Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor afwerkvloer storten:

Afwerkvloer storten

Het gaat om 52 m2 en 6-7cm dik. Bovenop de vloerverwarming.
Onze klant uit Rottevalle (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerkvloer storten uit heel Nederland:

Afwerkvloer aanbrengen

Op korte termijn wil ik graag een afwerkvloer in een aanbouw laten storten. Het betreft een ruimte van 6 bij 5 meter. De vloer word ongeveer 4 cm dik.

Convectorput verwijderen

Voor het leggen van een nieuwe pvc vloer & vloerverwarming willen we de bestaande convectorput dichtmaken. Huidige convectorput - metalen convectorput die in de betonvloer hangt. - kruipruimte onder de convectorput Voorgestelde manier dichtmaken; svp specificeren in offerte - Radiator en convector put zijn verwijderd voor dichtmaken (geen onderdeel van opdracht) - Een bekisting d.m.v. steunen strak onder de bestaande vloer (vanuit kruipruimte) - Wapening (betonijzerstaven) aanbrengen in de randen van de convectorput - Beton storten tot 6 cm onder rand bestaande vloer - cement dek / afwerkvloer storten Indien andere methode voorgesteld wordt graag specificeren Aanvang werkzaamheden: z.s.m. voor 11 juni.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Tussenwand plaatsen

Nieuwe woning. Diverse tussenwanden plaatsen op ruwbouwvloer. Waarschijnlijk toepassen op mortel en plasticfolie vanwege storten van een afwerkvloer. Totaal 130 m2 (lichtgewicht knauf-Isolava 7cm.). Indien mogelijk ook kozijnen plaatsen (circa 8 stuks met een afmeting van 93 x 2.31 cm.).

Zandcementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25 m², 100 mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).

Storten van een afwerkvloer

Ik wil graag 55 m2 afwerkvloer laten storten.

Betonvloer en zandcement afwerkvloer storten

We zijn bezig met voorbereiden van verbouwing van onze woning. Daar moet een nieuwe vloer op de begane grond in, ik zal zelf uitgraven, isoleren met eps-platen, en betonijzer leggen. Ik zoek een bedrijf die de betonvloer kan storten (10 cm dikte, netjes vlak) en nadien kan afwerken met een 4cm zandcement laag zodat we een nette stevige vloer in huis hebben liggen. Ik wil eventueel ook het isoleren uit handen geven. Doen jullie dit ook en wat is de meerprijs? Het betreft een gedeelte van de benedenverdieping van onze woning, circa. 75 m2. Zie bijlage voor een schets (incl. Aanwezige binnenmuren).

Fundering en serrevloer storten

Het betreft het maken van een fundering en het storten van een afwerkvloer voor een serre van glas. De afmeting is 6 bij 4 meter.

Werkvloer of afwerkvloer storten

Ik wil op een zandlaag van 50 cm, aangetrild, een werkvloer laten leggen, waarop 20 cm EPS100 tempex, waarop vervolgens een dekvloer met vloerverwarming. Graag zou ik willen weten de prijs van het maken van de werkvloer en de afwerkvloer. Ik leg zelf de zandlaag, de isolatie en de vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer van 28.50 m2, toegang via achterom, ongeveer 20 meter vanaf de straat.

Woonkamervloer vervangen

Wij hebben onlangs een oude woning in Zoetermeer gekocht die in de loop der tijd redelijk verzakt is. De originele houten woonkamervloer is zo’n veertig jaar geleden vervangen door een op het zand gestorte betonnen vloer. Door de verzakking is het hoogteverschil tussen voor en achterkant ongeveer 12 cm. Wij willen de betonnen vloer laten weghalen, waarna we het zand kunnen uitgraven, isolatie kunnen aanbrengen en een nieuwe vloer kunnen storten. Het huis staat op zand. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van de vloer, waarbij redelijk voorzichtig te werk gegaan moet worden om schade aan de rest van de woning te voorkomen? Eén deel moet helemaal weggehaald worden, van een ander deel zou waarschijnlijk alleen de afwerkvloer verwijderd moeten worden. De afwerkvloer is ca. 3,5 tot 4 cm dik, de betonlaag is ongeveer 13 cm. Er zit waarschijnlijk weinig wapening in de vloer. De oppervlakte bedraagt ca. 35 vierkante meter. Graag ontving ik uw advies. Ik wil in contact komen met een aannemer die ook bouwkundig is onderlegd.

Partners

Partners van Casius