Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Flevoland.

328 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Flevoland:

zaterdag 4 juli 2020

Vloer storten in schuur

Betreft een oppervlakte van 33 meter ongeveer 15 cm dik. Storten op tempex (zelf gelegd) met bewapening. Vloer netjes en vlak afwerken. (Later komt er een epoxy laagje over heen)
dinsdag 30 juni 2020

Betonvloer begane grond vervangen

Woonkamervloer (begane grond) storten. Oude vloer slopen en afvoeren. Gaat om circa 28 m2.
zondag 28 juni 2020

Eikenhoutenvloer schuren

Onze eikenhoutenvloer (woonkamer, slaapkamer, halletje, gang) van totaal ongeveer 90m2 moet nodig geschuurd worden en gelakt. Wat gaat ons dat kosten?
zaterdag 27 juni 2020

Vloeronderhoud natuurstenen leisteen vloer reinig en opnieuw coaten

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en opnieuw coaten van onze leistenen vloer en plinten. 130 m2 vloeroppervlakte. De opdracht is voor komend jaar februari. Ik hoor graag van u.
maandag 22 juni 2020

Gietvloer aanleggen

De oppervlakte is circa 45m2. De vloer is voorzien van tegelvloer en circa 9,5m2 is beton vloer, deze moet nog verhoogd worden tot de tegelvloer en geëgaliseerd.
donderdag 18 juni 2020

Uitbouw plus bestaande vloer oppervlakte circa 80 m2

Storten van de gehele vloer, er wordt een vloerverwarming gerealiseerd dus hij zou plus minus 7cm dik moeten worden. Het totale vloer oppervlakte circa 80 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Laiminaat vervangen

Ik zoek iemand om het laminaat te vervangen in mijn keuken. Oorzaak: waterlekkage door oude vaatwasser. (Vaatwasser is inmiddels vervangen.) Er moet plusminus 4 m2 laminaat worden vervangen. Gaat om een verzekeringskwestie
maandag 15 juni 2020

Houten vloer herstellen

Graag wil ik de houten vloer in de keuken herstellen na waterschade. Dit betreft een gelakte vloer van massief amerikaans eiken planken, breedte circa 22 cm met velling rand en circa 22 mm dik. (Deze vloer loopt ook door in de hal en de woonkamer). Ik schat het beschadigde deel in de keuken op circa 1,00 meter x 2,50 meter.
zondag 14 juni 2020

Terrazzo-vloer

Wij willen op de BG in de woonkamer, keuken en de hal een terrazzo-vloer laten leggen in combinatie met elektrische vloerverwarming. het gaat om circa 65 m2.
donderdag 11 juni 2020

Vloer vervangen in garage en hal

Ik zou graag mijn gehele vloer van mijn garage willen vervangen inclusief ondervloer en plinten. Onze huidige laminaatvloer is beschadigd. De garage is ong 15 m2. Tevens zijn de voegen van de marmeren vloer in de aangrenzende halletje schimmelig en opgezwollen, de oppervlakte van de hal is ca 4m2.
donderdag 11 juni 2020

Betonnen vloer storten garage/bijgebouw (32 m2)

Wij willen graag een betonnen vloer realiseren op de fundering van het bijgebouw/garage naast de woning. Het is reeds onderheid en heeft funderingsbalken met een schoon zandbed ertussen. Het gaat om een vloer van 8 bij 4 meter. Graag een betonnen vloer met bewapening erin. Betreft een vrijstaand gebouw naast het huis dat goed te bereiken is.
vrijdag 5 juni 2020

Vloerverwarming dichtsmeren en egaliseren

Ik wil graag de sleuven van de vloerverwarming dicht laten smeren en daarna laten egaliseren, dit over de hele begane grond, woonkamer, keuken, hal en toilet. Het is +/- 70M2.
dinsdag 2 juni 2020

Grindvloer veranda

Wij willen graag een grindvloer laten plaatsen in de veranda van 15 m2. Op dit moment liggen er 60 x 60 tegels, daaronder ligt gewoon zand. Wij opzoek naar een partij die de vloer kan leveren en plaatsen.
maandag 1 juni 2020

Vloertegel aanleggen

Graag een prijs opgave voor het betegelen van 116 vierkante meters aan vloer tegels. Tegels en toebehoren zelf al gekocht. Alleen leggen.
donderdag 28 mei 2020

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt
woensdag 27 mei 2020

kliklaminaat plus ondervloer en plakplinten

Ik wil graag 32 vierkante meter kliklaminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten?
maandag 25 mei 2020

Aanbrengen zandcement dekvloer

Wij willen graag een zandcement 5cm-7cm, vezelversterkte dekvloer voor het afwerken van de vloerverwarming die op netten is aangebracht. Totaal over 3 verdiepingen ca. 150m2 (zie bijlage) Locatie object in Diemen. D20 dikte denk ik zelf?
vrijdag 22 mei 2020

Vloer t.b.v. een aan te leggen Zwembad

Ik wil graag 2 opties naast elkaar leggen. Voor 2 verschillende soorten zwembaden. 1 voor een dragende Betonvloer van 23 m2 met een dikte van 15 cm. als fundering. En een andere optie betreft alleen een Cementdekvloer van 20 m2 van slechts 5 cm dik welke geen dragende functie heeft.
donderdag 21 mei 2020

Vloer voor badkamer

Wij willen een badkamer op de zolder realiseren. Daarvoor willen wij op de bestaande vloer een vloer late storten van ongeveer 10 cm hoog en 2,70 m2. Daarnaast ook graag de leidingen voor afvoer verleggen.
donderdag 14 mei 2020

Laminaat voor de verzekering vervangen

Ik wil graag nieuwe laminaat in de woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van circa 49m2. De reden hiervan is dat er in mijn hele huis het laminaat omhoog is gekomen.Dus mijn huidige laminaat moet eruit en daarvoor moet er nieuwe laminaat geplaatst worden. Graag wil ik de vloeren afgewerkt hebben met plinten. Laminaat is nog niet aangeschaft.
donderdag 14 mei 2020

Egaliseren plavuizen vloer

We willen graag de vloer laten egaliseren. Vloer is op de begane grond +/-55 m2. Voorbeeld van de vloer in bijlage. Over de vloer komt PVC. Vraag is wat zijn de kosten om deze te egaliseren en hoe dik wordt de laag en wordt de vloer voorzien ( is dat nodig) van een primer ? Verwachting uitvoering eind juni
dinsdag 12 mei 2020

Vloer lijmresten en tapijt verwijderen

Het gaat om een woonkamer waar lijmresten moeten verwijderen 25m2 beneden. Daarnaast een slaapkamer tapijt en lijmresten verwijderen 12m2 plm. boven.
dinsdag 12 mei 2020

Fundering voor veranda overkapping

Ik wil graag een betonnen vloer in mijn achtertuin laten storten. Het gaat om de vloer voor onder het schuifpui die geplaatst gaat worden. Ik heb zelf al het gedeelte afgegraven dus gaat puur om het storten van de vloer. De afmetingen zijn 5.50 m lang 20cm breed en 20 cm diep. De achtertuin is te bereiken via een kleine achterom.
zaterdag 9 mei 2020

Plinten plaatsen in keuken, woonkamer en gang

We zijn op zoek naar een klusser die nieuwe plinten wil plaatsen in de woonkamer, keuken en de gang. En op de 1e verdieping de overloop.
vrijdag 8 mei 2020

Vloerbedekking verwijderen

Ik wil graag de vloerbedekking verwijderen en afvoeren van 45 m2 (ruim gemeten) vloerbedekking. Ligt NIET verlijmd op Egelsoft ondervloer. Er hoeft geen nieuwe vloerbedekking te komen.

Partners

Partners van Casius