Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zuidlaren of directe omgeving.

109 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zuidlaren:

Gecoate grindvloer in de keuken plaatsen

Op 4 juli wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Ik wil vooraf een grindvloer laten plaatsen, die water- en vuil afstotend moet worden behandeld met een coating. Het gaat om een vloer van ongeveer 5,5 m² op een betonnen ondergrond. Ik nodig bedrijven graag uit om mij te adviseren over de materiaalkeuze en kleur en ontvang daarna een offerte. Het werk moet voor 23 juni klaar zijn.

Onderhoud aan een parketvloer

Ik wil de parketvloer laten schuren/ afwerken. Het gaat om een vloer van ongeveer 50 m2. Het gaat om twee ruimtes.

Gewapende betonvloer laten leggen

Wij willen de huidige houten vloer in de woonkamer vervangen door een gewapende betonnen vloer. Gaat om ongeveer 35 m². Graag willen we een prijsopgave ontvangen voor de kosten hiervan, inclusief alle werkzaamheden.

PVC- of vinylvloer laten leggen

Een nieuwe PVC/ vinyl vloer. Incl plint.

Laminaatvloer leggen

Wilt u zo vriendelijk zijn mij een offerte toe te sturen voor het leggen van 40 m2 laminaat op 18 of 19 november a.s.

Laminaat leggen in woonkamer, keuken en hal

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van 35m2 laminaat in onze woonkamer, keuken en hal.

Laminaat vervangen

Door waterschade staat de helft van de laminaatvloer bol. Aangezien de verzekering vergoedt graag een bedrijf dat opnieuw laminaat komt leggen. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat het huidige laminaat niet meer te krijgen is, dan graag alle laminaat in de woning vervangen. Zo snel mogelijk via de mail of telefonisch contact opnemen. Stuk van 1.80 bij 1 meter. En een stuk van 3 bij 2,5 meter. Als alles gedaan moet worden dan is het dus meer. Vloer kan ook geleverd worden.

Pvc vloer leggen 50 m2

Pvc vloer leggen in kamer, keuken, gang en bijkeuken. Gaat om 50 m2. Betreft ook het leveren van de vloer. Vloer eventueel eerst nog egaliseren.

Laminaat op de BG

Zuidlaren, woonhuis. Op de BG (hal, keuken, woonkamer) willen wij graag laminaat laten leggen. Oppervlak +/- 50 m². Incl. afvoer bestaande vloerbedekking.

Laminaat leggen, gaat om ongeveer 80 a ...

Laminaat leggen, gaat om ongeveer 80 a 100m2. Hele woning. Morgen sleuteloverdracht. Wij gaan verhuizen van Zevenaar naar Zuid-Laren.