Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Friesland.

131 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Friesland:

donderdag 28 mei 2020

vloer leggen

vloer leggen in woonkamer 6m x7,80m en gang 2,80m x 2,40m Graag zou ik laminaat willen leggen, en de huidige vloer moet er eerst uitgehaald worden.
woensdag 27 mei 2020

De fundering/vloer voor een grote berging realiseren

Wij willen een berging realiseren van 85 vierkante meter. Constructie tekeningen zijn opgeleverd. Kan op zand worden gestort. Dubbel net vloerdikte 15 cm. Inclusief vlinderen en folie en isolatie. Ga er vanuit dat de werkzaamheden inclusief uitzetten zijn. De omgevingsvergunning zit in de laatste fase. Graag een opgave incl. BTW
donderdag 21 mei 2020

Houten vloer op laten schuren

Graag informatie aangaande het opschuren van een houten vloer. Deze mag zo licht mogelijk worden. Het gaat om 40m2 maximaal. Woonkamer en gang. (2 kamers)
woensdag 20 mei 2020

Hoogkant eiken vloer leggen 100m2

Vloer is al aangeschaft. Mozaiek eiken hoogkant 0,8 x 16 cm. op matjes. Er liggen osb platen. Er moet voor 1 juli +/- 100m2 worden gelegd, geschuurd, afgevuld, gelakt en afgewerkt met plinten 1e foto is het type vloer, andere foto de ruimte waar het moet komen
dinsdag 19 mei 2020

Betonvloer storten

Ik wil eventueel een betonnen vloer laten storten van 50 m2 met een dikte van ongeveer 8cm.
zondag 17 mei 2020

Het leggen van houten vloerdelen op de begane grond

We hebben al wat vloerdelen op het oog. Deze willen we op een deskundige wijze laten leggen. Er ligt nu laminaat en ik neem aan dat dit op beton ligt. Het is de bedoeling dat u de vloer weghaalt en de nieuwe gaat leggen. Zou gaan om ongeveer 52m2.
zondag 17 mei 2020

Betonnen geverfde vloer met vloerverwarming opnieuw verven

Betonnen geverfde vloer met vloerverwarming opnieuw verven. Is amateuristisch gedaan. Verf gechipped op veel plekken. 90m2
zaterdag 9 mei 2020

Restbeton storten voor vloer schuurtje

We willen een vloertje in de tuin laten storten en we hebben ongeveer 6 kuub nodig. Wat kost ons dat? Ik hoor het graag.
zaterdag 9 mei 2020

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming

Vloer woonkamer keuken hal en slaapkamer ongeveer 85 m2. Overal hout met balken bedekt met laminaat. Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen
maandag 4 mei 2020

Tapijt & lijmresten verwijderen

Ik zou graag een vakman willen inhuren om vloerbedekking te laten verwijderen en lijmresten. Dit gaat om een trap, overloop en 1 slaapkamer. De overloop is 4,5 m2. De slaapkamer is 14 m2. De trap weet ik zo even niet. Het is een normale trap.
vrijdag 1 mei 2020

Vloertegels leggen

Leggen van vloertegels 30 x 30 cm in 1 ruimte van 33 m2, geschikte lijm aanwezig, evenals de tegels (roodbruin granieten natuursteentegels). Opdracht te realiseren in overleg maar wel voor 1 juli 2020, bij de offerteprijs graag btw specificeren. Nieuwe betonvloer is pas neergelegd en gevlinderd dus daar kan het zo opgelegd worden.
zondag 26 april 2020

Onder verdieping grindvloer realiseren

Benedenverdieping nieuw huis. 65 m2. Op dit moment zit er een gevlinderde cementdekvloer. Hier willen wij een grindvloer in lichte kleur, het liefste van Stale.
donderdag 23 april 2020

Cement vloer egaliseren

Wij willen graag een cementvloer egaliseren. De vloer is rond de 50 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 22 april 2020

Lijmresten trap verwijderen

Er ligt momenteel tapijt op onze trap van 14 treden. Dit moet eraf want ik wil de trap graag verven. Wat kost mij het als jullie alleen de lijmresten voor mij verwijderen? Stootborden meegerekend + voorrijkosten?
donderdag 9 april 2020

Laminaat leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen in mijn woonkamer. Hoeft niks te worden verwijderd, laminaat koop ik ook zelf.
dinsdag 31 maart 2020

Houten vloer verven

Wij willen onze houten vloer graag laten verven, rond de 40 m2. De vloer is nu wit, we willen deze in een grijstint, zal dus ook geschuurd moeten worden.
maandag 30 maart 2020

Betonvloer ophogen

Woonkamer heeft plavuizen, aangrenzende tuinkamer heeft een houten vloer die 'los' is gelegd met gebruikmaking van messing en groef. De 2 ruimtes zijn op 2 plaatsen met elkaar verbonden. De plavuizen in de woonkamer zijn vervangen door een nieuwe laag plavuizen. Hierdoor is een hoogteverschil van ongeveer 15 mm. ontstaan. Om beide vloeren weer op gelijke hoogte te krijgen zou houten vloer gedemonteerd, opgehoogd en opnieuw geplaatst moeten worden. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er onder de houten vloer vloerverwarming is aangelegd, dus het moet een warmtegeleidende ophoging worden. De oppervlakte van de houten vloer is ongeveer 30 vierkante meter.
zondag 29 maart 2020

Vloer egaliseren

Na de vloerverwarming willen wij de vloer laten egaliseren. De vloer is ongv 45 m2
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leveren en leggen, 130 m2

laminaat leveren en leggen. 130 vierkante meters, woonkamer, hal, slaapkamers, inloopruimte, overloop.
vrijdag 13 maart 2020

Glad/vlak maken van garagevloer

Het glad maken van de betonnen vloer van de garage. Zodat er geen *ruis meer vanaf komt en het beter schoon te houden is. Moet gewoon glad grijs worden In verband met onderhoud. Ong 30 M2
vrijdag 6 maart 2020

Laminaat slaapkamer leggen en leveren

In een kinderslaapkamer van 15 m2 moet een donkere laminaat van middelmatige kwaliteit gelegd worden met onder vloer. Er is namelijk een lekkage van het dakraam geweest waardoor de vloer bol is komen te staan. Wij hebben hoge plinten tegen de muur, ik denk dat de plinten kunnen blijven.
zondag 2 februari 2020

Laminaat leggen

Ik wil graag 60 vierkante meter laminaat laten leggen in de woonkamer/hal. Ik zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan.
zondag 26 januari 2020

Een broodjesvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houten vloer (balken etc) kan vervangen door een broodjesvloer. De vloer is ongeveer 24 m2.
zaterdag 25 januari 2020

Vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Graag willen wij de kruipruimte van onze woning laten isoleren met schuimbeton en voorzien van vloerverwarming. Het betreft een huis uit 1911 met authentieke elementen en een houten vloer en houten fundering. De twee ruimtes die aangepakt moeten worden zijn 27 en 23 m2, de kruipruimte is ongeveer 35 cm diep. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor de kosten van het verwijderen van de houten vloer, het storten van het schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming. Bij voorbaat hartelijk dank.
dinsdag 7 januari 2020

Pvc vloer leggen

Geachte heer/mevrouw, (zijn er wel vrouwelijke stoffeerders?) Het gaat om het volgende. Mijn VG-dochter woont in een twee-kamer-appartement in het oude StayOkay-gebouw in Sneek. Anderhalf jaar geleden is zij op deze Talant-locatie komen wonen. In verband met haar overgehorigheid hebben we bij de start gekozen voor een zachte vloerbedekking (tapijt). Nu blijkt dat dit geen goede keus is geweest; we moeten eigenlijk zo spoedig mogelijk overgaan naar 'harde' vloerbedekking. Hiervoor is de keuze gevallen op CanDo klickpvc met een zgn geintegreerde ondervloer en een vinyl bovenlaag. Het gaat om zo'n 40 m2 dat opnieuw bekleed zou moeten worden. Bij de Praxis heb ik ondertussen de pvc-vloerdelen en de plakplinten besteld en ik verwacht dit materiaal deze week binnenkomt in Sneek. De werkzaamheden zouden bestaan uit het verwijderen van het tapijt en het leggen van de pvc-vloer.

Partners

Partners van Casius