Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pvc pure click parket leggen:

PVC pure click parket leggen

In de woonkamer en 2 aangeschakelde hallen (in totaal +/- 63 m2) moet het PVC click vloer worden gelegd. Materialen (PVC click laminaat _ondervloer en ook de plinten) lever ik zelf. In de bijlage stuur ik ook het plattegrond (kamers 1,2 en 3 zijn voor de vloerlegging) en technische specificatie t.b.v. PVC click laminaat.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc pure click parket leggen uit heel Nederland:

PVC-vloer leggen

Het gaat om 95 m2 PVC click van Berry Alloc pure Click 55 Eik 296 L. Op de begane grond + 60 meter hoge plint van 70 x 14 mm. In 2 fase's uit te voeren. Het kan van twee kanten gelegd worden. In de huiskamer, keuken en gang moeten doorgelegd worden. De ondergrond is een betonnen vloer. De oude vloerbedekking halen we er zelf uit.

Click PVC leggen

In de woonruimte groot 43,74 m2 moet clic PVC worden gelegd met rubbercompound ondervloer. Het PVC moet zijn de Markham Oak Light. Pure Allure Locking 5 x 190 x1210 mm. De aanbiedingsprijs moet dus zijn PVC + ondervloer + legkosten.