Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat voor de verzekering:

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag 28 m2 laminaat laten leggen op zolder. Er ligt al laminaat, en ik laat deze graag eerst verwijderen, voordat het nieuwe gelegd word. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat voor de verzekering uit heel Nederland:

Herstellen (water)schade aan wanden en vloeren

Op de 3e verdieping (met lift) hebben we o.a. in de woonkamer en de bijkeuken waterschade aan de wanden, vinyl en (klik)laminaat en de ondervloer. Zie foto's. Dit moet allemaal hersteld worden en we hebben voor de verzekering ook een offerte nodig.

Laminaat schade herstel

Vorig jaar mei stond mijn beneden verdieping blank. Het staat bol en sluit niet meer op elkaar aan. Ben al tijdje bezig met verzekering. Hopelijk is het laminaat ondertussen niet uit de handel gehaald. Heb dus in ieder geval een offerte nodig van de schade die hersteld moet worden. Maximaal de hele beneden verdieping heb alles doorlopend dus geen dorpels. Is ongeveer 80 m2.

Reparatie laminaat voor verzekering

Zoek een vakman voor het leggen van 55 m2 laminaat . Ondervloer ligt er al, huidige vloer verwijderen en afvoeren.

Vervangen laminaat na waterschade door lekkage

Na lekkage in onze badkamer is het kliklaminaat in gedeelte van aangrenzende gang en slaapkamer beschadigd. Ook is er schimmel onder het bestaande laminaat ontstaan op de ondervloer en wellicht zelfs hieronder. Bestaand laminaat en ondervloer dienen verwijderd te worden. Schimmel indien aanwezig op beton dient ook verwijderd/gereinigd te worden. Vervolgens dient er nieuw laminaat met ondervloer aansluitend op bestaande vloer geplaatst te worden (bestaande vloer is gelegd in 2014). Oppervlakte gang circa 3,00 meter x 1,90 cm en slaapkamertje 2,50 meter x 1,80 meter. Dient met spoed gerepareerd te worden. Ook hebben wij een offerte nodig voor onze verzekering.

Laminaat leggen

Graag zou ik de vloer op de zolder willen vervangen, hier zou ik graag nieuw laminaat gelegd willen hebben, materiaal graag in overleg met de vakman. Het gaat om ongeveer 27 m2. Offerte is voor de verzekering.

Laminaat vervangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de verzekering voor het repareren van mijn laminaat inclusief plinten. Tussen de laminaatdelen is een opening onstaan en de plinten zijn losgekomen. In totaal zijn er 12 plinten losgekomen. Mijn laminaat is doorgelegd en heeft een oppervlakte van 80 m2. Graag ontvang ik een offerte met de indicatie van de kosten voor reparatie of vervanging wanneer reparatie niet mogelijk is.

Offerte waterschade laminaat

Wegens waterschade enkele maanden geleden dient het laminaat vervangen te worden. Gaat om een totaal vloeroppervlakte van 80m2 waarvan ongeveer 50 m2 eruit gehaald moet worden. Het gaat om tegellaminaat Helix Stone waarbij ik geen artikelnummer heb en dus niet weet of het nog bestaat. Er is een kans dat er een heel nieuw laminaat in moet worden geplaatst als dat laminaat niet meer bestaat. In dat geval zal alles vervangen moeten inclusief ondervloer, plinten, verwijderen meubels, en opslag. Graag een complete offerte voor het indienen bij de verzekering.

Laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen

Door waterschade dient mijn vloer in de woonkamer eerst verwijderd te worden en hierna moet hier een nieuwe vloer worden gelegd. Uiteraard is hierbij het afvoeren van de oude vloer ook nodig. Het gaat om een ruimte van in totaal 40 m2. Hierbij moet ook 40 m2 ondervloer gelegd worden en er moet 40 strekkende meter plakplint aangebracht worden. Het gaat hier om kliklaminaat. Graag zou ik een aantal offertes ontvangen om te kunnen overleggen met de verzekering of dit geaccepteerd en dus vergoed wordt.

Laminaat voor de verzekering vervangen

Ik wil graag nieuwe laminaat in de woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van circa 49m2. De reden hiervan is dat er in mijn hele huis het laminaat omhoog is gekomen.Dus mijn huidige laminaat moet eruit en daarvoor moet er nieuwe laminaat geplaatst worden. Graag wil ik de vloeren afgewerkt hebben met plinten. Laminaat is nog niet aangeschaft.

Laminaat voor de verzekering vervangen

Ik heb waterschade gehad in huis en wil een vrijblijvende offerte voor nieuwe laminaat en ondervroeg (gemiddelde prijs). Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter witte mdf plint van 8 cm hoog.

Partners

Partners van Casius