Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer in een woning:

Gietvloer in een woning

Het betreft een woning uit omstreeks 1930, ongeveer 60 m2, in woonkamer met open keuken, gang, overloop en 2 slaapkamers. De ondervloer is van hout.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer in een woning uit heel Nederland:

Woning strak stukadoren

Wij hebben een huis gekocht in Rozenburg en willen na de verbouwing alles super strak op de muur hebben. Deels bestaande muren waar stucwerk op zit en delen zijn afgetimmerd met stucplaten. Ongeveer 80 m2 wand en 40m2 plafond. Er komt een gietvloer in zonder plinten dus moet echt strak gestuct. Daarna alles met latex spuiten. Foto's zijn beschikbaar.

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)

Gietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Pu gietvloer van 95 m2 met vloerverwarming in een bestaande woning leggen.

Bamboevloer verwijderen

Heer/mevrouw, Op 15 december 2017 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen de vloer op de begane grond (~44 m2, zie bijgevoegde plattegrond) eruit laten halen, zodanig dat het geëgaliseerd is en er direct een gietvloer over zou kunnen. Graag een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met vriendelijke groet,

Vloer maken van betonlook, woonbeton of gietbeton

Graag willen wij een offerte ontvangen met daarin de kosten voor een vloer van woonbeton, of gietvloer met betonlook. Het gaat om 103 m2 oppervlak in een nieuwbouwwoning. De vloer mag best een stoer uiterlijk hebben. Dus lichte kleuren als eindafwerking zijn niet van toepassing De woning is nog niet gebouwd. Er is dus van alles mogelijk. Wel is het zo dat er vloerverwarming moet komen. De vloerverwarming, Cement-dekvloer en de betonlook afwerking is begroot in de offerte van de aannemer die ons huis gaat bouwen. Het kan dus zo zijn dat één van deze of meerdere komen te vervallen bij de aannemer. Dit ligt uiteraard aan de aanbieding waar jullie/u eventueel mee komt. In afwachting van u reactie en met vriendelijke groeten.

Gietvloer aanbrengen

Het laten aanleggen van een gietvloer (nieuwbouw woning voorzien van vloerverwarming afgewerkt met een cementdekvloer). Het gaat om een oppervlakte van 117 m² dit is de gehele woning, 2 verdiepingen exclusief badkamers. Graag ontvang ik ook een offerte voor 93 m², dit is de begane grond ook exclusief badkamer.

Tegelvloer leggen

Wij willen in week 43 graag een tegelvloer van ongeveer 47 m² laten leggen over de huidige gietvloer in onze woning. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van een vakman die in bedoelde week tijd heeft voor deze klus. In week 44 komt onze nieuwe keuken, daarvóór moet de vloer er in liggen.

Gietvloer maken in een kleine kapsalon

Ik heb in een schuur van 9 m² bij mijn woning - een kapsalon. Er ligt daar nu tegellaminaat op de vloer. Ik wil die vloer eind augustus gaan vervangen. Het tegellaminaat gaat er uit en de vloer wordt geëgaliseerd met een zandcementvloer. Daarna wil ik er door een vakman een gietvloer op laten aanbrengen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Betonlook gietvloer maken in woning

Wij willen graag een betonlook betonnen gietvloer voor een tussenwoning met 17,05 m2. De ondergrond is van tegels. In de hal willen we kleine tegeltjes, dus geen rekening te houden met kruipruimte. De hal hoeft niet meegenomen.

Geïsoleerde vloer plaatsen met vloerverwarming en gietvloer

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. De woning heeft een niet geïsoleerde houten vloer. Wij willen de vloerplanken laten verwijderen en op de balken zwaluwplaten laten plaatsen. We willen ook isolatiemateriaal laten aanbrengen, een betonvloer met vloerverwarming erin gefreesd en de vloer laten afwerken met een gietvloer. Het gaat om de woonkamer/keuken van ongeveer 55 m² en om een ruimte van ongeveer 18 m². We willen graag advies ontvangen van bedrijven die hier ervaring mee hebben. Met name waar het de isolatie betreft. We willen een offerte ontvangen met daarin aparte posten voor de diverse onderdelen van de klus. Er staan foto's van de woning op internet.

Partners

Partners van Casius