Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Leeuwarden of directe omgeving.

965 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Leeuwarden:

Anhydrietvloer laten leggen

Ik wil graag 73 m2 over mijn vloerverwarming heen. De vloerverwarming ligt er 18 mei in daarna spoedig mogelijk de anhydriet.

Scheuren in grindvloer repareren

In de woonkamer van 50 m2 ligt een grindvloer. De naden van de ondervloer is niet afgeplakt waardoor er in de vloer 5 a 6 scheuren zijn. Deze wil ik graag laten repareren.

Keukenvloer plaatsen

Ik heb een keukenvloer van 158 bij 360 cm waar ik een vinyl vloer in een blauwe kleur wil laten leggen.

Vloer egaliseren

We willen in de eerste helft van oktober de vloeren van onze hele woning laten egaliseren en verven. De woning is van 2002, vloeren zijn van beton. Op de begane grond (55 m2) ligt nu een siergrindvloer, daaroverheen kan geëgaliseerd worden. Op de slaapkamers en overloop (50 m2) ligt nu vloerbedekking, dat moet verwijderd en vervolgens moet daar egalisatiemortel/egaline op. Daarna verven met 1-componenten beton-coating.

Laminaat vervangen na waterschade

Er is waterschade in onze salon waardoor het laminaat helemaal nat is geworden. Het betreft een salon van 80 m2. Heb een offerte laten maken voor nieuw laminaat en door gestuurd naar de verzekering maar kom er nu achter dat als de beton nat is moet worden gedroogd. Zoek nu een bedrijf die een offerte wil maken, het laminaat eruit haalt, beton droogt maakt en nieuwe laminaat erin.

Laminaat in slaapkamers vervangen

Ik wil graag in mijn toekomstige woning in 2 slaapkamers opnieuw laminaat laten leggen. Het oude laminaat moet nog wel verwijderd worden. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 20 m2 en een slaapkamer van ongeveer 25 m2. Zelf heb ik 45 m2 aan laminaat besteld en voldoende bijpassende plinten.

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen. Voor een kamer met 30 vierkante meter. Inclusief plinten. Het betreft een verzekeringsofferte.

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag ongeveer 35 m2 laminaat laten leggen. In verband met een lekkage is een deel van de vloer namelijk verwijderd en moet er nu ongeveer 35 m2 worden aangelegd (plus ondervloer) aan de bestaande vloer. Het betreft een slaapkamer en een gang. Materialen zijn in huis.

Laminaat plus ondervloer leggen

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer plus (dempende) ondervloer in een flat op de Jokse te Leeuwarden. Plinten doen we zelf. De oppervlakte van de verschillende ruimtes is ca 75 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Er moet bij ons een 50 m2 worden voorzien van een cementdekvloer en een egaline laag. De vloer wordt nadien voor 70% van PVC (lijmen) voorzien en 30% komt een PU gietvloer op. De vloer mag dus niet barsten nadien. Graag een gespecificeerde offerte.

Terrazzovloer in de keuken en hal leggen

Ik zou graag een terrazzovloer willen hebben in de hal (maximaal 6 m2) en keuken (maximaal 4 m2) graag zou ik een lichte vloer willen hebben met een zwarte rand langs de kanten. Er ligt nu zeil. De ondergrond is hout en/of tegels. Het zeil haal ik zelf weg. Als er tegels liggen, moeten de tegels er dan uit? Graag verneem ik een indicatie van de kosten van u.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag mijn houten vloer van mijn woning vervangen voor schuimbeton. Het gaat dan om de voorkamer, achterkamer, gang en keuken. In totaal gaat het om een oppervlakte van 55 vierkante meter. De kruipruimte onder de woning is ongeveer 50 cm. Graag zou ik een offerte zien met de optie voor vloerverwarming.

Terrazzovloer in de hal aanbrengen

Ik wil graag een Terrazzo vloer in de hal (en eventueel het toilet) van mij huis laten leggen. De ondervloer is een nieuwe betonnen vloer. Het betreft circa 9 m2. Graag ontvang ik per email een offerte. Werkzaamheden kunnen ergens rond februari van start gaan.

Betonvloer egaliseren

Ik wil het egaliseren van een betonvloer in de bijkeuken realiseren. Deze is verzakt en hierdoor is een scheur in de vloer ontstaan. Graag zo dun mogelijk egaliseren. Afmetingen: 205 x 230 cm.

Vloertegels verwijderen en vloerverwarming behouden

Er dienen ongeveer 100 m2 vloertegels verwijderd te worden waarbij de vloerverwarming behouden dient te blijven. Het puin zal ook door de vakman afgevoerd moeten worden.

Schuimbeton en afwerkvloer aanbrengen

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het volgende. Ik wil de houten vloer in mijn woning graag laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer, waar ik dan vloerverwarming in kan laten leggen. Het gaat om de woonkamer en hal van in totaal ongeveer 32 m², in de keuken ligt al een betonvloer. Er is een kruipruimte van 40 cm diep en hierin wil ik dan schuimbeton laten plaatsen en laten afdekken met een afdekvloer, een zandcementvloer of eventuele andere of betere optie. Bezoek aan huis is uiteraard mogelijk.

Gietvloer op houten ondergrond

Ik wil graag weten hoeveel een gietvloer kost op een houten ondergrond. Het gaat om 200 m2.

Laminaat en plinten leggen

We willen 2 slaapkamers en de overloop voorzien van laminaat. Het laminaat moet dus doorlopen in iedere ruimte. De totale oppervlakte is 30 vierkante meter. Verder moeten er ook plinten gelegd worden.

Laminaat leggen

Wij willen graag op zolder (44 m2) laminaat laten leggen. Ondervloer is al gelegd en laminaat en plinten zijn aangeschaft. Wij zoeken iemand die het laminaat er op korte termijn kan inleggen.

Schuimbeton vloer aan laten brengen

Vervanging houten vloer met 35 cm schuimbeton. Oppervlakte 36 m2. Oude vloer wordt door ons verwijderd.

Schuimbeton aanbrengen

Ik wil schuimbeton in de woonkamer. Kruipruimte 35 cm en 35 m2 ruimte. Zo aangebracht dat er vloerverwarming in kan. Hier ontvang ik graag een offerte voor. Er zit nu een houten vloer in.

Meerdere vloeren egaliseren

Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik zou graag een offerte willen voor het aanbrengen van egaline op 3 woonlagen. Het huis is 123 m2. Badkamer en toilet hoeven niet dus totaal ongeveer 116 m2.

Laminaat leggen in appartement

Graag laat ik laminaat leggen in een appartement. Het gaat om circa 40 m2. Laminaat is aanwezig. Er moet ook een ondervloer geplaatst worden.

Deco Mode Sotsji laminaat leggen

In verband met waterschade moet de huidige laminaat vloer vervangen worden. Wij hebben inmiddels de oude vloer er al uitgehaald, gaat alleen om het leggen. Gaat om de Deco mode vloer Sotsji. Ongeveer 40 m2 + plinten. Graag in overleg qua materialen.

Xtra breed laminaat laten leggen

Het leggen van laminaat in woonkamer. Circa 28 m2. Laminaat Gamma Xtra breed. Afmeting: 138 x 24,4 cm x 8 mm.