Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Emmeloord of directe omgeving.

200 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Emmeloord:

Laminaat leggen

Wij willen in de gang en in de woonkamer laminaat laten leggen. Zo rond de 52 m2. Plus lage plinten en de gang een kleine deel hoge plinten. Ook ondervloer graag laten leggen. Ook 52 m2

Vloerverwarming dichtsmeren

In Emmeloord heb ik een nieuwbouwhuis gekocht. Ons huis word 29 november 2019 opgeleverd. In de keuken, woonkamer en hal wordt een vloerverwarming gefreesd. Het oppervlak is totaal ongeveer 65 m2. Nu moet deze vloer dichtgesmeerd worden. Graag hoor ik wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Nieuwe laminaatvloer leggen

Ik wil de laminaat vloer graag verwijderen en een nieuwe leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Plavuizen verwijderen, vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Ik wil mijn benedenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Er liggen op dit moment plavuizen in die verwijderd moeten worden. Vervolgens wil ik er waterbestendig laminaat in hebben. Graag zou de klant in de offerte ook willen weten wat de eventuele kosten zouden zijn voor vloerverwarming.

Betonvloer op grindvloer

Wij willen onze grindvloer vol laten storten met beton ipv coating, uiteindelijke doel is een betonvloer ipv grindvloer. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Bellen graag na 16 uur.

Anhydrietvloer egaliseren

We hebben een nieuwe anhydrietvloer van 30 m², welke aansluit op een bestaande zandcementvloer die op een aantal plekken hoger ligt. Het gaat om 5 tot 18 mm hoogteverschil. We willen de anhydrietvoer laten drogen en over ongeveer 3 weken laten egaliseren, zodat die gelijk komt te liggen met de bestaande vloer. De totale oppervlakte van de ruimte is ongeveer 80 m². We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Vloer leggen in huis

Laten leggen van een vloertje in een huis met 193m2 aan ruimte wou graag een indicatie wat het ongeveer zou kosten

Grindvloer reinigen en repareren

Wij hebben een woonkamer met open keuken waarin een grindvloer ligt. In deze vloer zit er een enorme scheur, een paar kleine scheurtjes en hij is erg vuil. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 60 tot 66 m2. Graag zouden wij een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken en herstellen van de vloer.

Laminaat en plakplinten laten leggen

Laminaat laten leggen, circa 50 m2. Plus plakplinten. De ondervloer ligt er al. Het oude laminaat halen we zelf weg. Zal waarschijnlijk in 2 gedeeltes moeten gebeuren i.v.m. het verplaatsen van de meubels. De offerte moet eerst goedgekeurd worden door de verzekeraar.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Op maandag 5 december wil ik graag ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m2 en de lokatie is op de eerste verdieping.

Plinten in de hele woning monteren

Ik wil graag plinten in alle vertrekken van mijn nieuwbouwwoning laten monteren, met uitzondering van de wc beneden, voorraadkast en badkamer. De plinten moeten nog wel op maat worden gezaagd. Kunnen de werkzaamheden medio volgende week of anders in week 45 worden uitgevoerd?

Laminaat laten leggen

Ik heb een keuken en een gang waar ik graag laminaat wil laten leggen. Het gaat om een keuken van 8 m2 en de gang is ongeveer 6 m2. Het gaat om laminaat en plinten. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Er hoeft geen ondervloer te komen.

Reparatieklus aan het laminaat

Een klant van ons heeft bij ons (Praxis Emmeloord) laminaat gekocht en door een externe partij laten leggen. Dat is niet goed gelegd en het staat nu bol. Deze man zit zelf in een rolstoel en kan niets zelf. Ik als winkelpersoneel ben bij de man geweest en het op meerdere plekken te strak gelegd en gekit. Ook in de slaapkamer staat het laminaat bol. Hij wil graag een offerte over de kosten van het repareren hiervan. Er zijn foto's van, die kunnen vanuit Praxis gemaild worden.

Laminaatvloer leggen

We wonen in zweden maar verhuizen per 1 september naar Emmeloord. Wij willen graag voor die datum een laminaatvloer (celebration naturel geolied eiken) laten leggen. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2, tevens moet er een (first floor isoline) ondervloer geplaatst worden. Gaat om de woonkamer, keuken, hal, berging en slaapkamer. Het is nog niet duidelijk of er nieuwe plinten gelegd moeten worden. Kunnen jullie dat voor 1 september realiseren? Gaarne antwoord per email. Mobiele ontvangst hier is soms slecht.

PU gietvloer aanbrengen

Wij hebben al meerdere offertes op laten maken voor een gietvloer maar deze zijn allemaal ver afgelegen van onze toekomstige woonplaats Emmeloord. Globaal heeft deze woning een begane grond pop. Van 100 m2.

Grindvloer leggen

Ik wil graag een grindvloer van 46 m2 laten leggen. Het gaat om de woonkamer, de keuken en de hal. Er liggen nu plavuizen in de keuken en de hal, in de woonkamer ligt laminaat. Wat kost ons dat?

Lijmresten verwijderen en vloer glad opleveren

Wij hebben harde lijm resten op de beneden verdieping van ons huis, gaat om de woonkamer, keuken en de bijkeuken, totale oppervlakte is rond de 40 vierkante meter. Wij zoeken een manier om de vloeren lijmvrij te maken of egaliseren, afhankelijk van wat goedkoper is. Wij moeten de sleutels 23 november inleveren, dus enige haast is van belang! Het huis is leeg, dus u kunt er zo bij.

Bestaande vloer egaliseren

Ik wil graag een vloer van 8 x 2 meter laten egaliseren. Hoogte ongeveer 5 mm.

Eiken lamelvloer laten leggen

Graag zou ik een nieuwe eikenvloer willen laten leggen. De oude ga ik zelf verwijderen en de nieuwe ga ik zelf aanschaffen. Het is in de huiskamer, ongeveer 37 vierkante meter. Nadat de vloer gelegd is wil ik deze graag laten behandelen met waxolie.

Parketvloer schuren en in andere kleur lakken

Ik Heb een parketvloer in de hal en woonkamer, bij elkaar zo ongeveer 45 m2. Nu heb ik gehoord dat als je de vloer laat schuren de vloer daarna ook in een andere kleur kan laten lakken/olieën. Wat zou dat ongeveer gaan kosten?

Parketvloer schuren

Graag offerte voor het verwijderen van een chloorvlek in de houten parketvloer. Ik heb een bus chloor laten vallen en er is een grote vlek van ongeveer 1 bij 3 meter ontstaan die ik er niet meer uit krijg. Graag advies of dit op te lossen is of dat de hele vloer geschuurd en in de olie gezet moet worden.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen, dit is over de gehele beneden verdieping. Met ondervloer en afwerking van plinten. Alle materialen zijn van de Praxis.

Egaliseren

Mijn serre vloer is iets verzakt. Ik wil er pvc click vloer op leggen . Maar moet eerst even goed uitgevlakt worden.16,8 vierkante meter

Laminaat vloer leggen

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer. De grootte van de ruimte is rond de 66m2.

Flexx floor leggen

Wij hebben 45 vierkante meter flexxfloor te leggen. De ondervloer is een betonnen vloer, de vloer moet in ieder geval in de primer en wellicht op enkele plekken geëgaliseerd worden. Daarnaa moet de Flexxfloor gelegd worden, het betreft een grijze vloer met enkel in de randen een patroon.