Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Gelderland.

944 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Gelderland:

zondag 29 maart 2020

Houten vloer met vochtschade schuren en olien

Ik heb op verschillende plaatsen in mijn serre vochtschade, nu zou ik de complete 36 m2 helemaal willen gladschuren en weer opnieuw willen oliën. Wat kost dat?
zondag 29 maart 2020

Herstelofferte laminaat na waterschade

Beste meneer/mevrouw, Door een kapotte waterleiding heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 24m² laminaat in het midden is ongeveer 6m² bol komen te staan. De gang is 12m² en hiervan is denk ik 3m² krom komen te staan. De ondervloer is denk ik ook nog wel vochtig. Het laminaat dat er nu in ligt is licht eiken planken zijn 18.3 cm breed. Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren?
zaterdag 28 maart 2020

Massief houten parketvloer leggen

We zoeken een vakman die parket kan leggen in onze nieuwe woning van 250 m2
zaterdag 28 maart 2020

Garagevloer egaliseren

Egaliseren van garagevloer (op 4 betonplaten ) dikte varieert is grotendeels 1cm en vooraan tot 3cm. Afmeting garage is 76 vierkante meter 11,26x6,74 In de garage staan op dit moment alleen nog een aantal voertuigen die wij zelf dan even eruit halen wanneer het moet gebeuren.
vrijdag 27 maart 2020

Zandcement storten vloer met isolatie

In de woonkamer ligt nu een houten vloer. Deze gaat er uit en in plaats daarvan wil ik zandcement laten storten met isolatielaag. Het betreft ongeveer 36 m2. De kruipruimte is circa 40 cm hoog/diep. De kruipruimte is droog. Hoe het huis gefundeerd is, weet ik niet. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Wat zouden de kosten hiervan zijn?
vrijdag 27 maart 2020

Betonvloer zwembad

Wij willen een zwembad plaatsen waarvoor een betonvloer van 20 cm dikte nodig is zie bijlage. Houd u er rekening mee dat het zwembad niet bereikbaar is met een betonwagen. De afstand tussen zwembad en straat (wel bereikbaar) is 18 m
dinsdag 24 maart 2020

Laminaat leggen

Wij willen graag een nieuwe laminaat vloer laten leggen op de begane grond ( 41 vierkante meter) en de eerste verdieping ( 41 vierkante meter). Graag iemand langs laten komen om de situatie met ons te bekijken.
maandag 23 maart 2020

Krakende vloer + nieuwe vloer leggen + ondervloer

Wij willen laminaat laten leggen maar onze vloer kraakt enorm, om er zeker van te zijn dat het niet nog steeds kraakt als het gelegd is, willen wij graag de hulp van jullie gebruiken. Wij hebben zelf laminaat + ondervloer.
zaterdag 21 maart 2020

Siergrind op balkon

Wij willen ons overdekte balkon, ca. 9 m2 laten voorzien van siergrind. Betonnen balkon er zit beton verf op.
vrijdag 20 maart 2020

Laminaatvloer vervangen

Wegens lekkage zou ik graag 2/3 offertes ontvangen voor het vervangen van het laminaat in de keuken. Het is 5,25 m2 en dit kan ik via de verzekering laten vergoeden.
vrijdag 20 maart 2020

Renovatie vloer vanwege uitbouw

Wij willen aan de achterkant een uitbouw bouwen (3m diep, 8m breed). In deze uitbouw willen we ook Eiken houten vloer, net zoals op de rest van de beneden verdieping (ligt in richting van voor naar achter in het huis). We willen dat de vloer dan op een natuurlijke manier doorloopt. Kunt u ons een offerte geven over hoeveel het ongeveer kost om deze extra vloer onderdelen aan te schaffen en dusdanig te laten leggen dat dat aansluit op oude vloer? En hoeveel komt daar bovenop als we het schuren en lakken van de hele vloer ook uitbesteden (dat zou dan 24 m2 (uitbouw) + 47 m2 zijn) ?
dinsdag 17 maart 2020

Laminaat vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer en ondervloer vervangen in verband met waterschade. De oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 15m². En de totale oppervlakte omdat de vloer doorloopt in alle kamers en overloop is 56 m2, ik wil graag laminaat die geschikt is voor de slaapkamers en het moet ook gelegd worden. De vloer zou afgevoerd moeten worden. Plakplinten zijn ook nodig. Alles moet gelegd worden door vakmannen.
maandag 16 maart 2020

Houten tapi vloer schuren en onderhoudsvrij maken, inclusief plint leggen

Wij willen onze houten tapi vloer laren schuren en onderhoudsvrij afwerken. Vloer zit nu in de Was en geeft donkere vocht plekken. Ook willen we een nieuwe hoge plint met ronding tegen stof. Nu zit er een platte afwerkplint. Ong.32 vierkante meter.
maandag 16 maart 2020

Eikenhouten vloer schuren op 16 april

In het huis dat wij gekocht hebben moet de woonkamervloer, 30 m², geschuurd en geolied worden. Dat kan helaas maar op één datum, 16 april 2020 en heel misschien op 17 april 2020. 15 april krijgen wij de sleutels en het huis wordt kaal opgeleverd. Op bijgaand bestand kunt u zien hoe de woon- en eetkamer gesitueerd zijn.
zondag 15 maart 2020

Gietvloer leggen keuken woonkamer en gang

Wij willen graag een gietvloer aan laten leggen over een bestaande tegelvloer het oppervlak totaal is 52 vierkante meter graag een offerte hiervoor.
zondag 15 maart 2020

Belgisch hardsteen tegels en plinten leggen

Tegels en vloerplinten via opdrachtgever. Leggen van circa 100 m2 Belgisch hardsteen 60 x 120 x 2. Inclusief aanbrengen vloerplinten. Lijm en voegsel en kit in prijs meenemen. Realisatie in november 2020. Legpatroon steensverband. Prijs m2
zondag 15 maart 2020

Eiken houten vloer schuren en lakken

wil graag prijs en advies voor het schuren en behandelen van onze eikenhouten vloer. (is nu met olie behandeld) Wij zouden graag white wash willen, het gaat om 28,5 m2 op de begane grond.
zondag 15 maart 2020

Meerdere vloeren egaliseren

We willen een keuken met bestaande vloertegels egaliseren is 11 m2. Deze keuken loopt naar een bijkeuken van 9 m2. - ook met tegels. Ook deze willen we egaliseren. Tevens loopt keuken naar een gang. In de gang ligt een houten vloer. Deze gaan we verwijderen evenals de muur tussen de keuken en de gang. Gang is 9m2. De ondergrond van de gang is beton. We willen dus eigen een grote ruimte creëren. Van de gang en keuken. De bijkeuken blijft dus wel apart maar qua vloer willen we hier wel eenheid. In de gang zit ook nog een toilet. Ook deze willen we egaliseren. Oppervlakte toilet 2 m2. Verneem graag in welke termijn deze klus kan worden uitgevoerd.
donderdag 12 maart 2020

Vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van vastgelijmde vloerbedekking inclusief verwijdering van lijmresten. Het gaat om ongeveer 19 m2.
woensdag 11 maart 2020

Kruipluik dicht maken

We hebben midden in de woonkamer een kruipluik welke we graag dicht willen laten maken. Wij krijgen in april vloerverwarming en willen daarom ons kruipluik verwijderen uit de woonkamer. We hebben een betonnen vloer met een cementdek vloer. Rond (midden) april zou ik graag willen beginnen.
dinsdag 10 maart 2020

Betonnen vloer gieten in de badkamer

Ik wil een betonnen vloer laten gieten in de badkamer. De leidingen liggen al in de vloer. De vloer moet ongeveer 4/4.5 cm opgehoogd worden. De badkamer is 206 x 280 cm.
maandag 9 maart 2020

Betonvloer storten in een schuur

Ik wil een nieuwe betonnen vloer incl. isolatie in de schuur die verbouwd wordt tot kantoor. Totaal 60 m2. Graag vloer volledig afgewerkt. De vloer is uitgegraven tot 25 cm diepte. Er ligt nu zand, de huidige vloer is dus verwijderd.
zaterdag 7 maart 2020

Vloerbedekking verwijderen

Wij willen de vloerbedekking in 3 kamers (zoals bovenstaande kamer) en 1 trap (12 treden) laten verwijderen. Volgens ons is de vloerbedekking gelijmd, maar weten niet of het op beton of hout is.
zaterdag 7 maart 2020

Beton storten voor zwembad vloer

We willen beton gestort hebben voor een zwembadvloer. Maten zwembad zijn 8 x 4 m dikte vloer is 12 cm. Het gat is al gegraven en de locatie is goed toegankelijk.
donderdag 5 maart 2020

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil een nieuwe visgraat parketvloer in de woonkamer laten plaatsen. Er ligt nu een oude houten vloer. Deze verwijderen we zelf. We ontvangen graag een prijs inclusief de materialen, met de kosten per m2.

Partners

Partners van Casius