Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Flevoland.

326 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Flevoland:

vrijdag 20 maart 2020

Laminaat leggen

Wij willen in de gang en in de woonkamer laminaat laten leggen. Zo rond de 52 m2. Plus lage plinten en de gang een kleine deel hoge plinten. Ook ondervloer graag laten leggen. Ook 52 m2
vrijdag 20 maart 2020

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag 28 m2 laminaat laten leggen op zolder. Er ligt al laminaat, en ik laat deze graag eerst verwijderen, voordat het nieuwe gelegd word. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 19 maart 2020

Grind vloer hele huis

Grindvloeren. Binnenlaat 5.80 x 10.60 meter. Totaal ongeveer 130 m2 plus 1 x open trap 1 x dichte trap incl aluminium lijst en plinten. Geseald en glinstertjes. Wat zou dit ons kosten. De trap ook afwerken met stootborden. Dit gaat over een vloerverwarming heen.
donderdag 19 maart 2020

Laminaat laten leggen

Ivm waterschade moet onze huidige laminaat vloer en ondervloer (van kurk) eruit worden gehaald en worden afgevoerd. Het gaat om in totaal 66 m2 . Het betreft de beneden verdieping. Tevens zal er een nieuwe laminaat vloer in komen te liggen dat als een geheel (zonder dorpels) moet worden gelegd. Uiteraard geldt hier ook dat er een ondervloer moet worden geplaatst. Als laatste ook kosten voor het plaatsen van plinten vermelden in de offerte. De opdracht zou binnen nu en twee tot drie weken moeten plaatsvinden. Door de verzekering al akkoord gegeven maar nog wel offerte nodig. Inclusief alle materialen.
dinsdag 17 maart 2020

Herstel laminaatvloer

Mijn laminaatvloer heeft waterschade opgelopen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor het herstel hiervan. Bijgevoegde foto's zijn overzichtsfoto's van de ruimte en van de schade zelf, deze is omcirkeld met potlood om te kijken of de schade verergerd is, wat niet het geval was. Het stuk dat schade heeft is niet eens een 0,5 m2, de ruimte is ongeveer 24 m2. Ik weet niet of de gehele vloer weggehaald moet worden. Laminaat heb ik nog op voorraad, ondervloer kan ik zelf regelen. Het laminaat laat ik wel graag door u weghalen. De offerte zou ik graag binnen 1 maand ontvangen.
maandag 16 maart 2020

Laminaat leggen

Ik heb al laminaat gekocht en wil graag een offerte voor het leggen. Leggen begin april 2020 gewenst. De huidige houten vloer moet verwijderd worden. Zie bijlage.
zondag 8 maart 2020

Fundering tuinhuis

Voor de fundering van een tuinhuis ben ik opzoek naar restbeton vaan +- 4.5 M3 5,2x3x0.3
zaterdag 7 maart 2020

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.
zaterdag 29 februari 2020

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletruimte

Wij ontvangen graag per email een prijsindicatie voor een gietvloer (grijs) voor een woning van 170 m2. We willen graag in de hele woning de gietvloer incl badkamer en toiletten. De badkamer is ongeveer 6m2 en daar willen we graag een anti slip coating.
dinsdag 18 februari 2020

Laminaat in hal vervangen

Oude laminaat verwijderen en opnieuw laminaat laten plaatsten in de hal. Ruimte is 7 m2. Zie foto;s voor huidige situatie
zondag 16 februari 2020

Laminaat laten leggen in meerdere ruimtes

Ik wil mij laten informeren over het leveren en leggen van laminaat in meerdere ruimtes en van verschillende kwaliteit. Beneden ca. 55 m2 laminaat (goede kwaliteit) met v-groef; 1e verdieping ca. 100 m2 (goedkoper) laminaat, geen v-groef. Voor beide ruimtes moeten de plinten ook geleverd worden, inclusief ondervloeren. Huidige laminaat verwijder ik zelf. Bij een goede ervaring mag later dit jaar de zolder ook gedaan worden met het leggen van laminaat.
vrijdag 14 februari 2020

Vloer egaliseren

Wij hebben een schuur van 6 x 3. Hier ligt een lelijke vloer van egaline met betonverf in. Wij willen een strakke vloer zodat we deze kunnen coaten. Wellicht kan dit kleine klusje met een grote klus in de buurt worden gecombineerd
donderdag 13 februari 2020

Het egaliseren van een vloer

We hebben een kleine woning (is een 50m2 studentenunit geweest) waarvan we de vloer willen laten egaliseren. De vloer loopt naar het midden ‘hol’ uit. Ik denk 1,5 cm hoogte verschil maximaal (pure inschatting). We willen de vloer het liefst niet verder bedekken boven de egalisatielaag, dus het liefst een beetje een mooie moderne look zoals een (simpele) betonlook. Eventueel aflakken met een beschermende coating. Foto is van de kale vloer (een deel ligt nog laminaat in maar zullen we weghalen). Bij tevreden over resultaat zou er nog een grotere klus als gevolg ingepland kunnen worden.
dinsdag 11 februari 2020

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag 57 m2 laminaat laten leggen met ondervloer 12 stuks. En plinten van 4*26 mm op 25 m2. Het oude laminaat moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 4 februari 2020

Vloertegels vervangen

Wij willen de oude tegels verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels plaatsen met behoud van vloerverwarming. Ruimte is 45-50 m2. Nieuwe tegels hebben we al op het oog. Het gaat dus alleen om het verwijderen van oude tegels (met behoud van vloerverwarming) en het plaatsen van de nieuwe tegels. Rond april graag beginnen.
maandag 3 februari 2020

Betonvloer storten voor carport en tuinhuis

Beton vloer storten in 'carport'. De carport met daaraan de schuur staat op heipalen. Daarnaast betonvloer voor tuinhuis, waarschijnlijk geen heipalen nodig. Oppervlakte carport 4 * 5 meter. Oppervlakte tuinhuis 4 *4 meter. De huidige bestrating haal ik er zelf uit. Voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten, maar aankomend voorjaar mag ook worden aangehouden.
donderdag 16 januari 2020

Laminaat vervangen na een lekkage

Door een lekkende waterleiding is er op verschillende locaties in de woonkamer/keuken/hal/slaapkamer vocht onder het laminaat terecht gekomen vooral door de absorberende werking van de muren. Laminaat is doorgelegd over de hele verdieping. Op dit moment zijn er een droger en ventilatoren geplaatst. Verzekering vraagt om een offerte voor een nieuwe vloer. Het gaat om toaal 60 m2. Graag zo spoedig mogelijk langskomen aub.
maandag 30 december 2019

Laminaat repareren

Door waterschade vanuit de afwasmachine het laminaat in de keuken door vocht beschadigd . Het is een open keuken zonder drempel. Onderstaande vragen van de verzekering: Om na te gaan wat het zou kosten om het laminaat te herstellen, mag u een gespecificeerde offerte laten opstellen door een reparateur. Zorgt u ervoor dat in de offerte de volgende informatie staat: Welke werkzaamheden zijn nodig voor herstel van de schade? Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor het herstel? Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor herstel van de schade? Wat kosten deze materialen? de afmetingen van de beschadigde vloer? 12 m2 Kan alleen het laminaat in de keuken worden hersteld? Kunt u een offerte opstellen?
vrijdag 27 december 2019

Vloer voor de badkamer storten

In appartement op 1 ste verdieping (goed te bereiken) is de oude cementvloer verwijderd uit de badkamer. Hier moet een nieuwe vloer gelegd en afgewerkt worden. Het gaat om ongeveer 5 m2. Huidige klusser heeft vloer volledig weggehaald (Ipv alleen de tegels) en toont weinig aanstalten om aan de slag te gaan met een nieuwe vloer. We zitten dus beetje met handen in t haar. We zorgen voor een opgeruimde en zo stof vrij mogelijke vloer.
zondag 15 december 2019

Uitbreiding funderingsvloer van garage

Maken van funderingsvloer t.b.v. uitbreiding garage. Inclusief uitgraven, bekisting, wapening etc. Afmetingen: 2 x 6 meter oppervlakte, dikte circa 30 cm. De nieuwe vloer moet d.m.v. definitieve hechting aan bestaande vloer en palen vastgemaakt worden. Uitvoering in april/mei 2020. Iig na goedkeuring vergunning.
donderdag 12 december 2019

Schuimbetonfundering recreatiewoning

Ik wil de houten vloer van mijn recreatiewoning laten vervangen door een vloer van schuimbeton met dekvloer. De oppervlakte bedraagt zo'n 54 m2. De diepte is 40 cm. Op een oppervlakte van 45 m2 wil ik vloerverwarming hebben.
woensdag 11 december 2019

Fundering en vloer van beton storten

Ik wil beton laten storten voor de fundering. Het gaat om +/- 20 m3, c20/25 xc2 vloeibaar fijn grind. Het is voor een nieuwbouwwoning. De fundering wordt aanstaande dinsdag gemaakt, daarna kan het beton gestort worden. Graag zouden wij deze klus voor de kerst uit willen voeren, is er iemand die tijd heeft?
maandag 9 december 2019

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag een hal, toilet en keuken van een zwarte grindvloer van ca.25 m² laten reinigen en sealen. De grindvloer heeft een open structuur en ligt op de begane grond.
woensdag 4 december 2019

Bamboevloer schuren en lakken

Graag verneem ik de mogelijkheden/kosten van een schuren/lakken van een bamboevloer. De vloer is licht van kleur en moet donker(der) worden. De oppervlakte schat ik op ongeveer 70 m2.
zondag 24 november 2019

Funderingsvloer maken in reeds bestaande garage

Ik heb een woning aangekocht in Dronten. Nu liggen er stoeptegels in de garage. Graag zou ik hier een funderingsvloer laten leggen. Het betreft een ruimte van 20 m2. (6,70 x 2,83) Kunt u aub in de offerte vermelden hoe lang deze klus ongeveer duurt? Hartelijk dank alvast.

Partners

Partners van Casius