Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor hoogkant eiken vloer leggen 100m2:

Hoogkant eiken vloer leggen 100m2

Vloer is al aangeschaft. Mozaiek eiken hoogkant 0,8 x 16 cm. op matjes. Er liggen osb platen. Er moet voor 1 juli +/- 100m2 worden gelegd, geschuurd, afgevuld, gelakt en afgewerkt met plinten 1e foto is het type vloer, andere foto de ruimte waar het moet komen
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoogkant eiken vloer leggen 100m2 uit heel Nederland:

Anhydriet vloer afwerken

Wij zijn op zoek naar enkele extra medewerkers voor een project in Leiden dat begin augustus van start gaat. Dit project omvat de volgende specificaties: - anhydriet vloer, moet geschuurd worden en voorgestreken - leggen eiken hoogkant met 2 componenten pu lijm - schuren, voegen en afwerken met witte olie - zaagbladen, schuurgereedschap etc. worden door ons geleverd, machines grotendeels zelf verzorgen. Betreft 2 gangen en +/- 10 kantoren van 80 m2 per stuk. Bij elkaar 2400 m2. Graag verneem ik van u een prijs per m2. Er is een werkperiode van zeven weken, startend begin augustus. VCA is een must.

Eiken parket laten leggen

Ik wil graag in 4 slaapkamers, overloop en woonkamer voorzien van hoogkant eiken parket. Vloerdelen aanwezig, ondervloer en plinten niet. Graag een offerte voor 160m2.