Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer op grindvloer:

Betonvloer op grindvloer

Wij willen onze grindvloer vol laten storten met beton ipv coating, uiteindelijke doel is een betonvloer ipv grindvloer. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Bellen graag na 16 uur.
Onze klant uit Emmeloord (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer op grindvloer uit heel Nederland:

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de woonkamer/keuken, kamer heeft een grindvloer, maar deze is eventueel te verwijderen en dan gaat het om een betonvloer.

Leggen van een grindvloer

Ik wil dat er een grindvloer met sealinglaag in mijn garage wordt gelegd, dit moet op de huidige betonvloer van 20 m2.

Lijmresten verwijderen en betonvloer egaliseren

Op de begane grond willen wij graag een grindvloer laten aanleggen. Hiervoor dienen de lijmresten van de tegels op de cementvloer verwijderd te worden. De oppervlakte is ongeveer 78 m2. Het werk dient bij voorkeur volgende week gedaan te worden.

Verwijderen van de grindvloer

Er dient ongeveer 100 m2 grindvloer te worden verwijderd welke ligt op een betonvloer waar vloerverwarming onder zit. Ik help zelf mee om de rotzooi op te ruimen, dus dit hoeft niet te worden berekend.

Grindvloer op de betonvloer aanbrengen

Siergrindvloer met glitter leggen op betonvloer zonder vloerverwarming. Vloeroppervlak ongeveer 80 m2.

Grindvloer op de betonvloer aanbrengen

Een grindvloer op het kale beton leggen. Ruimtes: woonkamer + open keuken, kamertje en gang. Er zitten drempels op de vloer. Oppervlak in totaal 52 m2.

Betonvloer egaliseren

Ik wil een betonvloer van 80 m² laten egaliseren. Het gaat om de toiletruimte, de gang, de woonkamer en de keuken. Ik wil de klus vóór 1 oktober afgerond hebben, omdat daarna een grindvloer geplaatst zal worden. Ik ontvang graag een offerte.

Grindvloer verwijderen en betonvloer schoonmaken

Wij hebben een woning gekocht, waar wij graag half juli willen gaan wonen. Er zit in de aangebouwde serre van ongeveer 15 m² een grindvloer die wij willen laten verwijderen. Wij hebben de tegelvloer in de keuken van 11 m² en de hal van 6 m² verwijderd en daar is een dikke laag egalisatiemortel of lijm op de betonnen vloer achtergebleven. Ook die laag willen wij laten verwijderen, zodat de ondervloer geschikt is voor een nieuwe afwerking. Wij hopen dat er bedrijven zijn die hier op korte termijn tijd voor hebben, zodat we een beetje binnen ons toch wel strakke schema kunnen blijven. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor de verschillende onderdelen van deze klus.

Grindvloer met open structuur verwijderen

Hoeveel kost het ongeveer om 90 m2 grindvloer met een open structuur te laten verwijderen? De betonvloer met vloerverwarming die er onder ligt moet er in blijven. Het betreft de benedenverdieping (hal, woonkamer en keuken en boven de overloop).

Grind- en betonvloer leggen

Wij willen een nieuwe vloer in onze keuken en zijn ons vrijblijvend aan het oriënteren. De ruimte is 27 m2. Een bestaand gedeelte van 12 m2 met een open grindvloer en een nieuwe gedeelte met een betonvloer van 15 m2. De offerte moet compleet zijn met materiaal en leggen.