Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Drachten of directe omgeving.

486 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen, vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Drachten:

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Ik wil op de totale bovenverdieping laminaat leggen.

Vinyl laten leggen

Graag ontvang ik vrijblijvende informatie over het leggen van een vinyl vloer (die ik zelf ga aanschaffen). Aangezien ik een grote kans maak om het huis te krijgen zou ik graag alvast weten wat mij dit zou kosten en hoe lang dit zou duren. Het gaat om ongeveer 61 m2.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Vloer egaliseren na aanleg vloerverwarming

Ik wil graag dat onze vloer in de woonkamer en keuken wordt geëgaliseerd. Er is inmiddels vloerverwarming aangebracht wat ingefreesd is. Laagdikte egaliseren is gemiddeld 6 mm, aantal vierkante meters is 48 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor 60 m2 meter laminaat leggen.

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

We zijn voornemens om de kruipruimte dicht te storten met schuimbeton. De vrachtwagen kan voor huis komen maar de afstand van de vrachtwagen tot de kruipruimte is ongeveer 12 meter. Er moet 29 m3 schuimbeton gelost worden. We zitten nog in de oriënteerde fase en willen de afweging kunnen maken tussen regulier isoleren met glaswol of schuimbeton.

Laminaat leggen na beschadiging

Mijn buurjongen heeft mijn laminaatvloer beschadigd en daarom moet er 24 m² worden vervangen. De huidige vloer is in 2016 gelegd maar helaas niet meer leverbaar. Ik ga bij Praxis nieuw laminaat en plintjes kopen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen daarvan, zodat ik deze naar mijn verzekering kan sturen. Als die akkoord gaat, wil ik de klus z.s.m. laten verzorgen.

Betonvloer egaliseren

46 m2 beneden vloer kwa 2 cm op vullen klaarmaken voor plavuizen.

PVC- met ondervloer leggen

Het gaat om het leggen van klik pvc/laminaatvloer met ondervloer. Gaat om circa 40 m2. Eronder ligt een betonnen vloer. Spoed, de vloer is al in huis.

PVC-vloer aanbrengen

Ik wil een pvc vloer in de hal, woonkamer en keuken. Dit zijn aaneengesloten ruimtes zonder dorpels bij de deuren.

Laminaat compleet laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een ondervloer, laminaat en hoge plinten. De ruimte is ongeveer 32 m2 groot en er zal 23 meter plint gelegd moeten worden. Wij zullen het materiaal bij de Gamma bestellen.

Schade aan de vloer herstellen

Ik wil graag een vloer laten herstellen: door waterschade in de keuken aan het laminaat zijn vier planken inclusief de plinten beschadigd. * verzekeringsofferte *. De planken zijn in de breedte gelegd en het betreft een oppervlakte van 1.5 x 2 meter.

Laminaat vervangen

Ik wil graag in mijn aanbouw het laminaat laten vervangen. Het ligt er nieuw in maar is door lekkage van mijn aquarium nat geworden en open gaan staan. Ik heb met de verzekering contact op genomen en dit kan waarschijnlijk gedeeltelijk vervangen worden maar moet dit laten doen door een specialist. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 12 m2. Ik heb nog laminaat liggen dus dit hoeft niet aangeschaft te worden.

Overloop egaliseren

Ik wil graag de overloop bij mijn trap laten egaliseren. De overloop is ongeveer 1 bij 2 meter en er zitten nog lijmresten op de vloer.

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een goede laminaatlegger. Hoeveel uur bezig met plus minus 38 m2? Wat zijn de kosten.

Verzakte natuurstenen vloer herstellen

Herstellen c.q. op nivo van rest kamer brengen van een verzakte lichtgele travertin vloer in serre (18 m2). Deze is enigzins asymmetrisch verzakt vanaf de aansluiting met de kamer, deze sluit aan met een dilatatievoeg. Het is max. circa 2-3 cm tot ca. 0-0,5 cm bij serre/deuren; diverse (niet wijkende) scheuren erin; eronder ligt een cementlaagje op zand gelegd, (water) vloerverwarming en betonvloertje ('broodjes' denk ik), in de serre is geen kruipruimte. Kunt u het eventueel van onderaf opspuiten? Bij voorkeur van bovenaf benaderen om het te herstellen. De vloer ligt er al 20 jaar en verzakt niet snel maar wel gestaag. Graag offerte met mogelijke oplossingen voor dit probleem met gedetailleerde prijsopgave(n) met materiaal- en uren kosten, tijdsduur klus en termijn waarop dit kan plaatsvinden.

Laminaat in een slaapkamer laten leggen

Er dient in een slaapkamer 12 m2 laminaat gelegd te worden. De ondervloer ligt er al.

Flexxfloors tegels laten leggen

Ik wil graag Flexxfloors tegels laten leggen in de bijkeuken. Het betreffende oppervlakte is 13,7 m2. Op dit moment ligt er zeil op de vloer. Waarschijnlijk is de vloer geëgaliseerd, maar dit is niet helemaal duidelijk.

Vloer schuren en schilderen

Ik zou graag mijn houten vloeren laten schuren en willen schilderen. Het gaat om een oppervlak van zo'n 40 m².

Laminaat verwijderen en nieuw laminaat leggen

Omdat ik waterschade in de hal heb, moet er laminaat worden verwijderd en opnieuw gelegd. Het geheel is ± 8 vierkante meter groot. Er ligt nog een oudere laag laminaat onder, weet niet of die ook nat geworden is. Dan moet die er ook uit en een nieuwe ondervloer leveren en leggen. Bij Praxis laminaat uitgezocht. Ook een strip tussen hal en woonkamer aanbrengen. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig. Ik woon op de 7e verdieping van een flat en alles moet weer worden afgevoerd.

Afrormosia (afro-teak) vloer schuren en lakken

Graag zo spoedig mogelijk schuren, kleuren als het mogelijk is en lakken, van onze vloer in de woonkamer, hal en keuken. De woonkamer is ongeveer 32 m2, de keuken 6 m2 en de hal 4 m2. Bij elkaar 42 m2. Het is een rode vloer, maar we zouden graag een licht grijs willen hebben. We hebben dus goed advies nodig!

Laminaatvloer leggen

38 m2 Laminaatvloer leggen en 42 meter plakplint en 10 m2 nieuwe ondervloer/folie. De oude laminaatvloer eruit en afvoeren. Graag een offerte inclusief en exclusief vloer en plinten. Het gaat om vt-wonen laminaat van de Karwei.

Repareren plavuizen

Enkele plavuizen van het terras vast metselen. Betreft een trapje naar het gras toe.

Leggen van laminaatvloeren

Voor ons huis te Drachten, wat wij verhuren, moet op de bovenverdieping de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd worden, vervolgens moet er laminaat gelegd worden en afgewerkt met plinten. Het gaat om 3 Slaapkamers en de overloop. Slaapkamer 1, 2.65 * 4.7 m Slaapkamer 2, 3.83 * 2.3 m Slaapkamer 3, 3,2 * 2,64 m met een uitsparing van 1,6 * 0,6 m Overloop, 3,1 * 1,3 m + 1,2 * 1,8 m Een goedkope laminaat vloer voldoet. Laminaat dus ook leveren. Een bouwtekening kan ik U toekomen laten per email. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende prijsopgave.

Verdiepings- en afwerkvloer

In een nieuwe bedrijfsunit moet op de verdiepingsvloer een afwerkvloer van ongeveer 6 cm aangebracht worden. Oppervlakte 42 m2.