Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Friesland.

132 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Friesland:

zondag 2 februari 2020

Laminaat leggen

Ik wil graag 60 vierkante meter laminaat laten leggen in de woonkamer/hal. Ik zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan.
zondag 26 januari 2020

Een broodjesvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houten vloer (balken etc) kan vervangen door een broodjesvloer. De vloer is ongeveer 24 m2.
zaterdag 25 januari 2020

Vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Graag willen wij de kruipruimte van onze woning laten isoleren met schuimbeton en voorzien van vloerverwarming. Het betreft een huis uit 1911 met authentieke elementen en een houten vloer en houten fundering. De twee ruimtes die aangepakt moeten worden zijn 27 en 23 m2, de kruipruimte is ongeveer 35 cm diep. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor de kosten van het verwijderen van de houten vloer, het storten van het schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming. Bij voorbaat hartelijk dank.
dinsdag 7 januari 2020

Pvc vloer leggen

Geachte heer/mevrouw, (zijn er wel vrouwelijke stoffeerders?) Het gaat om het volgende. Mijn VG-dochter woont in een twee-kamer-appartement in het oude StayOkay-gebouw in Sneek. Anderhalf jaar geleden is zij op deze Talant-locatie komen wonen. In verband met haar overgehorigheid hebben we bij de start gekozen voor een zachte vloerbedekking (tapijt). Nu blijkt dat dit geen goede keus is geweest; we moeten eigenlijk zo spoedig mogelijk overgaan naar 'harde' vloerbedekking. Hiervoor is de keuze gevallen op CanDo klickpvc met een zgn geintegreerde ondervloer en een vinyl bovenlaag. Het gaat om zo'n 40 m2 dat opnieuw bekleed zou moeten worden. Bij de Praxis heb ik ondertussen de pvc-vloerdelen en de plakplinten besteld en ik verwacht dit materiaal deze week binnenkomt in Sneek. De werkzaamheden zouden bestaan uit het verwijderen van het tapijt en het leggen van de pvc-vloer.
maandag 6 januari 2020

Cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton

We willen in huis een cement dekvloer met vloerverwarming laten plaatsen. De vloerverwarming leg ik zelf aan. De vloer die er op dit moment in ligt is een niet afgewerkte schuimbetonvloer met hier en daar wat hoogte verschillen. Graag ontvang ik een prijs voor het storten van ongeveer 90 m2 cement dekvloer. Is het ook mogelijk om deze vloer in 1 keer af te werken zodat het geschikt is om in te wonen? Ik denk aan woonbeton of iets dergelijks.
zondag 29 december 2019

Gietvloer aanleggen in een hal

Ik ben op zoek naar een vakman die in mijn hal aan de slag kan. Ik heb nu in mijn hal tegels liggen. Ik wil op de plek van de tegels een gietvloer met e.v.t. een vloerverwarming. De tegels die er nu liggen ga ik zelf verwijderen. In de hal zit een vaste trap met een aangrenzend toilet. Ik wil mij laten oriënteren over de vloerverwarming.
maandag 9 december 2019

Laminaat leveren en leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn laminaat in mijn woonkamer, keuken en gang. Het is is ongeveer 45 m2. Ik haal zelf het huidige laminaat eruit. De vakman mag het nieuwe laminaat aanbieden.
maandag 25 november 2019

Laminaat leggen in slaapkamer

Laminaat leggen incl. plinten en planken. Het is 25 m2. Oude laminaat verwijder ik zelf. Ik ontvang graag een offerte exclusief het laminaat.
donderdag 21 november 2019

Laminaat leggen

Wij gaan verhuizen naar een woning waar bij op de 1e en 2e verdieping wij graag laminaat met ondervloer en hoge plinten leggen. Het betreft 5 slaapkamers en 2 overlopen. Totaal ongeveer 90 m2.
donderdag 21 november 2019

Laminaat vloer leggen in vier slaapkamers en een hal

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer van ongeveer 85 vierkante meter. Het gaat om 4 slaapkamers en een hal. Er kan direct gelegd worden, de vloer is al verwijderd. We hebben het laminaat en de ondervloer al liggen. Graag ontvangen we een offerte.
donderdag 14 november 2019

Woonkamer laminaat en ondervloer ivm waterschade

Ik wil laminaat vervangen na aanleiding van water schade laminaat, plus de onder vloer Woonkamer is ongeveer 32 vierkant meters
vrijdag 25 oktober 2019

Laminaat leggen

Ik zoek iemand voor het leggen van laminaat op de beneden en bovenverdieping plus de trap. Gaat om 80 m2, vakman kan meteen beginnen.
zondag 13 oktober 2019

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Ik wil een vloerverwarming op een houten vloer (kruipruimte ( van 7000 x 3750 mm en 220 ruimte onder de balk) en een gedeelte betonvloer zonder kruipruimte ( frezen?) De kruipruimte moet hiervoor opgevuld worden met schuimbeton. Kunt u me daar een offerte voor sturen? De oppervlakte van de woonkamer is 7 x 3,75 meter.
dinsdag 17 september 2019

Een laminaatvloer vervangen

Ik zoek een laminaatlegger die mijn bovenverdieping kan voorzien van een nieuwe vloer. Het gaat om het verwijderen van de bestaande vloer en het plaatsen van nieuw laminaat. Er is een ondervloer aanwezig die ook gelegd moet worden. Het gaat om een betonnen ondergrond van 40 m2. De benodigde materialen regelen we zelf.
maandag 19 augustus 2019

Laminaat leggen na waterschade

Naar aanleiding van waterschade door het lekken van de wasmachine (fabricage fout) wil ik graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de huidige laminaatvloer. De vloer ligt op de zolderverdieping en heeft een oppervlakte van ca 5,60 x 7,50 = 42 m2
zondag 14 juli 2019

Grindvloer reinigen en repareren

In de eetgedeelte van mijn woning is mijn vloer beschadigd. Het bedrijf die de grindvloer heeft gelegd bestaat niet meer. In de vloer zijn veel putjes. Ik wil graag dat de grindvloer in de eetgedeelte gerepareerd wordt. Het is ongeveer 10 m2. Ik heb nog een zak grind.
dinsdag 2 juli 2019

Vinyl leggen

Ik heb in mijn vloer van vinyl een brandgat en een scheur dus nu heb ik een offerte nodig voor de verzekering. De gehele woonkamer is 40 m2.
donderdag 27 juni 2019

Betonvloer voor schuur

Wij willen een betonvloer laten storten voor een houten schuur met plat dak van 8 meter (lengte) x 3,50 meter (breedte) x 2,75 meter (hoogte). Voorbereiding doet de hovenier. Dikte: 12 of 15 cm gewapend beton. Afwerking in overleg. Graag op korte termijn, want de hovenier kan nu niet verder met de tuin... Bouwterrein is goed bereikbaar via breed tegelpad.
dinsdag 21 mei 2019

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik zoek een aannemer die onze houten vloer kan vervangen door een schuimbetonvloer met afdekvloer echter zonder vloerverwarming. De oppervlakte van de kamer is 830 bij 390 bij 40 cm en de aansluitende keuken 210 bij 350 bij 40 cm. De 40 cm betreft de totale diepte van de aan te leggen betonnen vloer. Dit alles inclusief hoogtepaaltjes.
zaterdag 11 mei 2019

Anhydrietvloer laten leggen

Ik wil graag 73 m2 over mijn vloerverwarming heen. De vloerverwarming ligt er 18 mei in daarna spoedig mogelijk de anhydriet.
vrijdag 10 mei 2019

Scheuren in grindvloer repareren

In de woonkamer van 50 m2 ligt een grindvloer. De naden van de ondervloer is niet afgeplakt waardoor er in de vloer 5 a 6 scheuren zijn. Deze wil ik graag laten repareren.
maandag 6 mei 2019

Laminaat leggen

In de woonkamer en de hal van ongeveer 55 m2 en de gang van ongeveer 6 m2 wil ik een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen.
donderdag 25 april 2019

Vloer van schuimbeton aanbrengen en cementen dekvloer

Ik wil mijn woning laten voorzien van een schuimbeton vloer. Oppervlakte is 44 m2 diepte circa 50 cm. De bedoeling is dat hier vloerverwarming bovenop komt en vervolgens een cement dekvloer op komt. De demontage van de oude houten vloer doen wij zelf, en het aanleggen van de vloerverwarming ook. Graag hoor ik van u wat de kosten hiervan ongeveer zullen zijn. (plastic aanbrengen + schuimbeton + cement dekvloer (vlak).
dinsdag 9 april 2019

Broodjesvloer leggen

Ik wil graag een houtenvloer vervangen voor broodjesvloer. Het gaat om een oppervlakte van 35 tot 40 m2.
donderdag 28 februari 2019

Parketvloer leggen

Het betreft het leggen van een lamelparketvloer licht eiken, ook de optie meenemen voor visgraat, voor 138 m2 exclusief snijverlies. Met ondergrond en hoge witte plinten inclusief leggen. De vloer mag niet zo min mogelijk verkleuren ivm grote hoeveelheid zon. Vanwege ons bouwdepot moeten we de prijs zo veel mogelijk drukken. Mochten er goedkopere opties zijn qua hout, dan horen we het graag. De ondergrond is in de meeste gevallen een houten ondergrond/vloer dus daar graag rekening mee houden.

Partners

Partners van Casius