Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor massief jatoba houten vloer herstellen na waterschade:

Massief Jatoba houten vloer herstellen na waterschade

In mijn woonkamer met keuken ligt een massieve Jatoba houten vloer van 40 m². Er is aan het deel van 10 m² in de keuken waterschade ontstaan. Ik wil dat deel laten herstellen of vervangen en daarbij dan de hele vloer van 40 m² opnieuw laten schuren en oliën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor het werk aan de keukenvloer heb ik die nodig voor mijn verzekeringsclaim.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor massief jatoba houten vloer herstellen na waterschade uit heel Nederland:

Jatoba parket met V-groef schuren en lakken

Graag ontvangen wij een offerte voor parketvloer schuren en lakken in onze nieuwe woning, zo mogelijk op de laatste werkdagen van december 2015 of de eerste werkdag(en) van 2016. We weten niet precies welke houtsoort er ligt, verkopend makelaar zei Jatoba, wel dat het massief parket is met V-groef. De L-vormige woonkamer is 8.50 x 4.20 meter plus iets verhoogde eetkamer 4.50 x 2.90 meter, afgerond 49 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Schadeherstel waterschade

Vrijblijvende offerte na geleden waterschade Plaatsen container tbv opslag inboedel Verwijderen/afvoeren van 2 binnendeuren Verwijderen/afvoeren van 50m2 massief hardhouten Jatoba vloer Verwijderen/afvoeren 2 gipsplaten wanden (2x2,5m) Plaatsen nieuw plafond (dubbelplaats) in de aanbouw 10m2, rachelwerk is aanwezig gedeeltelijk isolatie aanbrengen (1,5 x 2m) Plaatsen 2 nieuwe gipsplaat wanden. Electra controleren dan wel vervangen. Stucwerk (glad) in de uitbouw (2x5x2,5m) Schilderwerk gehele uitbouw (2x5x2,5) Plaatsen ontvochtigers alvorens de nieuwe vloer te kunnen plaatsen Plaatsen nieuwe compleet afgewerkte massief hardhouten Jatoba vloer 50m2

Repareren, schuren + olien Jatoba vloer

Na lekkage nieuw leggen van 2m2 massief houten Jatoba vloer (dient te worden meegenomen). Aansluitend schuren en olien van hele appartement 60m2.

Betreft leggen van Jatoba massief parket ...

Betreft leggen van Jatoba massief parket 23mm dik. Betreft woonkamer, open keuken en gang/hal in nieuwbouwwoning. Uitvoeringsdam omstreeks februari 2009. Totale oppervlakte 55 m2. Zwevend leggen inclusief ondervloer. Tevens olien van de vloer. Alle materialen zijn al ingekocht bij Fairwood in Tiel.

betreft het leggen van massief jatoba ...

betreft het leggen van massief jatoba vloerdelen 33 m2, evtentueel met een ondervloer!!

Het betreft het volgende: Beneden etage ...

Het betreft het volgende: Beneden etage (beton): leggen ondervloer/vloer massief hout van het type Jatoba 1ste etage (hout): leggen ondervloer/vloer parket van het type Merbau Eventueel ook 2de etage leggen ondervloer/vloer parket van het type Merbau

Leggen van een jatoba massief jewe ...

Leggen van een jatoba massief jewe vloer, niet lijmen of spijkeren, geen houten (regel)ondervloer (denken we). Is een kliksysteem (hoeft niet te worden aangeslagen, ligt los) dus snel te leggen. Dus vnl. het zagen van de delen en meten van kanten en zagen ervan. Veel van de kamer is rechthoekig, weinig scheef of rare kantjes.