Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Almere of directe omgeving.

5803 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Almere:

Grindvloer veranda

Wij willen graag een grindvloer laten plaatsen in de veranda van 15 m2. Op dit moment liggen er 60 x 60 tegels, daaronder ligt gewoon zand. Wij opzoek naar een partij die de vloer kan leveren en plaatsen.

Vloertegel aanleggen

Graag een prijs opgave voor het betegelen van 116 vierkante meters aan vloer tegels. Tegels en toebehoren zelf al gekocht. Alleen leggen.

kliklaminaat plus ondervloer en plakplinten

Ik wil graag 32 vierkante meter kliklaminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten?

Aanbrengen zandcement dekvloer

Wij willen graag een zandcement 5cm-7cm, vezelversterkte dekvloer voor het afwerken van de vloerverwarming die op netten is aangebracht. Totaal over 3 verdiepingen ca. 150m2 (zie bijlage) Locatie object in Diemen. D20 dikte denk ik zelf?

Vloer voor badkamer

Wij willen een badkamer op de zolder realiseren. Daarvoor willen wij op de bestaande vloer een vloer late storten van ongeveer 10 cm hoog en 2,70 m2. Daarnaast ook graag de leidingen voor afvoer verleggen.

Laminaat voor de verzekering vervangen

Ik wil graag nieuwe laminaat in de woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van circa 49m2. De reden hiervan is dat er in mijn hele huis het laminaat omhoog is gekomen.Dus mijn huidige laminaat moet eruit en daarvoor moet er nieuwe laminaat geplaatst worden. Graag wil ik de vloeren afgewerkt hebben met plinten. Laminaat is nog niet aangeschaft.

Egaliseren plavuizen vloer

We willen graag de vloer laten egaliseren. Vloer is op de begane grond +/-55 m2. Voorbeeld van de vloer in bijlage. Over de vloer komt PVC. Vraag is wat zijn de kosten om deze te egaliseren en hoe dik wordt de laag en wordt de vloer voorzien ( is dat nodig) van een primer ? Verwachting uitvoering eind juni

Vloer lijmresten en tapijt verwijderen

Het gaat om een woonkamer waar lijmresten moeten verwijderen 25m2 beneden. Daarnaast een slaapkamer tapijt en lijmresten verwijderen 12m2 plm. boven.

Plinten plaatsen in keuken, woonkamer en gang

We zijn op zoek naar een klusser die nieuwe plinten wil plaatsen in de woonkamer, keuken en de gang. En op de 1e verdieping de overloop.

Vloer slaapkamers isoleren en vervangen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houten vloer kan vervangen. De voornaamste reden hiervoor is beter isolatie naar de beneden buren. Na het isoleren (door middel van advies vakman) graag weer het leggen van een nieuwe PVC vloer à 85 m2. Daarnaast ook nieuwe plinten et cetera.

Betonvloer in de woonkamer storten

Wij willen graag betonvloer in de woonkamer (46 m2). Er liggen nu tegels van 60 x 90 cm met vloerverwarming. Als de betonvloer over de tegels en vloerverwarming gestort wordt, heeft de vloerverwarming dan nog voldoende effect?

Fundering veranda achtertuin

Wij willen een betonnen fundering van 17 m2 in de achtertuin laten leggen waarop een veranda wordt gebouwd. Het zou 15-20cm diep moeten worden ongeveer. De tuin is goed bereikbaar via een poort.

Siergrindvloer benedenverdieping

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer afgewerkt met een sealing. De oppervlakte welke het betreft is +- 80 m². Op dit moment ligt er in de woning een parketvloer welke we zelf zullen verwijderen. De vloer hieronder is een cementdekvloer. We verwachten dat deze egaal/vlak is en anders zullen wij hier zelf voor zorg dragen. We willen de vloer laten leggen in de hal, woonkamer/keuken en slaapkamer. Deze vertrekken grenzen alle aan elkaar. De verwachting is dat we eind juli/begin augustus de vloer zouden willen laten leggen. We kijken uit naar uw reactie.

Vloer egaliseren

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een vloer van ca. 80 m2 te egaliseren.

Nieuwe vloer leggen inclusief vloerverwarming

We willen graag een offerte voor het leggen van vloerverwarming, grindvloer, of plavuizen. Oppervlakte huiskamer 60 vierkante meter.

Afwerkvloer (beton gevlinderd) leggen

Het gaat om een betonnen afwerkvloer gevlinderd en geïmpregneerd van 9 cm dik. Het is voor een nieuwbouwhuis 140 vierkante meter

Laminaat laten leggen

Ivm waterschade moet onze huidige laminaat vloer en ondervloer (van kurk) eruit worden gehaald en worden afgevoerd. Het gaat om in totaal 66 m2 . Het betreft de beneden verdieping. Tevens zal er een nieuwe laminaat vloer in komen te liggen dat als een geheel (zonder dorpels) moet worden gelegd. Uiteraard geldt hier ook dat er een ondervloer moet worden geplaatst. Als laatste ook kosten voor het plaatsen van plinten vermelden in de offerte. De opdracht zou binnen nu en twee tot drie weken moeten plaatsvinden. Door de verzekering al akkoord gegeven maar nog wel offerte nodig. Inclusief alle materialen.

Herstel laminaatvloer

Mijn laminaatvloer heeft waterschade opgelopen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor het herstel hiervan. Bijgevoegde foto's zijn overzichtsfoto's van de ruimte en van de schade zelf, deze is omcirkeld met potlood om te kijken of de schade verergerd is, wat niet het geval was. Het stuk dat schade heeft is niet eens een 0,5 m2, de ruimte is ongeveer 24 m2. Ik weet niet of de gehele vloer weggehaald moet worden. Laminaat heb ik nog op voorraad, ondervloer kan ik zelf regelen. Het laminaat laat ik wel graag door u weghalen. De offerte zou ik graag binnen 1 maand ontvangen.

Laminaat leggen

Ik heb al laminaat gekocht en wil graag een offerte voor het leggen. Leggen begin april 2020 gewenst. De huidige houten vloer moet verwijderd worden. Zie bijlage.

Fundering tuinhuis

Voor de fundering van een tuinhuis ben ik opzoek naar restbeton vaan +- 4.5 M3 5,2x3x0.3

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletruimte

Wij ontvangen graag per email een prijsindicatie voor een gietvloer (grijs) voor een woning van 170 m2. We willen graag in de hele woning de gietvloer incl badkamer en toiletten. De badkamer is ongeveer 6m2 en daar willen we graag een anti slip coating.

Laminaat in hal vervangen

Oude laminaat verwijderen en opnieuw laminaat laten plaatsten in de hal. Ruimte is 7 m2. Zie foto;s voor huidige situatie

Vloer egaliseren

Wij hebben een schuur van 6 x 3. Hier ligt een lelijke vloer van egaline met betonverf in. Wij willen een strakke vloer zodat we deze kunnen coaten. Wellicht kan dit kleine klusje met een grote klus in de buurt worden gecombineerd

Het egaliseren van een vloer

We hebben een kleine woning (is een 50m2 studentenunit geweest) waarvan we de vloer willen laten egaliseren. De vloer loopt naar het midden ‘hol’ uit. Ik denk 1,5 cm hoogte verschil maximaal (pure inschatting). We willen de vloer het liefst niet verder bedekken boven de egalisatielaag, dus het liefst een beetje een mooie moderne look zoals een (simpele) betonlook. Eventueel aflakken met een beschermende coating. Foto is van de kale vloer (een deel ligt nog laminaat in maar zullen we weghalen). Bij tevreden over resultaat zou er nog een grotere klus als gevolg ingepland kunnen worden.