Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tapijt verwijderen:

Tapijt verwijderen

Ik wil van u graag een offerte voor de kosten om gelijmd tapijt te laten verwijderen en het af te voeren. Het gaat om 3 slaapkamers, 1 hal en 1 was kamer. Tezamen ongeveer 38 m2. De woning is uit 1981. Het tapijt moet voor eind mei verwijderd zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt verwijderen uit heel Nederland:

Tapijt van een open en dichte trap verwijderen

Wat kost het verwijderen van vloerbedekking op een dichte trap en een open trap. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor de lijmresten te verwijderen. Graag uw offerte.

Kurkvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een oude woning, waarvan begin mei de overdracht is. Het is een woning met houten vloeren, waar in 1 slaapkamer tapijt en in 3 slaapkamers een laminaatvloer op ligt. We willen dat laten verwijderen en afvoeren en er daarna in totaal ongeveer 60 m² click kurkvloer laten leggen. Het is nog wel nodig om dit goed in te meten. Ik wil de vloeren ook laten afwerken met plinten. Er mag ook een aanbieding voor de levering van het click kurk worden gedaan. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Vloerbedekking verwijderen van houten trap

Tapijt verwijderen van een houten trap met 14 treden. De vloerbedekking ligt verlijmd. Al een jaar of 20. Geheel kaal maken, ook lijmresten moeten weg omdat de trap geschilderd gaat worden.

Tapijt leggen in een studentenhuis

In een studentenhuis in Utrecht moet de vloerbedekking op de overloop op de 1e en de 2e verdieping vervangen worden. Afmetingen: - Op de 2e verdieping gaat het om een ruimte van 2.5 x 3 meter. - Op de 1e verdieping gaat het om een ruimte van 3 x 4 meter. Deze vloer heeft veel hoeken en schuine zijdes, dus moeilijker leggen. Graag ontvang ik twee kostenopgaves: - Alleen voor het stofferen (waarbij het tapijt dan al aanwezig is). - Voor het leveren en leggen van tapijt waarbij we denken aan een strekkende meterprijs van rond de 20-25 euro. Wij verwijderen zelf de oude vloerbedekking.

Tapijt en resten van lijm verwijderen

Ik wil graag het tapijt in mijn (verkochte) appartement verwijderen. Het is 50 m2 +/-. Het tapijt is gelijmd (volledig) op een betonnen vloer met vloerverwarming. Het ligt er ongeveer 4 jaar. Nog een relatieve nieuw-bouw woning. Door omstandigheden zoek ik een bedrijf/aannemer die deze week of volgende week (20/21maart) tijd heeft. Graag ontvang ik van u een prijsopgaaf/offerte. Alvast hartelijk.

Vloerbedekking verwijderen

Houtenvloerplanken weer geheel schoon maken van tapijt en lijmresten. Tapijt afvoeren en gladschuren van de planken.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Wij willen in een appartement op de 1e etage graag 65 m² vloerbedekking laten verwijderen en afvoeren. Het tapijt is gespannen op latten en een ondervloer. Er is daar geen lift aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Vastgelijmd tapijt verwijderen

Op 1 mei a.s. worden wij eigenaar van een woning in IJsselstein. Daar zit op de hele eerste verdieping (2 slaapkamers en overloop met eerste traptrede) supervast gelijmd tapijt op de vloer, circa 50 m2. Het zit er al op sinds de jaren '90. Dat zouden we graag door u op 2 mei a.s. laten verwijderen, samen met de lijmresten die eronder zitten. Of er ook nog geëgaliseerd moet worden is de vraag, er komt een klikvinyl vloer op met een ondervloer en de vloer onder het tapijt is waarschijnlijk beton.

Verlijmde vloerbedekking verwijderen

Tapijt is over de volle breedte verlijmd. Het gaat om 2 ruimten. Eén van 9 m2 en één van 14 m2. Graag verneem ik hoeveel dit gaat kosten en wanneer dit uitgevoerd kan worden?

Partners

Partners van Casius