Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Harlingen of directe omgeving.

18 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, lamelparketvloer schuren en lakken, infrezen vloerverwarming, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Harlingen:

Tweedehands laminaat laten leggen

Ik wil 55 m2 laminaat laten leggen. Er dient eventueel ook een ondervloer gelegd te worden. Plinten doe ik zelf. Het laminaat haal ik zelf eerst eruit om vervolgens opnieuw te laten plaatsen.

Houten vloer opschuren en lakken of oliën

Ik zou graag een houten vloer op willen laten schuren en laten behandelen. Het gaat om ongeveer 20 m2 parket. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Geoliede houten vloer herstellen

Heb een fles verdunde bleek op de houten vloer laten vallen hier is nu een bleke plek ontstaan van ongeveer 2 m2. Wie kan dit herstellen? Totale oppervlakte van de vloer is ongeveer 70 m2.

Gerookte geöliede eiken vloer herstellen

Wij hebben waterschade opgelopen in onze woonkamer. Het is een gerookte geoliede massief eiken vloer. Verschillende soorten licht en donker gerookt door elkaar in wildverband gelegd. De planken zijn 2 cm dik. De oppervlakte van de woonkamer met keuken is 60 m2. De schade is ontstaan door verstopping in de keukenafvoer waardoor er grijs water onder de vloer is gelopen. Het is een open keuken, l vormige woonkamer/ keuken, de vloer is dus aaneen stuk doorgelegd. Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen of indien mogelijk repareren hiervan. Ongeveer 15 m2 heeft zichtbare schade zoal kromgetrokken planken en het werken van de vloer waardoor deze omhoog staat. Grote kieren en naden zijn hierdoor ontstaan. Deze planken lijken onherstelbaar beschadigd. Omdat de vloer is doorgelegd en aan de kopse kanten is verlijmd vragen wij ons af of alles eruit moet of dat er een andere oplossing mogelijk is. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Hierna dient de vakman de werkzaamheden ook uit te voeren.