Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer van schuimbeton aanbrengen:

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik zoek een aannemer die onze houten vloer kan vervangen door een schuimbetonvloer met afdekvloer echter zonder vloerverwarming. De oppervlakte van de kamer is 830 bij 390 bij 40 cm en de aansluitende keuken 210 bij 350 bij 40 cm. De 40 cm betreft de totale diepte van de aan te leggen betonnen vloer. Dit alles inclusief hoogtepaaltjes.
Onze klant uit Dokkum (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer van schuimbeton aanbrengen uit heel Nederland:

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '60 woning. Het gaat om 1-2 m2 in het toilet. De huidige vloer is het een houten vloer maar ik kan dit verwijderen. Ik wil graag weten of het mogelijk is en ik wens offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

betonlook vloer begane grond woonkamer

hieronder puntsgewijs wat er voor onze woonkamer moet gebeuren, hoor graag welke punten jullie uit kunnen voeren en wat de prijs daarvan is: -Schuimbeton voor 36 m2 met diepte kruipruimte 60 cm -Totale oppervlakte Woonbeton voor de woonkamer 57 m2 ( inclusief hal/ wc/ uitbouw) -Vloerverwarming voor +/- 50 m2 Is het mogelijk dit voor de bouwvak te kunnen realiseren? of zitten jullie helemaal vol? en dan nog een andere aparte vraag wat zouden de kosten zijn als jullie alleen een zandcementdekvloer voor 57 m2 bij ons storten van 7 cm dik? en binnen welke termijn zouden jullie hier tijd voor hebben.

Schuimbeton met vloerverwarming

Wij willen graag een schuimbeton vloer laten storten met vloerverwarming van ongeveer 40m2 en ongeveer 38cm diep. Op dit moment is het een houten vloer. We willen ook in de hal en wc vloerverwarming hier ligt al beton en zal moeten worden ingevreest. De oude vloer verwijderen we zelf.

schuimbeton plaatsen

Wij hebben de vloer uit de keuken gezaagd en willen vloerverwarming aanleggen. Wij denken dat er aan 50 cm schuimbeton in 15 m3 moet worden geplaatst

Schuimbeton vloer aanbrengen

Graag zouden wij een offerte willen voor het storten van schuimbeton in onze woning. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2 en het schuimbeton moet 60 cm hoog geplaatst worden.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Wij hebben plannen om de woonkamer en keuken te verbouwen. De woonkamer willen we voorzien van vloerisolatie en vervolgens meteen vloerverwarming aanleggen. De vloer in de woonkamer is van hout, de kruipruimte zeker meer dan 50 cm. In totaal gaat het om circa 40 m2.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Er zit betonrot in het betondek op de begane grond. De kruipruimte is plm. 80 cm diep. Het oppervlak is ongeveer 8 x 8 m. De vloer is dragend. Kan schuimbeton de draagkracht overnemen? Zo ja, ontvang ik graag een prijsopgave voor het hele traject.

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming

Vloer woonkamer keuken hal en slaapkamer ongeveer 85 m2. Overal hout met balken bedekt met laminaat. Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Vloer storten beneden verdieping met vloerverwarming

De benedenvloer van mijn woning uit 1925 moet worden vervangen. Hiervoor wil ik graag beton laten storten en laten vlinderen, bij voorkeur schuimbeton. Dikte is vermoedelijk 45 cm gemiddeld en oppervlakte is ongeveer 45 m2. Graag verneem ik prijs en levertijd.

Schuimbeton, vloerverwarming en anhydriet aanleggen

Ik wil op de begane grond (in de kruipruimte) schuimbeton laten storten, hier bovenop voerverwarming gevolgd door een anhydrietlaag. Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35m2 met in het midden een suite. Het slopen van de bestaande vloer en het aanleggen van plasticfolie zal ik zelf doen.

Partners

Partners van Casius