Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer in een woning:

Gietvloer in een woning

Het betreft een woning uit omstreeks 1930, ongeveer 60 m2, in woonkamer met open keuken, gang, overloop en 2 slaapkamers. De ondervloer is van hout.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer in een woning uit heel Nederland:

Gietvloer aanbrengen

Het laten aanleggen van een gietvloer, nieuwbouw woning voorzien van vloerverwarming afgewerkt met een cementdekvloer. Het gaat om een oppervlakte van 117 m2 dit is de gehele woning, 2 verdiepingen exclusief badkamers. Graag ontvang ik ook een offerte van 93 m2, dit is de begane grond ook exclusief badkamer.

Tegelvloer leggen

Wij willen in week 43 graag een tegelvloer van ongeveer 47 m² laten leggen over de huidige gietvloer in onze woning. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van een vakman die in bedoelde week tijd heeft voor deze klus. In week 44 komt onze nieuwe keuken, daarvóór moet de vloer er in liggen.

Gietvloer maken in een kleine kapsalon

Ik heb in een schuur van 9 m² bij mijn woning - een kapsalon. Er ligt daar nu tegellaminaat op de vloer. Ik wil die vloer eind augustus gaan vervangen. Het tegellaminaat gaat er uit en de vloer wordt geëgaliseerd met een zandcementvloer. Daarna wil ik er door een vakman een gietvloer op laten aanbrengen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Betonlook gietvloer maken in woning

Wij willen graag een betonlook betonnen gietvloer voor een tussenwoning met 17,05 m2. De ondergrond is van tegels. In de hal willen we kleine tegeltjes, dus geen rekening te houden met kruipruimte. De hal hoeft niet meegenomen.

Geïsoleerde vloer plaatsen met vloerverwarming en gietvloer

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. De woning heeft een niet geïsoleerde houten vloer. Wij willen de vloerplanken laten verwijderen en op de balken zwaluwplaten laten plaatsen. We willen ook isolatiemateriaal laten aanbrengen, een betonvloer met vloerverwarming erin gefreesd en de vloer laten afwerken met een gietvloer. Het gaat om de woonkamer/keuken van ongeveer 55 m² en om een ruimte van ongeveer 18 m². We willen graag advies ontvangen van bedrijven die hier ervaring mee hebben. Met name waar het de isolatie betreft. We willen een offerte ontvangen met daarin aparte posten voor de diverse onderdelen van de klus. Er staan foto's van de woning op internet.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5,7 bij 3,3 meter. Plat dak slaapkamer met inloop douche scheidingswand douche en slaapkamer wordt glazen wand niet in begroting meenemen evenals een gietvloer niet meenemen in begroting

PU gietvloer realiseren

Leggen van een Gietvloer PU op de begane grond van een nieuwbouw woning 76 m2. (ondergrond is een cementdekvloer) En wellicht ook in 3 andere ruimtes in het huis in totaal nog 16 m2 , bestaande uit 2 badkamers en nog een toilet .

Vloer met vloerverwarming egaliseren

In de woning wordt er vloerverwarming geplaatst en de gleuven dienen weer dicht gemaakt te worden. De vloer dient daarna geëgaliseerd te worden, zodat er een PU gietvloer op kan. Het betreft een oppervlakte van 120 m2.

Grindvloeren aanbrengen

We zijn bezig met de koop van een woning. Bij vernieuwing van de badkamer overwegen we een grindvloer. Graag vernemen we wat de voorwaarden zijn voor een tegelvloer die goed genoeg is om die te egaliseren (productprijs & manuren) en daarop een grindvloer aan te brengen (productprijs & manuren) en hoeveel hoger deze combinatie is. De badkamer is 198 cm x 381 cm. Beneden overwegen we ook een grindvloer. De helft van de vloer is een Terazzovloer, de rest is hout. Beneden vinden we het ook een optie om een gietvloer te hebben, graag voor beide een indicatie. De oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 65 m2.

Gleuven dichten en vloer egaliseren

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 3 juli de sleutel. Wij zullen daar de bestaande gietvloer verwijderen en daar sleuven laten frezen voor de aanleg van vloerverwarming. Als die er in ligt, willen we de sleuven laten dichten en de hele vloer van ongeveer 45 m² laten egaliseren met een laag van 4 mm egaline. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier rond 6 juli tijd voor hebben. We horen ook graag hoe lang uw werkzaamheden zullen duren.

Partners

Partners van Casius