Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Gelderland.

943 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Gelderland:

donderdag 9 juli 2020

Rowi parketvloer schuren en lakken

In onze woonkamer ligt een Rowi parketvloer welke op sommige plekken vaal is geworden en op een enkele plek los laat. Deze zou opnieuw geschuurd en gelakt moeten worden. 250 m2.
woensdag 8 juli 2020

Marmeren vloer leggen

Het leggen van een marmeren vloer: wild verband. Een klein deel van de woonkamer heeft een hoogteverschil van 0,5-1 cm. Er is vloerverwaming gefreesd en ligt open. Het gaat om 100 m2.
woensdag 8 juli 2020

Laminaat leggen

Ongeveer tegel kliklaminaat 60 vierkante meter laten leggen. De woning gaat al met een laminaatvloer worden opgeleverd, deze ga ik zelf er uit halen, het gaat dus puur om het leggen. Het laminaat heb ik ook al aangeschaft.
dinsdag 7 juli 2020

uitbouw garagevloer storten

Het gaat om de vloer van de uitbouw garage. Op dit moment zit er 6cm dikke klinkers in, deze gaan er uit en blijft er nog de bekisting van de uitbouw over. Dit vloeroppervlak van 4700x2300x60 willen wij laten storten. er komen alleen 3 motoren op te staan hoeft niet spiegelglad te zijn komt vloerbedekking op. weet niet of er nog wapening in moet, graag advies hierover.
maandag 6 juli 2020

Betonvloer

Ten bate van een aanbouw wil ik een betonvloer laten storten van ca 40 m2 (8,2 m bij 4,5 m). De gewenste dikte is ca 25 cm met een dubbele wapening.
maandag 6 juli 2020

Egaliseren tegelvloer en eventueel leggen PVC

In onze nieuwe woning ligt op dit moment een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming. Wij willen hier een nieuwe pvc vloer overheen leggen. Het zal gaan om een oppervlakte van 61 m2. De plavuizen vloer is niet glad afgewerkt, zie bijgevoegde foto. Wat is jullie schattingsprijs voor het egaliseren en eventueel verlijmen van de pvc?
zondag 5 juli 2020

Gietvloer aanbrengen

Wil graag een nieuwe gietvloer van 85 m2. Daarnaast ook een vloerverwarming aansluiten op de cv. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²
zondag 5 juli 2020

Gietvloer aanbrengen

Ik wil een gietvloer in meerdere ruimtes laten leggen. Totaal 110 m2. Ondervloer bestaand uit vloertegels plavuizen deels met vloerverwarming. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zaterdag 4 juli 2020

Betonvloer in de hal egaliseren

Ik wil de betonnen vloer in de hal laten egaliseren. Het gaat om 5 m2 (1 mm dikte). Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 3 juli 2020

Vloer beneden verdieping met betonrot herstellen

Wij wilden kruipruimte isolatie aan laten brengen in onze woning. De eerste beste adviseur die langs kwam deelde ons mee dat wij last hebben van betonrot en dat wij hier iets aan moesten laten doen. Ik zou gaarne een offerte krijgen wat ons zo'n reparatie gaat kosten.
vrijdag 3 juli 2020

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Wij willen in een bestaand huis laminaat leggen . In kamer en slaapkamers . Opp. Ongeveer 80 M2. Vloerbedekking die er nu ligt moet ook verwijder worden
donderdag 2 juli 2020

Betonvloer buiten egaliseren

We hebben een hovenier een betonvloer laten aanleggen bedoeld om een spa op te laten zetten, maar die is te grof en niet waterpas. Deze hovenier weigert echter om dit in orde te maken, dus ik zoek iemand die deze vloer van 3,5x3,5m in de buitenlucht kan egaliseren zodat 1) er een minimale hoogte bij komt, 2) de vloer glad is (spiegel is niet per se nodig, maar hoe gladder hoe beter), 3) de vloer volledig waterpas is. Zie foto
woensdag 1 juli 2020

Waterschade lamellen-parketvloer herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad waardoor de lamellen-parketvloer omhoog is gekomen en kapot is gegaan. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig ivm herstel.
maandag 29 juni 2020

Vloerbedekking verwijderen van trap

Vloerbedekking van trap verwijderen.
vrijdag 26 juni 2020

Vloer egaliseren beneden verdieping

Vloer moet geëgaliseerd worden er werd gepraat over 3 mm en is ong 45 m2. Ik hoor graag wat dit kost.
donderdag 25 juni 2020

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woning laten leggen. Het gaat om gang, twee slaapkamers en woonkamer. Totale oppervlakte van 66 m2. Inclusief oude laminaat weghalen en weggooien, ondervloer, plinten en planken.
dinsdag 23 juni 2020

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaat van 50 vierkant meter ondervloer plinten hoog met 6a 7 mm laminaat (woonkamer plus keuken) recht toe recht aan.graag offerte voor diverse laminaat of pvc vloer.
dinsdag 23 juni 2020

Vloer laten storten 15cm dik

Wij willen de vloer storten. Hierbij zal ik zelf isolatie onderin leggen met bewapening hier bovenop. Prijs graag incl leveren. Het gaat om ong 45m2, 15cm dik.
dinsdag 23 juni 2020

Pvc visgraat vloer leggen

We zoeken iemand die een pvc vloer kan leggen in visgraat motief op onze begane grond a 50m2. De vloer moet van de woonkamer doorgelegd worden naar de hal. De vloer moet tegen de plinten aangelegd worden aangezien deze er niet af kunnen. In het toilet en in de bezemkast willen we graag een dorpel geplaatst hebben op de plek waar de pvc vloer overgaat in de tegelvloer die er onder ligt. Het bedrijf waar we de vloer gekocht hebben komt onze huidige tegelvloer egaliseren. De vakman die de vloer komt leggen moet nog wel de vloer schuren en primen alvorens te leggen.
vrijdag 19 juni 2020

Vloer egaliseren

Onze keukenvloer, maximaal 3 x 5 meter, is een stuk lager dan de woonkamervloer, deze loopt schuin af tot ongeveer 3 cm verschil bij de achtermuur. We hebben de muur tussen de twee ruimtes uitgehaald en daardoor valt het nu op. Daarnaast hebben we voor ons kookeiland de vloer uit moeten hakken tot 7 a 8 cm diep om de leidingen kwijt te kunnen. Dit alles moet weer een vlakke vloer worden en het liefst zo snel mogelijk.
woensdag 17 juni 2020

Plavuizen verven

Ik zou graag mijn plavuizen willen verven in de hal en keuken van mijn woning. Het gaat om 10 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Houten ondervloer vervangen voor beton, vloerverwarming en pvc

Ik zou graag de houtenvloer in mijn woonkamer willen vervangen door broodjes met beton (of een ander soort betonvloer), met vloerverwarming en daarover pvc. Het gaat om 30 m2. De houten vloer moet er eerst nog uitgehaald worden.
maandag 15 juni 2020

Zandcement vloer storten

Ik zou graag een afwerkvloer van zandcement willen laten storten. De ondergrond is een ruwe afwerkvloer met daarover vloerverwarming. Het gaat om een oppervlakte van 24 m2.
zaterdag 13 juni 2020

Houten visgraat vloer herstellen

Ik wil mijn houten visgraat vloer in de woonkamer herstellen. Onze woonkamer is ongeveer 35m2. onze convectorput rooster moet vernieuw worden. Ik wil graag dat iemand langs komt om het werk te beoordelen.
vrijdag 12 juni 2020

Betonvloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van een in totaal 27 m2. betonvloer op de begane grond waar vloerverwarming in is gelegd. Om precies te zijn betreft het 2 kamers (9 m2. en 18 m2.) zodat er vervolgens een tegelvloer of vinylvloer strak gelegd kan worden.

Partners

Partners van Casius