Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor afwerkvloer storten:

Afwerkvloer storten

Het gaat om 52 m2 en 6-7cm dik. Bovenop de vloerverwarming.
Onze klant uit Rottevalle (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerkvloer storten uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen

Nieuwe woning. Diverse tussenwanden plaatsen op ruwbouwvloer. Waarschijnlijk toepassen op mortel en plasticfolie vanwege storten van een afwerkvloer. Totaal 130 m2 (lichtgewicht knauf-Isolava 7cm.). Indien mogelijk ook kozijnen plaatsen (circa 8 stuks met een afmeting van 93 x 2.31 cm.).

Zandcementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25 m², 100 mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).

Storten van een afwerkvloer

Ik wil graag 55 m2 afwerkvloer laten storten.

Betonvloer en zandcement afwerkvloer storten

We zijn bezig met voorbereiden van verbouwing van onze woning. Daar moet een nieuwe vloer op de begane grond in, ik zal zelf uitgraven, isoleren met eps-platen, en betonijzer leggen. Ik zoek een bedrijf die de betonvloer kan storten (10 cm dikte, netjes vlak) en nadien kan afwerken met een 4cm zandcement laag zodat we een nette stevige vloer in huis hebben liggen. Ik wil eventueel ook het isoleren uit handen geven. Doen jullie dit ook en wat is de meerprijs? Het betreft een gedeelte van de benedenverdieping van onze woning, circa. 75 m2. Zie bijlage voor een schets (incl. Aanwezige binnenmuren).

Fundering en serrevloer storten

Het betreft het maken van een fundering en het storten van een afwerkvloer voor een serre van glas. De afmeting is 6 bij 4 meter.

Werkvloer of afwerkvloer storten

Ik wil op een zandlaag van 50 cm, aangetrild, een werkvloer laten leggen, waarop 20 cm EPS100 tempex, waarop vervolgens een dekvloer met vloerverwarming. Graag zou ik willen weten de prijs van het maken van de werkvloer en de afwerkvloer. Ik leg zelf de zandlaag, de isolatie en de vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer van 28.50 m2, toegang via achterom, ongeveer 20 meter vanaf de straat.

Woonkamervloer vervangen

Wij hebben onlangs een oude woning in Zoetermeer gekocht die in de loop der tijd redelijk verzakt is. De originele houten woonkamervloer is zo’n veertig jaar geleden vervangen door een op het zand gestorte betonnen vloer. Door de verzakking is het hoogteverschil tussen voor en achterkant ongeveer 12 cm. Wij willen de betonnen vloer laten weghalen, waarna we het zand kunnen uitgraven, isolatie kunnen aanbrengen en een nieuwe vloer kunnen storten. Het huis staat op zand. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van de vloer, waarbij redelijk voorzichtig te werk gegaan moet worden om schade aan de rest van de woning te voorkomen? Eén deel moet helemaal weggehaald worden, van een ander deel zou waarschijnlijk alleen de afwerkvloer verwijderd moeten worden. De afwerkvloer is ca. 3,5 tot 4 cm dik, de betonlaag is ongeveer 13 cm. Er zit waarschijnlijk weinig wapening in de vloer. De oppervlakte bedraagt ca. 35 vierkante meter. Graag ontving ik uw advies. Ik wil in contact komen met een aannemer die ook bouwkundig is onderlegd.

Afwerkvloer aanbrengen

Ik wil zo snel mogelijk 65 kuub afwerkvloer laten storten.

Zandcementvloer egaliseren

Wij hebben onlangs door een aannemer een zandcement afwerkvloer laten storten op onze vloerverwarming. Deze is geplaatst door middel van een noppenvloer. Het resultaat is een erg ongelijke vloer. De aannemer wil de vloer niet kosteloos egaliseren. Daarom ben ik op zoek naar een partij die hier de vloer wil komen beoordelen en daarbij een offerte verzorgd voor het egaliseren van de vloer. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik hoop dat er bedrijven zijn die hiervoor op korte termijn tijd in de agenda hebben.

Betonnen vloer en afwerkvloer storten

Ik ben op dit moment de houten vloer van 32 m² in mijn L-vormige woonkamer aan het verwijderen. Ik ga vervolgens de riolering vervangen en wil er daarna een geïsoleerde betonvloer op maken. Ik zal zelf zand aanbrengen met isolatiemateriaal en een wapeningsnet. Daarop wil ik graag een betonvloer van 10 cm dik laten storten. Daar ga ik zelf vloerverwarming op aanbrengen. Ik wil er daarna een afwerkvloer van 5 tot 7 cm dik op. Mijn woning ligt op 6 meter vanaf de openbare weg en is dus goed bereikbaar. Ik ontvang voor beide betonvloeren graag uw aparte prijsopgave.

Partners

Partners van Casius