping, er zijn in het gebouw 3 liften aanwezig. Graag mailen ipv bellen

Offerte leggen keramisch parket (50m2)

Nieuwbouw oplevering q4 Begane grond ca. 50 m2 Zie foto met plattegrond

Herstelofferte laminaat na waterschade

Beste meneer/mevrouw, Door een kapotte waterleiding heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 24m² laminaat in het midden is ongeveer 6m² bol komen te staan. De gang is 12m² en hiervan is denk ik 3m² krom komen te staan. De ondervloer is denk ik ook nog wel vochtig. Het laminaat dat er nu in ligt is licht eiken planken zijn 18.3 cm breed. Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren?

Laminaatvloer vervangen

Wegens lekkage zou ik graag 2/3 offertes ontvangen voor het vervangen van het laminaat in de keuken. Het is 5,25 m2 en dit kan ik via de verzekering laten vergoeden.

Fundering storten en uitgraven voor uitbouw

Uitbouwen van de woning aan de zijkant met twee verdiepingen. Naast onze woning willen wij een uitbouw, Het idee is om dit af te graven naar het niveau van de kelder, tot 3 meter diep. Hier een uitbouw te realiseren en boven. Het is dan dus 2.50 x 5 meter x 6 meter. De lengte 10 meter. Het is de bedoeling om een casco oplevering gaat. Het belangrijkste is dat de fundering wordt gestort voor onze uitbouw. Er is een bouwvergunning voor nodig, wij hebben al een tekening laten opstellen.

Laminaat leggen

70 m2 laminaat, huiskamer/keuken 3 slaapkamers, overloop en gang.

Vloeren laten leggen

Ik wil graag vloer leggen in de gang van 10 m2, in visgraat. Momenteel ligt er al een visgraat vloer maar die moet worden vervangen na schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Betonrot van balkonvloer herstellen

Graag een prijsopgave voor de reparatie van een betonnen balkonvloer op de 1e verdieping achterzijde van een tussenwoning uit de jaren '50. Er is aan de onderzijde van het balkon sprake van betonrot, aan één hoek is het aan het afbrokkelen. Draagconstructie laat roest zien. Balkon is ong. 1.5 m2.

Visgraat eikenvloer leggen

Wij willen mogelijk in ons huis (waar we middenin aankoopproces zitten) op de beneden etage een vloer laten leggen, liefst visgraat eiken(kleur). Gaat om ongeveer 100 m2 (trappen hoeven niet). En mogelijk op de bovenetage vloerbedekking (ongeveer 70 m2). Er ligt nu een mahonie houten vloer die vlak is. Wat is ongeveer de inschatting wat het zou kosten?

Vinyl leggen

Ik wil graag vinyl van een vorige woning meenemen en laten leggen in mijn nieuwe appartement, ik vervoer het zelf. Circa 55 m2 voor woonkamer, kleine slaapkamer, keuken en hal. De huidige vloer (laminaat en tegel) blijft liggen, er zal dus niks moeten worden verwijderd.

Schuimbeton in kruipruimte laten storten voor isolatie en vloerverwarming

Ik zoek een aannemer/vloerenbedrijf die mij kan helpen. In de woonkamer en open keuken willen we graag een vloerverwarming aanleggen op de houten balk constructie. Na zoeken zien we de mogelijkheid tot het storten van schuimbeton om daar vervolgens vloerverwarming in te kunnen leggen. Het gaat om totaal 43 m2 met een kruipruimte van 60 cm diep. We zijn bereid zelf dingen te doen (opvullen met zand/verwijderen houten balken) maar mocht dit binnen budget passen willen we dit ook laten doen. Graag een offerte voor opvullen en plaatsen vloerverwarming met afwerkvloer. De vloerverwarming dient op de CV-ketel te worden aangesloten.

Laminaatvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 laminaatvloer laten verwijderen en afvoeren. Indien mogelijk graag wo middag 29 mei of vrijdag 31 mei of eventueel zaterdag 1 juni.

Grindvloer reinigen en repareren

Door een lekkage is de grindvloer kapotgegaan doorsnede 14cm is grind weg, daaromheen lijkt het grind enigszins los te zitten. Ik heb nog ongeveer 19kg grind. Daarnaast wil ik graag dat de vloer meteen gereinigd wordt, ongeveer 35 m2 en eventueel ook op de andere verdieping 24m2.

Verlengen houten vloer, inclusief schuren en vloer in olie zetten

Wij gaan de woonkamer verlengen met 1.5 meter. Bestaande houten vloer (25 m2) moet verlengd worden. En we willen dan de gehele vloer geschuurd hebben en in behandeld met iets met een andere kleur. Zware voorkeur voor olie, dus geen lak. Eind mei is ongeveer de periode om te starten met deze klus.

Grindvloer verwijderen of herstellen

Ik zoek een vloerenlegger die mijn kan helpen met mijn grindvloer. Het gaat om een grindvloer van 45 m2 welk begint te verslijten. Ik zoek een partij die mij hier advies voor kan geven. Ik wil de vloer of hersteld, vervangen of op een andere manier bedekt hebben.

Flexxfloors leggen

Graag wil ik in onze hal een nieuwe vloer. Hiervoor heb ik flexxfloor tegels gekocht. Deze zijn dus aanwezig. Oppervlakte is ongeveer 9 m2. Momenteel ligt er een zeil, en de ondervloer is obs-plaatmateriaal.