Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zuidwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zuidwolde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zuidwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zuidwolde of directe omgeving.

12 klanten uit Zuidwolde bevelen een bij Casius in Zuidwolde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuidwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zuidwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zuidwolde:

Vloerbalken vervangen

Bij een bouwkundige keuring is geconstateerd dat 2 vloerbalken van ongeveer 2,5 meter lengte vervangen dienen te worden in verband met de houtrot. Dat moet van onderaf gebeuren, maar de kruipruimte is goed toegankelijk en droog. Daar zoek ik iemand voor.

Vloer waterpas egaliseren

Het betreft het waterpas egaliseren van de vloer in een woning. Het gaat om een slaapkamer, een kantoor, de keuken en de hal. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Leggen van een PVC vloer over plavuizen

Het betreft het leggen van een PVC vloer over plavuizen, inclusief opruwen, egaliseren en dergelijke. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m². Het gaat om 1 ruimte. De huidige vloer is oneffen. Is het nodig dat de plinten worden verwijderd of kan de vloer hier tegen aan gelegd worden? Graag uw reactie en prijsopgave.

Laminaat laten leggen

Ik zou graag een nieuwe laminaatvloer gelegd krijgen in mijn woonkamer en open keuken (36 m2). Daarnaast zou ik ook graag de bijbehorende muurplinten gemonteerd krijgen. De oude vloer moet netjes verwijderd worden zodat wij deze elders kunnen hergebruiken. De ondervloer blijft liggen en hier overheen komt dan de nieuwe laminaatvloer.