Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tapijt verwijderen:

Tapijt verwijderen

Ik wil van u graag een offerte voor de kosten om gelijmd tapijt te laten verwijderen en het af te voeren. Het gaat om 3 slaapkamers, 1 hal en 1 was kamer. Tezamen ongeveer 38 m2. De woning is uit 1981. Het tapijt moet voor eind mei verwijderd zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt verwijderen uit heel Nederland:

Vastgelijmd tapijt verwijderen en afvoeren

In het lege huurappartement van 80 m² van mijn schoonmoeder ligt een vastgelijmd tapijt in diverse vertrekken. Binnen 2 weken moet de woning leeg worden opgeleverd. We zoeken een vakman die op heel korte termijn dit tapijt kan verwijderen, de ondergrond schoon kan maken en het tapijt kan afvoeren. De exacte oppervlakte van het tapijt zou ik moeten nameten. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Verwijderen van de vloerbedekking van een dichte trap

Wij willen volgend voorjaar het hoogpolige tapijt laten verwijderen van onze trap. Het gaat om een dichte trap van 15 treden waar het tapijt ook op de zijkanten zit. De lijmresten hoeven er niet af, want we laten de trap voorzien van nieuwe vloerbedekking. Ik ontvang graag uw offerte.

Tapijt verwijderen van de trap

Graag offerte voor verwijderen van tapijt van 2 trappen Een open trap 12 treden Een dichte trap met bekleedde zijkanten. Ook 12 treden.

Gelijmd tapijt verwijderen

Tapijt verlijmd op houten platen ongeveer 30 m2

Tapijt van trap verwijderen

Het tapijt en de lijm van een trap verwijderen. De trap naar zolder. Wat zou dit kosten?

Tapijt verwijderen

Doen jullie ook alleen verwijderklussen? Gaat om ca. 65 m² tapijt verwijderen. Tapijt ligt op latjes, niet verlijmd. Ook afvoeren. Appartement 2e verdieping geen lift. Hoor graag.

Gelijmd tapijt verwijderen van de trap

Wij laten graag het tapijt verwijderen van de open trap van de 1e naar de 2e verdieping. De lijm onder het tapijt is niet op waterbasis. Althans, het tapijt was beneden lastig te verwijderen. Het gaat om 13 treden tussen de 80 en 127 cm breed. De trap heeft 2 hoeken. Graag ontvangen wij een prijsopgave. Bij een interessante aanbieding willen wij ook nieuwe trapbekleding bij u afnemen en laten plaatsen. Het heeft onze voorkeur om de klus in week 52 te laten uitvoeren, omdat we dan vakantie hebben.

Tapijt verwijderen uit appartement

In een appartement van ongeveer 60 m2 dient het tapijt verwijderd te worden en afgevoerd. Het lijkt er op dat deze gelijmd is. Het werk zal voor 24 november uitgevoerd moeten worden.

Trap renoveren en laminaat leggen

Wij zoeken een vakman voor het leggen van ongeveer 45 m² laminaat op een vliering en in 3 kleine slaapkamers. Bovendien willen we traprenovatie laten plaatsen op een dichte trap. Daarop zit nu nog tapijt, maar dat zullen we zelf verwijderen. We willen de klus graag op 18 november laten starten, maar eerder mag ook in overleg. Wij zullen alle materialen zelf kopen. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel.

Tapijt op een trap vervangen door Flexxstairs

Wij hebben een lange dichte trap met 18 treden en bovenin een bocht. De hele trap is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. Wij zoeken een vakman die voor ons al het tapijt kan verwijderen en er flexxstairs trapbekleding op kan plaatsen. We weten niet hoe de zijkanten eruit zullen zien na het verwijderen van het tapijt. Misschien moet daar ook een afwerking op worden aangebracht. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Partners

Partners van Casius