Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren:

Vloer egaliseren

Wij hebben een schuur van 6 x 3. Hier ligt een lelijke vloer van egaline met betonverf in. Wij willen een strakke vloer zodat we deze kunnen coaten. Wellicht kan dit kleine klusje met een grote klus in de buurt worden gecombineerd
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren uit heel Nederland:

Stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc vloer leggen

Ik wil graag diverse klussen uitbesteden: 1) Muur opnieuw stucen (7.20 lang en 2.20 hoog) 2) Deuropening dichtmaken 3) Huidige tegelvloer verwijderen, vloer egaliseren en pvc leggen. (41 m2) 4) Elektrische vloerverwarming leggen op keukenvloer (3.2 x 2 )

Betonnen vloer egaliseren

Betonnen vloer egaliseren, het is een betonnenvloer waar wat onevenheden in zitten. Het gaat om een oppervlakte van 75m2.

Egaliseren ondervloer woonkamer

Woonkamer vloer alleen egaliseren. Is in totaal ongeveer 60 m2.

Egaliseren plavuizenvloer

Wilt U een offerte maken voor het egaliseren van een plavuizenvloer? gegevens: begane grond, 65 m2, plavuizen zijn 33x50 cm. Na het egaliseren wordt er een laminaat vloer gelegd. Ik heb begrepen dat een ondervloer dan noodzakelijk is.

Spoedklus vloer egaliseren

SPOEDKLUS! We hebben een vloer waarvan de plavuizen verwijderd zijn en nu weer geëgaliseerd moet. Hierna wordt een PVC vloer verlijmd. Vloer is 70m2 egalisatie moet aardig dik schat 3mm-tot 20mm op enkele stukken. Vloer moet 4 maart gelegd kunnen worden. Dus egalisatie 2 maart of waarschijnlijk nog eerder. Zie in de link een filmpje en foto's.

Egaliseren van een vloer

Het betreft een hal van 6m2. Daar is ook een wc en de trap dus iets kleiner. Dit wil ik graag egaliseren.

visgraat hout parket verlijmd leggen én afwerken

Wij willen in onze woning een houten visgraat parket vloer laten leggen, het gaat om ongeveer 50m2. Er is onlangs een nieuwe zandcement dekvloer gelegd dus egaliseren is waarschijnlijk niet nodig. Het gaat alleen om de benedenverdieping, deze bestaat uit een heel klein halletje, woonkamer, keuken, badkamer en een bijkamertje. Graag willen wij ook dat er hoge plinten van ongeveer 8-10 cm gemonteerd worden (evtueel zou u die kunnen leveren). Ook moet de vloer afgewerkt worden, wij hebben zelf al een white wash.

Vloer egaliseren

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor het egaliseren van de ondervloer. Vloerbedekking is al verwijdert. Het gaat om de hal, huiskamer en beneden verdieping samen 50 m² (huiskamer 28 m², hal 5,5 m² en beneden verdieping 16,5 m²). Ik kon maar 1 foto toevoegen dus een foto van de beneden verdieping kan ik nog nasturen. Graag verneem ik ook of jullie op kort termijn beschikbaar zijn gelet op enige haast.

Vloer egaliseren

Vloerverwarming is dicht gesmeerd maar niet glad Dient geëgaliseerd te worden voor lijmen parket 45 m2 fermacell plaat en 20 m2 zand cement vloer

Vinyl vloer + tegels

Betreft kleine keuken, hal en toilet. De tegelvloer egaliseren en vinyl vloer leggen 8m2 aan keuken en 7m2 aan gang Toilet muren betegelen van ongeveer 7m2. Eventueel nog andere werkzaamheden Het lijkt me het best eerst af te spreken

Partners

Partners van Casius