Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in diverse ruimtes:

Laminaat leggen in diverse ruimtes

Ik wil 73 m² laminaat laten leggen in mijn woonkamer, hal en 2 slaapkamers. Ik haal zelf het oude laminaat weg. Tijdens de klus moeten er wat meubels worden verplaatst. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van het laminaat.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in diverse ruimtes uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg staan. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast.

Diverse klussen

Vloer leggen. Ik wil graag mijn woning leggen met laminaat (ongeveer 80m2) inclusief dampdichte ondervloer en hoge plinten. Boven moet het tapijt eruit (verlijmd) Muren en plafond verven. Trap: Lijmresten verwijderen, schuren en bekleden van de trap met overzettrede van JEWE. Stootborden bekleden met lakboard. Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Graag telefonisch contact opnemen.

Laminaat leggen en afwerking dak repareren

Ik wil 16m2 laminaat latten leggen. Materiaal heb ik. Beschadiging dak Door lat in verstek te zagen. Wat gaat dat kosten?

Laminaat leggen in seniorenappartement

Laminaat leggen in senioren appartement. Ongeveer 47 vierkante meter. Incl. Platte plakplinten. Liefst gelegd binnen twee weken. Graag mailen. Voicemail werkt niet goed.

Laminaat leggen in eetkamer

Betreft 16 vierkante meter laminaat leggen in de eetkamer. De ondervloer en plinten plaats ik zelf. Uitvoer bij voorkeur in week 44, ik hoor graag de prijsopgave en mogelijkheden.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 vierkante meter. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaat leggen

Leggen van laminaat boven en beneden ong. 100m2

Laminaat leggen

Ca 85 m2 laminaat laten leggen met plinten en onderlaag

Laminaat leggen en raamdecoratie monteren

Ik wil grijs eiken laminaat in het hele appartement laten leggen. Ruw geschat is het ongeveer 100m2 groot. Er ligt nu vloer bedekking, graag advies of het hier over heen kan worden gelegd. Indien het over de vloer bedekking kan, zullen de deuren waarschijnlijk iets ingekort moeten worden. Tevens wil ik bij 3 ramen een houten luxaflex laten ophangen. Twee ramen zijn ongeveer 2,5 meter breed en een raam is 3,5 meter breed. Alles zal eerst ingemeten moeten worden. Graag advies en een offerte.

Laminaat leggen

Bij mij moet in de kamer en keuken laminaat met ondervloer worden gelegd. Het is vandaag binnengekomen dus over 2 dagen zou het gelegd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 35-40 m2.

Partners

Partners van Casius