Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Friesland.

126 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, epoxy aanbrengen in de kelder, pVC vloer en ondervloer leggen, vloerverwarming en plavuizen leggen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, bamboevloer schuren en lakken, beton storten en vlinderen begane grond, vinyl laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Friesland:

zondag 10 juni 2018

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Ik wil op de totale bovenverdieping laminaat leggen.
woensdag 6 juni 2018

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn gang van schuimbeton voorzien. Het is 16 m2 en moet 20 cm dik zijn. Er ligt een goede zand bodem en wordt voorzien van vloer verwarming.
maandag 4 juni 2018

Laminaat met waterschade repareren

Door lekkage is er ongeveer 3 m2 laminaat beschadigd. Voor de verzekering heb ik hier een offerte voor nodig. Daarnaast wil ik dat de gehele vloer vervangen wordt door nieuw laminaat. Dit betreft ongeveer 45 m2. Het bevindt zich op de begane grond en de woning is goed bereikbaar.
donderdag 24 mei 2018

Linoleumvloer leggen

Het gaat om plus minus 50 m2. De vloer is beton. Het linoleum wil ik niet met motief, maar gewoon één stijl. Wat kost het om te kopen en te leggen? Apart hiervan zou ik graag een offerte willen ontvangen van het leggen van een vloerverwarming en het geschikt maken voor het leggen van linoleum. Ik wil graag appels met appels vergelijken en correcte indruk hebben over mijn totaalprijs.
woensdag 23 mei 2018

Gietvloer van anhydriet plaatsen

49m2
vrijdag 11 mei 2018

Gietvloer leggen

Ik heb een ruimte van ongeveer 15 vierkant meter waar hout onder de vloerbedekking ligt en een ruimte ernaast van ongeveer dezelfde afmetingen waar tegels liggen. Het gaat dus om ongeveer 30 vierkante meter waar de gietvloer mag komen.
dinsdag 24 april 2018

Laminaat vervangen na waterschade

Er is waterschade in onze salon waardoor het laminaat helemaal nat is geworden. Het betreft een salon van 80 m2. Heb een offerte laten maken voor nieuw laminaat en door gestuurd naar de verzekering maar kom er nu achter dat als de beton nat is moet worden gedroogd. Zoek nu een bedrijf die een offerte wil maken, het laminaat eruit haalt, beton droogt maakt en nieuwe laminaat erin.
dinsdag 20 maart 2018

Zandcement dekvloer op ruwe betonvloer storten

Ik ben op zoek naar iemand die een zand- cementdek vloer wil aanbrengen. Het gaat om 40 m² en ongeveer 6 a 7 cm hoog. Er ligt reeds vloerverwarmingsbuis welke ingestort moet worden. Daarnaast dient het de dinsdag 3 april aangebracht te worden.
vrijdag 9 maart 2018

Laminaat in slaapkamers vervangen

Ik wil graag in mijn toekomstige woning in 2 slaapkamers opnieuw laminaat laten leggen. Het oude laminaat moet nog wel verwijderd worden. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 20 m2 en een slaapkamer van ongeveer 25 m2. Zelf heb ik 45 m2 aan laminaat besteld en voldoende bijpassende plinten.
donderdag 8 maart 2018

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen. Voor een kamer met 30 vierkante meter. Inclusief plinten. Het betreft een verzekeringsofferte.
zaterdag 17 februari 2018

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag ongeveer 35 m2 laminaat laten leggen. In verband met een lekkage is een deel van de vloer namelijk verwijderd en moet er nu ongeveer 35 m2 worden aangelegd (plus ondervloer) aan de bestaande vloer. Het betreft een slaapkamer en een gang. Materialen zijn in huis.
woensdag 7 februari 2018

Laminaat plus ondervloer leggen

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer plus (dempende) ondervloer in een flat op de Jokse te Leeuwarden. Plinten doen we zelf. De oppervlakte van de verschillende ruimtes is ca 75 m2.
donderdag 1 februari 2018

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.
dinsdag 16 januari 2018

Cementdekvloer egaliseren

Er moet bij ons een 50 m2 worden voorzien van een cementdekvloer en een egaline laag. De vloer wordt nadien voor 70% van PVC (lijmen) voorzien en 30% komt een PU gietvloer op. De vloer mag dus niet barsten nadien. Graag een gespecificeerde offerte.
woensdag 3 januari 2018

Vloerverwarming infrezen

Hierbij ontvang ik graag een offerte voor het infrezen van vloerverwarming in een betonvloer, het gaat om circa 60 m2, in 3 vertrekken, woonkamer, keuken en bijkeuken.
dinsdag 26 december 2017

Terrazzovloer in de keuken en hal leggen

Ik zou graag een terrazzovloer willen hebben in de hal (maximaal 6 m2) en keuken (maximaal 4 m2) graag zou ik een lichte vloer willen hebben met een zwarte rand langs de kanten. Er ligt nu zeil. De ondergrond is hout en/of tegels. Het zeil haal ik zelf weg. Als er tegels liggen, moeten de tegels er dan uit? Graag verneem ik een indicatie van de kosten van u.
woensdag 20 december 2017

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag mijn houten vloer van mijn woning vervangen voor schuimbeton. Het gaat dan om de voorkamer, achterkamer, gang en keuken. In totaal gaat het om een oppervlakte van 55 vierkante meter. De kruipruimte onder de woning is ongeveer 50 cm. Graag zou ik een offerte zien met de optie voor vloerverwarming.
dinsdag 19 december 2017

Plavuizen verwijderen

In de keuken en bijkeuken liggen plavuizen. Deze willen we graag laten verwijderen en het laminaat geheel doortrekken. Het gaat om ongeveer 10 m2.
donderdag 7 december 2017

Grindvloer maken

60 m2 grindvloer, verdeeld over 3 ruimtes
dinsdag 28 november 2017

Vinyl laten leggen

Graag ontvang ik vrijblijvende informatie over het leggen van een vinyl vloer (die ik zelf ga aanschaffen). Aangezien ik een grote kans maak om het huis te krijgen zou ik graag alvast weten wat mij dit zou kosten en hoe lang dit zou duren. Het gaat om ongeveer 61 m2.
dinsdag 28 november 2017

Vinyl of zeilvloer over vloerbedekking leggen

Ik wil graag een vinyl of zeilvloer over vloerbedekking in een praktijkruimte (30 m2) leggen. De vloerbedekking moet blijven liggen, maar wegens hygiëne moet er een zeil of vinyl vloer over heen om te voldoen aan de eisen praktijk inrichting. Wat zijn jullie adviespunten en prijzen?
maandag 27 november 2017

Terrazzovloer in de hal aanbrengen

Ik wil graag een Terrazzo vloer in de hal (en eventueel het toilet) van mij huis laten leggen. De ondervloer is een nieuwe betonnen vloer. Het betreft circa 9 m2. Graag ontvang ik per email een offerte. Werkzaamheden kunnen ergens rond februari van start gaan.
donderdag 23 november 2017

Betonvloer egaliseren

Ik wil het egaliseren van een betonvloer in de bijkeuken realiseren. Deze is verzakt en hierdoor is een scheur in de vloer ontstaan. Graag zo dun mogelijk egaliseren. Afmetingen: 205 x 230 cm.
maandag 20 november 2017

Laminaat leggen en traprenovatie aanbrengen

Laminaat leggen boven op de slaapkamers en de overloop. In totaal 24 m2. Tevens een traprenovatie met laminaat uitvoeren. De trap heeft 13 treden. Er hoeft geen oude vloerbedekking verwijderd te worden van de trap of boven. De materialen koop ik zelf. Graag een offerte die ik kan indienen bij de gemeente.
donderdag 16 november 2017

Vloertegels verwijderen en vloerverwarming behouden

Er dienen ongeveer 100 m2 vloertegels verwijderd te worden waarbij de vloerverwarming behouden dient te blijven. Het puin zal ook door de vakman afgevoerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius