Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plavuizen in nieuwe serre leggen:

Plavuizen in nieuwe serre leggen

In onze nieuwe serre willen wij graag plavuizen laten leggen, het gaat om een ruimte van 42.5 m2 en het halletje ernaartoe van 10 m2. De betonvloer is 2 weken geleden gestort en geëgaliseerd, er ligt geen vloerverwarming.
Onze klant uit Bontebok (Friesland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen in nieuwe serre leggen uit heel Nederland:

Pvc vloer plm 120 m2 + wanden en plafonds schilderen, stucen, behangen

Per 2-1-2020 hebben wij de sleutel van een bestaand huis. Er moet op de begane grond en op 1e en 2e verdieping pvc-laminaat (PLM. 120 m2) gelegd worden. Er zit vloerverwarming met plavuizen, waarschijnlijk moet dit eerst geëgaliseerd worden. Dit gaat om de benedenverdieping: serre, woonkamer, hal. Graag ook behang, stuc en schilderwerk voor de begane grond en 1e en 2e verdieping aan plafond en wanden. Hoeveel m2 dit is, vind ik lastig te bepalen, wellicht is het handig als u even langskomt om de situatie te bespreken en alle maten op te meten? Verder zijn er nog een aantal klusjes die moeten gebeuren, zoals de binnen- en buitenkant van de keukendeuren schilderen en van de schuine ruimten in de slaapkamer, waarachter opbergruimte is, de wanden ervan vervangen. Daarnaast graag ook nog 5 deuren vervangen. Het is een grote woning met een woonoppervlak van 181 m2. Op funda kunt u het huis terug vinden. Graag zou ik voor 1 maart deze klus af willen hebben.

Serre betegelen

We willen graag de vloer vervangen in de serre. Tegels 60x60 cm. Serre is 8,5m lang en 2,5 breed. Over een lengte van 4,5 m is ze 1 meter breder. Totale oppervlakte is dus 25,75m. De oude vloer (plavuizen) moet eruit en afgevoerd. De tegels moeten we nog aanschaffen. Overig materiaal is voor aannemer. We zijn op zoek naar foutloos werk. Het risico van een foutje dient dus in uw prijs te zitten. Het telefoonnummer is van de beheerster van het pand. Het beste is om mijn email adres aan te schrijven voor vragen.

Uitbouw realiseren

Wij hebben een huis gekocht en gaan gehele beneden verdieping aanpakken. Nieuwe vloer (met vloerverwarming en plavuizen) woonkamer, keuken, hal en wc. Nieuwe keuken. Nieuwe toilet. Alles stucen. Nieuwe meterkast en elektriciteit. Ook een aanbouw. Wij willen 3 offertes voor: - aanbouw van steen met plat dak over de gehele achtertuin (woonkamer + garage) met deur naar de garage - aanbouw van steen steen voor alleen de woonkamer - aanbouw serre voor alleen de woonkamer. We willen de schuifpui doorzetten naar nieuwe aanbouw. Wij zoeken voor dit alles een aannemer. Doen jullie andere zaken ook? Verplaatsen van onder andere de thermostaat.

Plavuizenvloer in de serre leggen

Graag willen wij een plavuizen vloer laten leggen in de serre van 6 meter breed en 3 meter lang met tegels van 60 bij 60 cm. In de woonkamer, keuken en gang ligt al een plavuizenvloer met daarom vloerverwarming. Mits mogelijk zou ik over deze vloer dezelfde vloer willen laten leggen al in de serre. De oppervlakte hiervan is 8.50 meter breed en 7 meter lang en een stuk bij de open keuken van 2 bij 2 meter.

Vloerverwarming leggen

Vloerverwarming op de begane grond gewenst. Totaal 54 m2. Huidige vloer is voorzien van plavuizen die verwijderd moeten worden. Op 1e etage en zolder worden radiatoren gebruikt. Ik heb een serre die moet worden vernieuwd. De vloerverwarming moet daar ook in komen.

Verzakte kunststof serre herstellen

Kunststof serre is verzakt van ongeveer 15 vierkante meter is aangebouwd en er zit een plavuizen vloer. Deze is niet beschadigd omdat er een betonnen vloer gestort is en daar is hij op gebouwd. Dit huis moet nog worden aangekocht wij willen alleen weten of het kan om deze weer wat omhoog te krijgen

Serre aan de achtergevel bouwen

Wij gaan misschien een huis kopen uit de jaren dertig en willen dit doen als het voor ons mogelijk is een serre uitbouw te laten bouwen van 2,5 meter diep en 5,16 meter breed. Er komt ook een glazen dak en openslaande deuren naar de tuin. Zijkanten naar buren op schuttinghoogte in elk geval dicht. Dubbele beglazing met hr++(+) glas. Liefst met hout. Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten, inclusief fundering en aansluiting naar gevel en vloer (eindvloer leg ik zelf, plavuizen of hout).

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen in onze tuinkamer/serre van 4 bij 5 meter graag een betonvloer laten storten. Waar later een plavuizen op gelijmd kunnen worden. Er ligt nu zand.

Benedenverdieping van een tussenwoning helemaal renoveren

Gehele beneden verdieping, inclusief serre vloer (tapijt zowel tegels) verwijderen, wellicht ook isoleren, frezen voor vloerverwarming en vervolgens plavuizen of tegels plaatsen in de WC (vloer/wand/hangtoilet/) leidingen wegwerken, de keuken verwijderen, leidingwerk gereedmaken voor nieuwe keuken, de muren eruit slopen tussen de keuken en de woonkamer en steunbalken plaatsen. Tevens kozijnen eruit slopen, tussen woonkamer en serre en steunbalken plaatsen en overige afwerking gehele beneden verdieping muren en plafond stucen binnen deuren vervangen in bestaande en/of nieuwe sponninggang opening van keuken naar serre dichtmaken.

Glazen serre als uitbouw plaatsen

Graag zou ik wat vrijblijvende informatie/ een offerte willen aanvragen voor de aanbouw van een serre. Wij krijgen 2 januari de sleutel van ons nieuwe huis en graag zouden wij een uitbouw willen laten maken in de vorm van een glazen serre. Afmeting 5,92 x 2,5. (dus de achterkant uitbouwen) Ik heb onze plattegrond en een foto van de woonkamer/keuken waar hij aan vast moet bijgevoegd. Onze voorkeur gaat uit naar glazen muren en glazen dak. (in combinatie met antraciet/staal) Dak mag schuin aflopen, mag ook gewoon recht, wat is verschil in prijs? Het tussenmuurtje tussen woonkamer raam en keukenraam mag behouden blijven. Graag ook glazen schuifdeur/pui naar de tuin. De vloer van de uitbouw mag bestaan uit klinkers of (eventueel plavuizen/portugeze tegels. ) Ons budget ligt rond de 10. 000 incl. Zou u iets voor ons kunnen betekenen? Graag ontvangen ik van u een offerte met een ongeveer prijs en eventuele keuzes. Ik zie dat ik maar 1 foto kan opladen... heb nog 3 voorbeelden en twee fotos van onze situatie van het huis.