Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Urk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Urk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Urk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Urk of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Urk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Urk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Urk:

Laminaat leggen

Ik wil laminaat en plakplinten leggen in de woonkamer, 2 slaapkamers en een overloop. Het oppervlak is ongeveer 70 m2.

Laminaat leggen

Ik wil mijn laminaat opnieuw in chalet leggen. Het gaat om een oppervlak van 50-60 m2.

Cementdekvloer egaliseren

In de loop van het jaar wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning die naar verwachting in maart 2018 zal worden opgeleverd. Wij zijn nu de kosten van de afwerking in kaart aan het brengen. Wij ontvangen voor het egaliseren van de cementdekvloer van 48 m² graag een prijsopgave.

Parket schuren en behandelen

Het gaat om een parket houten vloer in de woonkamer op de begane grond. De vloer is 10 jaar oud en nog nooit geschuurd. De vloer staat momenteel in de olie met een wax laag. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 a 35 m2. De ruimte word leeg aangeboden.

Houten vloer laten vervangen door beton

Ik wil een houten vloer laten vervangen door een betonvloer. Oppervlak 20 m2. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de houten vloer.

Visgraat parket vloer aanleggen

Ik zoek iemand die ervaring heeft met het leggen van een visgraat parket vloer, deze vloer moet geniet worden op een spaanplaat ondervloer

In kader van verhuizing laminaat leggen ...

In kader van verhuizing laminaat leggen in woonkamer, halletje en slaapkamer. Laminaat is al besteld bij Praxis en wordt 24-03 bezorgd .

We zoeken een vakkundig iemand wie onze ...

We zoeken een vakkundig iemand wie onze natuursteen vloer wil leggen.. En ik hoop dat de prijs mee mag vallen. Gaat om 65m2.

ik heb bourgondische dallen ...

ik heb bourgondische dallen liggen. oppervlakte ongeveer 60m2 moet gelegd worden. materiaal kan ik evt. voor zorgen. vloerverwarming kan ik evt. ook verzorgen via ander bedrijf. termijn: tussen juni en eind september

Leggen van een massiev plankenvloer van ...

Leggen van een massiev plankenvloer van 55 m2