Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementvloer plaatsen:

Cementvloer plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe cementvloer voor mij kan plaatsen. Het moet door de hele woning (120 m2, 6 cm dik. Er komt namelijk een betonvloer in met daar boven op vloerverwarming.
Onze klant uit Zweeloo (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementvloer plaatsen uit heel Nederland:

Hardstenen dorpel plaatsen

Beste, de hardstenen drempel onder de slaapkamerdeur is stuk gegaan, er was n.l. een hoek uitgebroken. (heb ik er al uit, en ik bewaar die voor als voorbeeld voor de kleur en de maten) Er dient een nieuwe te worden geplaatst. Met door u uit te slijpen "oren", die in de deurstijl moeten vallen. Ik kan bijvoorbeeld bij Nibo Stone Venlo de drempel al halen, en goed de kleur uitzoeken. Rest nog (door u) het slijpen van de oren, het vastzetten op de cementvloer, het afkitten met siliconenkit. Met vr. gr., Dick P. 19 mm dik 144 mm breed 784 mm lengte 756 na het slepen

Dakopbouw op een plat dak

Sleuteloverdracht van onze woning is begin september 2020. Ik wil graag daarna meteen een dakopbouw laten plaatsen op het platte dak van de 1e verdieping. Beide buren hebben dit al gerealiseerd, zie foto van de gevel. Ik zou graag de volgende dingen in de offerte verwerkt willen hebben: 1) Casco prijs, plaatsen van dakopbouw, met cementvloer, vurenhouten trap en aansluitingen voor water (wasmachine/badkamer) . 2) Casco plus/Standaard. Als voorgaande maar met kamerindeling/scheidingsmuren zonder afwerking. 3) Totaalprijs. Alle bovenstaande maar dan met volledige afwerking van de muren en plafond.

Cementvloer plaatsen

Wij hebben een tuinhuis van 5x10 meter. De vloer is nog stenen met daaronder gewoon zand. wij zouden de vloer graag van beton of cement hebben. Verwarming is niet nodig, isolatie eigenlijk ook niet, maar we zouden graag een optie zien inclusief en exclusief lichte vorm van isolatie.

Renovatievloer laten plaatsen

Het gaat om het demonteren en verwijderen van de oude houten vloer en balkenlaag in de woonkamer. Eroverheen ligt 23 cm grenen houten latten en daarover een lemen vloer met een laag siergrind. Dan gaat het om het plaatsen van een PS betonnen broodjes vloer met isolatie (RC waarde 5). Met een betonnen deklaag en eventueel 5 cm zand/cementvloer als afwerking. Ruimte is 7 meter lang en 4 meter breed. Graag einde van het jaar beginnen.

Douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen

Ik wil graag dat er een nieuwe douchevloer wordt gestort en onder afschot wordt betegeld. Het is ongeveer 1 bij 1 meter. De afvoerdrain stellen en inwassen in cementvloer De tegels op de douchewand vanaf de vloer tot de 2e en 3e weer plaatsen. De voegen dichten met waterdichtvoegsel, liever niet kitten

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming aanleggen op een cementvloer van 34 m2. Ons huis wordt verwarmd door middel van stadsverwarming.

Warmtepomp aanleggen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen. Het betreft een Vlaamse schuur in Prinsenbeek met een bron van 80 meter diep op het terrein welke ook enigszins in gebruik is voor sproeien van de tuin. In de schuur word een woning gerealiseerd door het maken van een geïsoleerde doos waarin alle voorzieningen worden aangebracht. (woonkamer, keuken, slaapkamers et cetera met een oppervlakte van circa 200 m2). Er wordt op de isolatie een beton vloer van circa 11 cm aangebracht en daar boven een dunne isolatieplaat met vloerverwarmingsslangen, afgewerkt met zand-cementvloer.

Keramische tegels laten zetten

IK wil keramische tegels van 30 cm x 120 cm over een oppervlakte met afmeting 12,40 meter X 9,70 meter laten plaatsen maar eerst een zand-cementvloer aanleggen (ongeveer 5 cm dik). Er wordt 1 kolkje geplaatst door de loodgieter. Verder wordt het van te voren uitgezet. De tegels worden door opdrachtgever aangeleverd.

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag hulp bij het aanleggen van de badkamer. Sloopwerk en leidingwerk wordt zelf gedaan. Het gaat om het plaatsen van een kleine wand van lewisplaaten en storten van de cementvloer en monteren van Easydrain, het volledige tegelwerk en afmonteren van de badkamer. De badkamer is 3.25 x 1.80 meter. Tegels en afvoer al in huis, de rest in overleg.

Uitbouw met souterrain bouwen

Ik wil mijn woning verbouwen (uitbreiden) vanuit het soutterrain aan de tuinzijde. Graag zou ik een 'indicatie' willen hebben van wat met dat ongeveer kost. Maten uitbouw: 5meter (breed) x 3 meter tuin in, dus 15m2 Ook wil ik veel glas (dus licht) aan tuinzijde, en liefst openslaande deuren zoals nu. Is het mogelijk om daarnaast op het dak te zitten, dus een terrasfunctie van de nieuwe uitbouw? We hebben nu een net nieuwe gietvloer in het souterain liggen, dus dat wil ik zo houden. Graag willen we een strakke cementvloer plaatsen waarop de bestaande een gietvloer naadloos overgaat in het nieuwe gedeelte. Electra punten moeten er ook komen... mogelijk een verwarming-aansluiting.