Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Mantgum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Mantgum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Mantgum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Mantgum of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Mantgum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Mantgum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Mantgum:

Vloeren laten leggen

Ik wil graag boven op de overloop 5 m2 en op 2 slaapkamers 15 m2 & 13 m2 nieuw laminaat inclusief ondervloer en plinten. Het huidige laminaat heeft waterschade opgelopen. Er kan 1 slaapkamer per dag worden gelegd omdat we met onze inboedel zitten.

Bestaande laminaatvloer vervangen

Bestaande laminaatvloer vervangen in de woonkamer/keuken (is 1 ruimte van ongeveer 38 m2).

Jatoba vloer opknappen

Onze Jatoba vloer vertoont slijtplekken en vele krassen. Wij zouden de vloer graag lichter willen hebben en makkelijker willen onderhouden bijvoorbeeld met olie of was. De vloer is ongeveer 50 m2 en ligt in de huiskamer. De vloer is eerder gelakt. Er zitten platte plinten langs de rand en zijn geplakt. Graag een prijsopgave voor de klus in het voorjaar. Misschien is het mogelijk de huiskamer in 2 gedeeltes te doen zodat de meubels intern verschoven kunnen worden? Graag een voorstel met prijsopgave en mogelijkheden.