Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schuimbeton aanbrengen:

Schuimbeton aanbrengen

Ik wil 38 m2 schuimbeton in de vloer van mijn woonkamer aan laten brengen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Westdorp (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuimbeton aanbrengen uit heel Nederland:

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming installeren

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 45 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Een woning onderkelderen

Ik wil een gedeelte van mijn kruipruimte uitdiepen om er een kelder van te maken. De bodem bestaat uit zand en is droog. De kruipruimte is gemakkelijk te bereiken, direct aan de openbare weg en de huidige houtenvloer gaat toch open daar we met schuimbeton de vloer gaan isoleren en vloerverwarming gaan aanbrengen. De grond bestaat tot 2.97 diepte uit zand. Maaiveld ligt op bijna 5 NAP. 2m diep 2.5m breed en 6m lang. Het betreft een tussenwoning en voor de werkzaamheden is er een omgevingsvergunning voor nodig. Wat betreft het afwerken van de binnenzijde van kelder bespreek ik graag de mogelijkheden.

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil een gedeelte van mijn kruipruimte uitdiepen om er een kelder van te maken. De bodem bestaat uit zand en is droog. De kruipruimte is gemakkelijk te bereiken, direct aan de openbare weg en de huidige houtenvloer gaat toch open daar we met schuimbeton de vloer gaan isoleren en vloerverwarming gaan aanbrengen. Een gedeelte van de 28 m2, ik denk ongeveer 12 m2. Grondwater peil zit op 5 meter, diepte van de kelder is 70 cm en willen een kelder van 2 meter diep

Schuimbeton aanbrengen en buitenmuur isoleren met voorzetwand

Het betreft een stadsboerderij uit 1850, zonder spouwmuur. De huidige vloer is slecht en gaat eruit. Deze vervangen door een schuimbetonvloer en anhydrietvloer als bovenlaag (57 m2). Hierin opgenomen de vloerverwarming. Afwerking zal met tegels zijn. Graag even overleg over de aansluiting op de buitenmuur, of hier een randisolatie gewenst is. Gevelisolatie gaat plaatsvinden dmv voorzetwanden, 58m2. Voor beide werkzaamheden graag een offerte.

Vloer isoleren, schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Zoek een vakman om mijn woonkamer vloer te verwijderen, isolatie aanbrengen, schuim/betonvloer aanleggen en vloerverwarming aan te brengen. Gaat om 33 m2, Nieuw pvc aanbrengen optioneel.

Aanbrengen van een renovatievloer

De vloer van mijn woonkamer moet vervangen worden. Zie bijgevoegde plattegrond (de uitsparing "kachelplateau" gaat niet weg; hier rust een zware accumulatiekachel op. Is nu een houten vloer op (droog) zand, waarvan de balken tegen de buitenmuur verrot zijn a.g.v. condensvorming. Zonder uitgraven is er maar beperkt hoogte beschikbaar (20-30 cm) voor de totale vloer. De woning is meer dan 100 jaar oud en tegen de buitenmuren zijn aan de binnenkant later (ca. 1950-70?) binnenmuren geplaatst. De fundering bestaat uit enkele (3-4) lagen baksteentjes en is waarschijnlijk plaatselijk voor die binnenmuur wat verbreed. Komt in elk geval t.o.v. de wand wat naar binnen. Behalve de balkgaten zitten er ook andere onregelmatigheden in en brokkelt e.e.a. wat af. Zie bijgevoegde foto. Schuimbeton zou een oplossing kunnen zijn, maar dan moet er nog flink uitgegraven worden om de voor isolatie gewenste dikte te bereiken. Daarom denk ik aan een droogbouw-systeemvloer, bijvoorbeeld VBI-PS, Reno-Acero, Compofloor o.i.d. met als voor mij wel belangrijke bijkomende voordelen dat de vloer weer snel in gebruik genomen kan worden en geen hoge eisen aan de sterkte van muur en fundering stelt. Wij hebben hierover met Compofloor contact gehad en hadden zelfs al een uitvoeringsdatum, maar uiteindelijk beoordelen zij de situatie zonder een dergelijke bijwerking ongeschikt voor het type muurankers (afzonderlijke, laag te bevestigen ankers) dat zij gebruiken. Voor de bevestiging aan de muur zal er dus wel wat aan de fundering en onderkant binnenmuur bijgewerkt moeten worden en ik kan mij, als leek, voorstellen dat ook dan in dit geval een bevestiging aan een over de hele lengte en ook op iets grotere hoogte aan te brengen hoekstaal voordelen heeft. Ik zoek nu iemand die samen met mij na kan gaan wat de beste oplossing is en die dan ook kan uitvoeren. Mijn vrouw en ik kunnen bij de uitvoering wel meewerken en bijvoorbeeld de bestaande vloer afbreken. Hoe eerder het zou kunnen, hoe beter.

Vloerverwarming aanbrengen en hybride cv ketel plaatsen

Het gaat om renovatie van een woning met nu nog houten vloer, vloer isolatie (schuimbeton) aanbrengen en dan vloerverwarming. Nieuwe CV ketel (hybride) t.b.v. vloerverwarming en radiatoren op de 1e en 2e etage. Op de begane grond zijn er op dit moment 5 radiatoren die verwijderd moeten en vervangen moeten worden met vloerverwarming. Het gaat dus om 45 vierkante meter. Op de eerste verdieping moet ook vloer verwarming worden geplaatst en het gaat om 30 vierkante meter. Ons huis is een hoekwoning. Om de eerste verdieping is er ook een gedeelte waar van de vloer beton is. Ik wil hier graag advies over en of het mogelijk is om daar ook vloerverwarming in te plaatsen.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 44 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Schuimbeton storten en vloerverwarming aanbrengen

We willen vloerverwarming laten installeren en schuimbeton storten. We laten ons graag adviseren naar de mogelijkheden. Zal gaan om 50 m2.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren

Ik wil onze woning graag laten isoleren. De spouwmuur is ongeveer 67 m2. Onze vloer is ongeveer 32 m2. Het betreft een twee onder een kap woning. Het isoleren van de gevel moet vanuit buiten gebeuren. Er is een kruipruimte aanwezig.

Partners

Partners van Casius