Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Sneek of directe omgeving.

170 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Sneek:

Hoogkant eiken vloer leggen 100m2

Vloer is al aangeschaft. Mozaiek eiken hoogkant 0,8 x 16 cm. op matjes. Er liggen osb platen. Er moet voor 1 juli +/- 100m2 worden gelegd, geschuurd, afgevuld, gelakt en afgewerkt met plinten 1e foto is het type vloer, andere foto de ruimte waar het moet komen

Pvc vloer leggen

Geachte heer/mevrouw, (zijn er wel vrouwelijke stoffeerders?) Het gaat om het volgende. Mijn VG-dochter woont in een twee-kamer-appartement in het oude StayOkay-gebouw in Sneek. Anderhalf jaar geleden is zij op deze Talant-locatie komen wonen. In verband met haar overgehorigheid hebben we bij de start gekozen voor een zachte vloerbedekking (tapijt). Nu blijkt dat dit geen goede keus is geweest; we moeten eigenlijk zo spoedig mogelijk overgaan naar 'harde' vloerbedekking. Hiervoor is de keuze gevallen op CanDo klickpvc met een zgn geintegreerde ondervloer en een vinyl bovenlaag. Het gaat om zo'n 40 m2 dat opnieuw bekleed zou moeten worden. Bij de Praxis heb ik ondertussen de pvc-vloerdelen en de plakplinten besteld en ik verwacht dit materiaal deze week binnenkomt in Sneek. De werkzaamheden zouden bestaan uit het verwijderen van het tapijt en het leggen van de pvc-vloer.

Gietvloer in een woning

Het betreft een woning uit omstreeks 1930, ongeveer 60 m2, in woonkamer met open keuken, gang, overloop en 2 slaapkamers. De ondervloer is van hout.

Betonvloer maken in de bijkeuken

In onze bijkeuken van ongeveer 2.50 x 2 meter liggen stoeptegels van 30 x 30 cm op het zand. Wij willen die tegels laten verwijderen en daar een betonvloer laten storten, zodat er een waterdichte vloer ontstaat. Wij horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Cementdekvloer leveren en plaatsen

Wij willen graag een nieuwe vloer in de woonkamer laten leggen. De woonkamer is 32 m2 groot en het is een jaren 30 woning. Wij verwachten dat er nu een houtenvloer op een houten ondervloer ligt (hier en daar is vering). Daarnaast willen wij graag een betonnen ondervloer combineren met vloerverwarming en afwerken met een geschikte houtsoort. Hopelijk heeft u zo voldoende informatie om een offerte in orde te maken. Mochten er vragen en/of gegevens ontbreken contact ons gerust. Wij ontvangen de offerte het liefst zo snel mogelijk.

Laminaat doorlopend leggen in gang en slaapkamers

Alleen laminaat (geen ondervloer en plinten) leggen in gang en doorlopend in 2 slaapkamers, ongeveer 28 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Kurkvloer laten leggen

Wij denken erover na om kurk te laten leggen in onze woonkamer er hal (28 m2 en 10 m2 geschat). Graag zou ik van u willen weten wat de prijzen hiervan zijn. Ook vraag ik mij af hoe dit in zijn werk gaat. Kunnen wij na het leggen dan enkele dagen niet over de vloer lopen? Ook vraag ik mij af of onze vloer er niet te vochtig voor is. Wordt dit van tevoren gemeten door een vakman?

Laminaat in slaapkamer leggen

Ik wil in mijn slaapkamer (12 m2) een nieuwe vloer laten leggen er ligt nu vloerbedekking in. Deze zal eruit gehaald moeten worden en daarna een laminaat vloer leggen. Voor mij hoeft er geen ondervloer in als dit zonder kan. Het bed kan er eigenlijk niet uit, maar wel verplaatst worden. Hoeveel gaat me dit ongeveer kosten en hoeveel tijd denkt u hiervoor nodig te hebben?

Vloer- en plintwerk monteren

1. Ik wil graag plinten laten plaatsen. De totale lengte is ongeveer 42 meter. Hoogte van de plinten: 13 cm. Sierplinten, niet dat ze recht aflopen, kleur: wit. Ongeveer 25 bochten. 2. Klemmen of kurk plaatsen tussen de muur en de vloer. 3. Bij de schoorsteenmantel plinten plaatsen. Kleinere plinten, 2 cm breed, 1 mm hoog met naaldjes aan de vloer nieten. Totale lengte ongeveer 4 meter. Ongeveer 50 bochtjes. Ik wil graag dat de vakman al het materiaal levert.

Laminaat met plinten laten leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en laten leggen van laminaat. Er moet white wash laminaat gelegd worden op 100 m2, graag inclusief staande plinten. Het laminaat wil ik 7 millimeter dik en ik wil hier ook een ondervloer bij.

Siergrindvloer aanbrengen

Siergrindvloer aanbrengen met zwarte grindkorrels ca. 10m2. In slaapkamer. Indien opp. Vl. Te klein is , dan een prijsje voor levering van zwart siergrind en epoxy hars, voor DHZ.

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van betonvloer, ongeveer 140 m2. Tapijttegels liggen nu boven op de betonnen vloer. Die worden er zelf uitgehaald.

Vloer laten leggen op de 1e verdieping

Ik wil graag tapijt laten leggen op de 1e verdieping. Totaal 24 m2 op bestaande laminaatvloer. Eventueel op randen en naden tapen. Voor de rest kan de vloer los worden gelegd. Tapijt is besteld.

Waterschade aan vloer herstellen

Waterschade gehad en nu moet de oude vloer eruit en de nieuwe vloer erin. Verzekeringsagent komt donderdag om de schade te inspecteren. Bijna gehele vloer is eruit om te drogen. Alleen staan de meubels er nog in. Tussen de 45 en 50 m2. Keuken, woonkamer, achterkamer en gang. Laminaatvloer in overleg ook te leveren, evenals een deel van de ondervloer (circa 25 groene platen) en plinten.

Beton-/cementdekvloer leveren en plaatsen

Circa 37 m2 betonvloer volgens broodje/ligger systeem met cementafdekvloer leveren-plaatsen. Betreft woning uit 1928. Houten vloer in de woonkamer aanwezig die zelf verwijderd word. Daarna moet er een betonvloer geplaatst worden waarop leidingwerk (door installateur) en een cementafdekvloer. De ruimte is op de begane grond en goed bereikbaar. Bodem/zand in kruipruimte is door de jaren heen verzakt.

laminaat leggen

Hallo, Leggen jullie ook laminaat en wat kost dat per vierkante meter? Liever niet bellen maar via mail

Laminaat leggen

leggen van laminaat

Wegens vervanging draagvloer begane ...

Wegens vervanging draagvloer begane grond woonkamer dient onze eikenhouten vloer verwijderd en daarna opnieuw gelegd en behandeld te worden. Het gaat om planken van ongeveer 6 x 60 cm. De vloer verwijderen zou ik zelf kunnen doen maar opnieuw leggen en daarna weer netjes afwerken laat ik liefst aan een vakman over. Begin oktober wordt de draagvloer vervangen. Half oktober dient de eiken vloer weer gelegd en afgewerkt te worden.

Graag onze tapis gelegde parketvloer ...

Graag onze tapis gelegde parketvloer schuren en in de olie/wax zetten. Ongeveer 34m2.

Ik wil in de woonkamer van 45 m2 een ...

Ik wil in de woonkamer van 45 m2 een planken vloer compleet laten leggen . De hiervoor benodigde materialen zijn inmiddels volledig aanwezig.