Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Apeldoorn of directe omgeving.

1793 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: tegelvloer platsen, vloeivloer van beton aanbrengen, vloer laten leggen, zandcementdekvloer plaatsen, nieuwe broodjesvloer plaatsen, vloeren laten leggen en wanden plaatsen in een salon, vBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming leggen, betonvloer storten en vlinderen, nieuwe vloer woonkamer, visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen, anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging, beton Vloer egaliseren en plak pvc vloer leggen (100 m2), broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, gietvloer met vloerverwarming aanleggen, visgraat pvc leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Apeldoorn:

Pvc vloer laten leggen

Het gaat om het leggen van een pvc vloer op de benedenverdieping van ons huis, circa 40 m2 oppervlakte, inclusief plinten en verlijmen. Eventueel ook egaliseren, mocht dit nodig zijn.

Vloer egaliseren en PVC-vloer verlijmen

Graag willen wij onze vloer in de woonkamer vervangen voor PVC. De bedoeling is om een oppervlakte van 31 m2 te egaliseren en daarna een PVC vloer erop te verlijmen. De PVC vloer hebben we al. Egalisatiemateriaal mag u regelen. De oude vloer verwijderen we zelf. Wie kan ons een offerte hiervoor sturen?

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen, 35 vierkanten meter. Materialen heb ik, dus alleen leggen. Geen voorwerk nodig.

Laminaat in het gehele huis laten leggen

Het gehele huis laminaat leggen. 131 m2 verschillende laminaat aangeschaft en ondervloer en plinten. Wat zou het kosten om dit te laten leggen?

Laminaat in woonkamer leggen

Wij willen in de woonkamer clicklaminaat laten leggen, ongeveer 40 m2. De ondervloer ligt er al. Plinten zitten er al op. Materiaal weet ik niet wat er nodig is. Graag in overleg. Maten 138 x 24.4 cm (LxB). Dikte 8 mm met V groef.

Kliklaminaatvloer leggen

Graag willen wij een ondervloer, kliklaminaat en plakplinten laten leggen. Het gaat om 2 slaapkamers, de hal, een kleine berging, de woonkamer en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Laminaat laten leggen

75m2 'heatfoil' ondervloer + kliklaminaat + hoge plinten, plakplinten waar nodig, in nieuw en leeg appartement. Ik schaf zelf ondervloer + laminaat + plinten (hoeveelheid in overleg) aan. Ik heb nog geen materiaal om plinten te bevestigen/lijmen.

Laminaat met hoge plinten leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen met hoge plinten. In een slaapkamer van 10,5 m2. We kopen het zelf bij Praxis (hebben er 2 jaar geleden al een kamer mee laten leggen, ging uitstekend). We zorgen voor nette kamer en acclimatiseren het hout. Het tweede is het plaatsen van een kunststof vensterbank. We zijn benieuwd naar prijsopgaaf.

Reparatie laminaat met vochtschade

Ik heb lekkage gehad waardoor het laminaat vervangen zou moeten worden. Ik wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer van circa 45 m2 laten leggen, de vloer is nog niet aangeschaft.

Laminaat en plinten leggen

Laminaat vloer leggen van 50 m2: inclusief ondervloer. Ook plinten moeten gelegd worden van 55 m2.

Betonlook vloer aanbrengen

Het betreft voor een nieuwbouwhuis een gietvloer. Het gaat alleen om de beneden verdieping van circa 37 m2.

Laminaat, ondervloer en hoge plinten laten leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van kliklaminaat plus ondervloer en hoge plinten. Het gaat om een nieuwbouw woning in Zuidbroek, de korrelhoed die wordt opgeleverd. Volgens mij zijn de te leggen vierkante meters ongeveer 106 m2 en ongeveer 76 meter wat de plinten betreft. Ik heb een bouw tekening mee verzonden voor een exacte berekening. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Traprenovatie en laminaat leggen

We willen graag een offerte voor: de trap van de begane grond naar de 1e verdieping. Deze is nu bedekt met hoogpolig tapijt als ook de overloop en een slaapkamer. Alle tapijt moet verwijderd worden. De trap moet bedekt worden met overzettreden (14 treden). De overloop (132 x 238 cm) en slaapkamer (423 x 293 cm) moet laminaat gelegd worden. In de slaapkamer staat een inbouwkast waar omheen de laminaat gelegd moet worden. De open trap van 1e verdieping naar de zolder (14 treden) moet dicht gemaakt worden en bedekt worden met overzettreden.

Gekraak aan vloer laten verhelpen

Wij hebben een parketvloer in de woonkamer liggen. Ongeveer 16 m2 kraakt en piept. Wij willen vragen of iemand er naar kan kijken of het mogelijk is dit te verhelpen. Wij willen de vloer zelf wel behouden indien mogelijk, maar het lijkt net of er onder de vloer heel veel ruimte zit.

Granito vloer in toilet maken

We willen graag een Granieten vloer met opstaande zijrand laten leggen in het toiletruimte. De oppervlakte is 1.70 bij 1 meter.

Vinyllaminaat leggen in een kleine hal

Ik wil in een kleine hal in de woning van mijn schoonmoeder vinyl laminaat laten leggen. Het gaat om een ruimte van 190 x 170 cm. Ik haal zelf de vloerbedekking eruit en zorg dat het materiaal aanwezig is. De ondervloer is al geschikt voor het laminaat. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Plavuizen verwijderen met behoud vloerverwarming

Op 15 november krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis er ligt op de beneden verdieping plavuizen. Deze zouden we graag willen laten verwijderen, circa 60 m2. Onder ongeveer de helft ligt vloerverwarming deze zouden we graag willen houden. Ik ben erg benieuwd of er een inschatting gemaakt kan worden? De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Grind- of gietvloer maken

Graag een offerte voor het laten leggen een gietvloer of grindvloer. Het gaat om de beganegrond (2 kamers, toilet, badkamer,gang en overdekt terras) alle ruimtes zijn leeg en vrij van sanitair. Totale oppervlakte is 54m2

Novilon leggen

Ik zou graag novilon in de hele woning willen. 3 etages.

Ondervloer en PVC-vloer leggen

Klant heeft een nieuwbouwwoning en wenst graag een ondervloer en PVC-vloer te laten leggen. Klant krijgt op 28 september 2017 de sleutel en wenst de vloer graag gelegd te krijgen op 5 en 6 oktober 2017. De materialen worden of zijn gekocht bij de GAMMA. Het totale vloeroppervlak is 106m2. Graag ontvangt de klant een offerte voor de kosten van het leggen.

Vinyl in hele huis laten leggen

Ik wil graag weten wat het gaat kosten om van boven naar beneden vinyl stroken en ondervloer te laten leggen en het kan alleen op vrijdag 6 oktober. Het gaat om 116 m2 in totaal.

Betonvloer in woonkamer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor 46m2 betonvloer in een nieuwbouwwoning (benedenverdieping) met betonnen ondervloer. Oplevering is tussen maart/juni volgend jaar. Graag de meest voordelige aanbieding.

Eiken vloer borstelen

Onze eiken vloer moet geborsteld worden. Daarna afgewerkt met olie o.i.d. Hij moet in ieder geval lichter blijven is nu te geel. De vloer is ongeveer 45 m2, begane grond.

Laminaat leggen in een slaapkamer

Ik wil graag 15 m² laminaat laten leggen in een slaapkamer. Het laminaat is hier al aanwezig, de klus kan op heel korte termijn worden uitgevoerd. Ik zal zorgen dat de ruimte leeg is en het oude laminaat verwijderen. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Ik wil graag 10 m2 laminaat en ondervloer gelegd hebben. En ook 15 meter plakplinten gelegd hebben. De ondergrond is een vloer met tegeltjes.