Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor anhydrietvloer laten leggen:

Anhydrietvloer laten leggen

Ik wil graag 73 m2 over mijn vloerverwarming heen. De vloerverwarming ligt er 18 mei in daarna spoedig mogelijk de anhydriet.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor anhydrietvloer laten leggen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen in nieuwbouw

Het betreft leggen van een tegelvloer van ongeveer 64 m2 met 60 x 60cm vloertegels in een appartement in Leidsche Rijn centrum aan de Grauwaartsingel te Utrecht. Het is nieuwbouwappartement met een anhydrietvloer die onbewerkt is. Werkzaamheden zullen in de week van 16 april moeten plaatsvinden. De tegels zijn gerectificeerde keramische tegels. Levellingssysteem is gewenst te gebruiken.

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

Keramische vloertegels leggen

Wij willen graag het volgende laten leggen: 60 x 60 keramische vloertegels met gezaagde kanten en dus kleine voeg. De ondergrond is een vlakke anhydriet vloer. Ik zorg ervoor dat de anhydrietvloer geschuurd wordt en met primer voorbehandeld. U zorgt voor de rest. Verwachte uitvoerdatum zal 1e of 2e week december zijn. Het betreft 90 m2 totaal oppervlakte.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een anhydrietvloer. Voor het leggen van een houten visgraatvloer, moet de vloer geëgaliseerd/geschuurd worden. Wij zoeken offertes voor deze klus. Het gaat om 42 m2 op de begane grond van een nieuwbouwwoning. De woning wordt waarschijnlijk het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Anhydrietvloer schuren

Ik laat een tegelvloer leggen in mijn nieuwbouw woning. Voordat deze gelegd kan worden moet de vloer (zwevend dekvloer anhydriet) eerst geschuurd worden. Ik zoek iemand die deze vloer kan opschuren, en uiteraard het vrijgekomen stof kan verwijderen. Het gaat om de gang, 2 slaapkamers en woonkamer. Totaal 60 m2. Planning: 19 september wordt de vloer gelegd, dus voor die tijd moet deze opgeruwd zijn.

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Vloer egaliseren, laminaat leggen en wastafel verplaatsen

Ik wil graag mijn anhydrietvloer van 25 m2 egaliseren en ook laminaat leggen. Het laminaat kan niet meteen gedaan worden maar dat moet ongeveer 2 weken later. Er is eerder betonverf gebruikt en ik vroeg mij af of dit relevant is om te weten.

Egaline aanbrengen op vloer

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, slaapkamer en keuken. Op dit moment ligt er een anhydrietvloer in, hierover wil ik mijn egaline vloer leggen. Wat zouden de kosten hiervan zijn incl. Reizen, arbeidsuren, primen, aanbrengen en afwerken? Ook zou ik graag willen weten hoe lang het ongeveer zal duren?

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Vloer egaliseren en gietvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren en leggen van een gietvloer voor ongeveer 40 m2. De woonkamer van 30 m2 heeft nu een anhydrietvloer en de hal en het toilet van 10 m2 een tegelvloer.