Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer storten:

Betonvloer storten

Ik wil eventueel een betonnen vloer laten storten van 50 m2 met een dikte van ongeveer 8cm.
Onze klant uit Exmorra (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten uit heel Nederland:

Betonvloer storten

Graag een offerte voor een betonvloer in ons bestaande garage en schuurtje, totaal +/- 25 m² . Huidige vloer bestaat uit, deels verzakte, tegels. Het mag ongeveer 10cm worden, of 20cm als dit nodig is om een auto te kunnen dragen.

Betonvloer gewapend beton garage 38m2

Wij willen de bestaande garage nu met betontegels ombouwen tot ponystal met gewapende betonvloer die dan ook als stal goed schoon te maken is. Rondom staat de garage op betonblokken. Zelf wil ik alle voorbereidingen doen (tegels eruit en 50mm EPSplaten, bouwfolie, bouwstaalmatten op stukjes straattegel erin). Van u vragen wij de vloer te storten, ik denk 12cm dik. Het gaat om ongeveer 38m2.

Betonvloer met vloerverwarming storten

Ik wil vloerverwarming in mijn woonkamer laten plaatsen. Aan de bovenkant van het laminaat wat er nu ligt tot onderliggende betonvloer is 19.5 centimeter en die hoogte wil ik uiteindelijk ook bereiken. De ondervloer is nu van beton, deze moet worden opgehoogd. Eventueel isolatie eronder plaatsen. Ik strip de huidige vloer zelf. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 25 m2. De aansluiting voor de vloerverwarming hangt al in de kelder (in de keuken zit al vloerverwarming en er zijn nog 3 aansluitingen vrij op die pomp). Het bevindt zich op de begane grond.

Geïsoleerde betonvloer storten

Beton storten incl isolatie op zand, in schuur van 25 m2.

Storten betonvloer op vloerverwarming

Wij willen een betonvloer van 10cm laten storten geschikt voor op vloerverwarming. Benedenverdieping +/- 55 m2

Gat vloer opvullen

Het gaat om het storten van een betonvloer op bestaande tempex ondergrond in een aanbouw (waar eerst een zwembad in zat wat reeds gedempt is met zand en waar tempex in is gelegd als isolatie). Het gat is 3.55 x 6.40 meter en de vloer moet 12cm dik worden. Er dient ook bewapening in te komen. Het gat dient op gelijke hoogte gevuld te worden als de omliggende bestaande betonvloer zodat de hele vloer in de aanbouw egaal is.

Betonvloer in zwemvijver gat

wij willen een betonvloer in de tuin storten tbv van een zwemvijver. Langs de rand zullen we de wand met betonblokken opmetselen tot 150cm hoog. Hoe dik adviseert u de vloer te maken? met wapening? De vijver wordt 11,5 m bij 4,5 m.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Betonvloer in serre storten

Ik wil graag in mijn serre thuis een betonvloer. Deze vloer zou dan, als dit kan, buiten door moeten lopen voor 2 meter.De totale oppervlakte binnen is +/- 9 m2. Doorlopend buiten nog 6m2.

Betonvloer voor overkapping laten storten

Voor een nieuw te bouwen overkapping wil ik een betonvloer laten storten. Afmeting 8600mm x 4300 mm (uitlopend tot 4350mm) Gladde afwerking aangezien ik geen tegels meer wil leggen. Wat is het advies voor dikte en eventuele isolatie? Ik heb dan gaan betonpoeren voor de palen meer nodig toch?

Partners

Partners van Casius