Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tapijt verwijderen:

Tapijt verwijderen

Ik wil van u graag een offerte voor de kosten om gelijmd tapijt te laten verwijderen en het af te voeren. Het gaat om 3 slaapkamers, 1 hal en 1 was kamer. Tezamen ongeveer 38 m2. De woning is uit 1981. Het tapijt moet voor eind mei verwijderd zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt verwijderen uit heel Nederland:

Sloopwerk van de gehele woning

Wij hebben een hoekwoning gekocht met een woonoppervlakte van 122 m2. Hier dient divers sloopwerk uit gevoerd te worden. Het gaan om het volgende: - Keuken; - Toilet; - Badkamer; - Tapijt en andere vloerbekleding; - Openhaard en rookkanaal. de schoorsteen mag blijven; - Diverse plafonds; - Radiatoren; - Een draagmuur van 3 meter breed en 2.50 meter hoog in de keuken. Deze dient te worden ondersteund met een steunbalk; - Een gemetselde bijkeuken van 2 bij 2 meter; - Een gedeelte van de garage. Deze is gemetseld en 8 bij 3 meter groot; - Verwijderen van een achtergevel van 5 meter breed. Deze dient te worden ondersteund met een steunbalk. Wij zullen hier een aanbouw gaan plaatsen; - Op de eerste verdieping zit een stenen balkon die verwijderd moet worden. Het punt dient ook te worden verwijderd door de vakman.

Tapijt verwijderen en laminaat leggen

Het verwijderen van resten tapijt. Het tapijt ligt alleen nog aan de zijkanten omdat het daar verlijmd is en ik dit niet weg kreeg. Ik wil in die ruimte laminaat leggen. Ik heb reeds laminaat, dit komt uit mijn vorige huis en moet ivm kostenbesparing worden herbruikt. Ook zijn er reeds plakplinten aanwezig. De ruimte is ongeveer 22 m2 en bevindt zich op de eerste verdieping.

Tapijt en laminaat verwijderen

Voor 28 juni verwijderen vloeren uit niet al te groot appartement. 2 slaapkamers kamers tapijt (hooguit randen gelijmd, maar grotendeels los en op isolerende platen), hal, keuken en woonkamer kiklaminaat op folie. Kan pas morgen plattegrond leveren, maar vraag nu is: - is het mogelijk voor 28 juni in Groningen - zijn tarieven op site nog steeds van toepassing, of moet ik rekening houden met extra kosten.

Badkamer slopen

Badkamer van 8m2 slopen. Specificaties van de te verwijderen badkamer: wastafelmeubel, toilet, douche en radiator. Tegels op muren en in douche, tapijt(! ) op vloer, stenen afscheidingsmuurtje en stenen/betonnen verhoging in douche.

Verwijderen van tapijt op trap

Het betreft 1 dichte trap 12 treden geheel bekleed ook achterschot. 1 open trap 12 treden boven en onderkant tapijt. Helaas kunnen wij niet aangeven of het gelijmd e/o genageld is. Wij wonen hier nog niet zolang en vorige bewoner weet het ook niet meer, daar zij dat niet gelegd hebben. We hopen dat deze informatie voldoende is om enigszins een indicatie van de kosten te geven anders horen wij dit graag van u.

Vloerbedekking trappen en slaapkamers verwijderen

Het verwijderen van tapijt in 2 slaapkamers, 2 overlopen en 2 trappen. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Tevens dienen de liimresten ook verwijderd te worden. Het puin voeren wij zelf af.

Radiator laten verwijderen

Wij hebben een radiator op de begane grond die we weg willen hebben. Mag wel afgedopt boven de vloer als leiding enkele centimeters uitsteekt (we hebben al tapijt liggen). Graag de radiator ook afvoeren.

Tapijt van de trap verwijderen

Op de dichte trap met 13 treden zit gelijmde vloerbedekking. De bedekking dient te worden verwijderd inclusief de lijmresten.

Trappenhuis renoveren

Ik wil mijn trappenhuis renoveren. Het gaat om een dichte trap met 13 treden en een open trap met 15 treden. Materiaal (PVC) ga ik aanschaffen bij de Praxis. Offerte voor het materiaal heb ik al in mijn bezit. Het oude tapijt verwijderen we zelf. Als bijlage heb ik foto's toegevoegd van huidige situatie en hoe ik het graag wil. Ik wil ook graag om de trede verlichting. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Betonvloer met vloerverwarming storten

Oude houten vloer (onder het tapijt) verwijderen en beton vloer storten met vloerverwarming. Afmetingen woonkamer 12m x 4. 5m. Jaren 30 woning.

Partners

Partners van Casius