Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer op grindvloer:

Betonvloer op grindvloer

Wij willen onze grindvloer vol laten storten met beton ipv coating, uiteindelijke doel is een betonvloer ipv grindvloer. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Bellen graag na 16 uur.
Onze klant uit Emmeloord (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer op grindvloer uit heel Nederland:

Doucheruimten in sportfaciliteit opknappen

Er is achterstallig onderhoud in dames en herendouche van een pand op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het idee is om enkele douches af te sluiten, de boel netjes te maken en de resterende douches op te knappen. Er is sprake van reparatiewerk en er moet grondig schoon gemaakt worden of een passend alternatief gekozen worden. Bijvoorbeeld de tegelwanden en vloeren afsmeren met grindvloer of betonvloer of iets dergelijks. Een goed advies is welkom.

Grindvloer plaatsen en eventueel vloerverwarming

Ik wil graag een grindvloer en eventueel vloerverwarming. Ik heb een betonvloer waar ik de parketvloer van verwijderd heb en zodoende 15 a 16 mm dieper zit dan de keuken. De grindvloer neemt ongeveer 6 mm dikte in beslag. Dus blijft er 9 a 10 mm over voor vloerverwarming zonder te frezen. Ik weet niet of er gefreesd moet worden. De totale oppervlakte is 30 m2.

Vloerverwarming infrezen in beton

Vloerverwarming infrezen en aansluiten. Betreft de woonkamer. Er zit een betonvloer in met egaline en een grindvloer. Het gaat om 50 vierkante meter.

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de woonkamer/keuken, kamer heeft een grindvloer, maar deze is eventueel te verwijderen en dan gaat het om een betonvloer.

Leggen van een grindvloer

Ik wil dat er een grindvloer met sealinglaag in mijn garage wordt gelegd, dit moet op de huidige betonvloer van 20 m2.

Lijmresten verwijderen en betonvloer egaliseren

Op de begane grond willen wij graag een grindvloer laten aanleggen. Hiervoor dienen de lijmresten van de tegels op de cementvloer verwijderd te worden. De oppervlakte is ongeveer 78 m2. Het werk dient bij voorkeur volgende week gedaan te worden.

Verwijderen van de grindvloer

Er dient ongeveer 100 m2 grindvloer te worden verwijderd welke ligt op een betonvloer waar vloerverwarming onder zit. Ik help zelf mee om de rotzooi op te ruimen, dus dit hoeft niet te worden berekend.

Grindvloer op de betonvloer aanbrengen

Siergrindvloer met glitter leggen op betonvloer zonder vloerverwarming. Vloeroppervlak ongeveer 80 m2.

Grindvloer op de betonvloer aanbrengen

Een grindvloer op het kale beton leggen. Ruimtes: woonkamer + open keuken, kamertje en gang. Er zitten drempels op de vloer. Oppervlak in totaal 52 m2.

Betonvloer egaliseren

Ik wil een betonvloer van 80 m² laten egaliseren. Het gaat om de toiletruimte, de gang, de woonkamer en de keuken. Ik wil de klus vóór 1 oktober afgerond hebben, omdat daarna een grindvloer geplaatst zal worden. Ik ontvang graag een offerte.